5 τρόποι με τους οποίους οι πετυχημένοι άνθρωποι τελειώνουν την ημέρα τους!

By

Παρόλο που μπορεί να νομίζεις πώς ο τρόπος με τον οποίο ξεκινάει κανείς την ημέρα του παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο για μια όμορφη μέρα, αλλά το τι κάνεις το προηγούμενο βράδυ είναι εξίσου σημαντικό για την καλή έκβαση της επόμενης ημέρας. 

Έτσι, πριν πέσεις για έναν 8ωρο ύπνο που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου, δοκίμασε τα παρακάτω tips που ακολουθούν οι περισσότεροι πετυχημένοι άνθρωποι.

Ξέρουν πότε πρέπει να σταματήσουν να δουλεύουν Πολλές φορές, λόγω του ότι πλέον οι περισσότερες δουλειές μπορούν να γίνονται και από το σπίτι, πολλοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να δουλεύουν ακόμα και μετά το πέρας του 8ωρου. Ειδικοί ψυχολόγοι λένε, όμως, πως πρέπει να λες στους ανωτέρους και τους συναδέλφους σου μέχρι ποια ώρα της ημέρας θα μπορούν να σε βρουν και να μένεις πιστή με το συγκεκριμένο ωράριο. Μάθε να ασχολείσαι και με άλλα πράγματα, πέρα από τη δουλειά, όπως είναι οι φίλοι σου και η οικογένειά σου, έτσι ώστε να είσαι πλήρως ανανεωμένη την επόμενη μέρα.

Κοιμούνται αρκετά Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ένας καλός ύπνος μπορεί να σε οδηγήσει στην κορυφή. Βγάλε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και την τεχνολογία από το υπνοδωμάτιό σου και μείνε μακριά από τα social media τα οποία μπορούν πολύ εύκολα να καταναλώσουν αρκετό από τον χρόνο που θα μπορούσες να αφιερώσεις στον ύπνο.

Φτιάχνουν λίστες Όλοι έχουν περάσει βράδια που δεν μπορούν να κοιμηθούν γιατί έχουν πολλά πράγματα στο μυαλό τους που αφορούν τη δουλειά της επόμενης μέρας. Αφιέρωσε λίγο χρόνο πριν κοιμηθείς για να φτιάξεις μια χειρόγραφη λίστα σχετικά με το τι έχεις να κάνεις την επόμενη μέρα στο γραφείο. Γράφοντάς τα θα αισθανθείς πιο προετοιμασμένη και δεν θα ανησυχείς όλη νύχτα μήπως σου έχει διαφύγει κάτι και ξεχάσεις την επόμενη μέρα στο γραφείο να το κάνεις.

Έχουν ένα χαλαρωτικό τελετουργικό Κάθε είδους «τελετουργικό» που μπορεί να σε χαλαρώσει πριν πέσες για ύπνο είναι δεκτό. Πλύνε ευλαβικά το πρόσωπό σου κάθε βράδυ, βάλ’του μια ενυδατική κρέμα νυκτός, κάνε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο ή έστω ένα ντους και χαλάρωσε πριν κοιμηθείς. Θα νιώσεις άλλος άνθρωπος.

Έχουν ημερολόγιο Μπορεί να μην είσαι φαν του ημερολογίου -μπορεί να μην είχες καν ως παιδί- αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ένα. Βγάλε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου γράφοντάς τις σε ένα τετράδιο. Γράψε ό,τι σε απασχολεί εκεί έτσι ώστε να μπορείς να κοιμηθείς με ήρεμο μυαλό.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News