5 τρόποι για να ανανεώσεις εύκολα το βαρετό σου υπνοδωμάτιο

By

Μπορεί να σου αρέσει το υπνοδωμάτιό σου αλλά είναι φορές που νιώθεις ότι κάτι του λείπει. Τι είναι αυτό; Μήπως δεν έχει προσωπικότητα; Mήπως δεν σε αντιπροσωπεύει;

Δες τι μπορείς να κάνεις για να το ανανεώσεις και να του δώσεις χαρακτήρα.

Τοίχοι Μήπως οι τοίχοι είναι άδειοι; Αρκετοί άνθρωποι ξεχνούν να κρεμάσουν έργα τέχνης στους τοίχους του υπνοδωματίου. Βάλε τους αγαπημένους σου πίνακες, φωτογραφίες ή ό,τι άλλο θέλεις.

Πρόσθεσε μεταλλικά αντικείμενα Τα μεταλλικά αντικείμενα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για όλους τους χώρους και το υπνοδωμάτιο δεν είναι εξαίρεση. Μεταλλικές επιφάνειες, γυαλί ή οποιοδήποτε υλικό με αντανάκλαση θα ζωντανέψει τον χώρο σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην το παρακάνεις.

Ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα 43 τμ που θα σου δώσει όμορφες ιδέες διακόσμησης!

Χρωματιστά μαξιλάρια Τα ουδέτερα χρώματα προσφέρουν ηρεμία, αλλά ένα υπνοδωμάτιο χωρίς χρώμα προσφέρει… βαρεμάρα. Ένας έξυπνος τρόπος για να βάλεις χρώμα είναι τα μαξιλάρια. Όποιο και να είναι το διακοσμητικό σου στιλ, σίγουρα μπορείς να βρεις χρωματιστά μαξιλάρια που θα δώσουν νέο αέρα στον χώρο σου.

Ανανέωσε τον φωτισμό Αν το φως του δωματίου σου βασίζεται απλώς σε έναν λαμπτήρα που κρέμεται γυμνός από το ταβάνι, τότε μήπως πρέπει να σκεφτείς κάτι πιο… θεαματικό; Μια φωτιστική εγκατάσταση ή ακόμα και ένα καπέλο που θα περιβάλει τον λαμπτήρα σου, σίγουρα θα ανανεώσουν το δωμάτιό σου.

Μπάνιο: Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνεις στη διακόσμησή του

Φυτά Τα φυτά έχουν τη μαγική ιδιότητα να κάνουν έναν χώρο να φαίνεται «ζωντανός». Επίσης προσθέτουν χρώμα, φυσική όψη στο χώρο σου και ανανεώνουν τον αέρα. Αν θέλεις μια γρήγορη και θεαματική ανανέωση, βάλε μερικά φυτά – και ξέχνα τις ιστορίες τρόμου ότι εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα και θα πάθεις ασφυξία.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News