6 μικρές κουζίνες που είναι πάρα πολύ στιλάτες

By

Είναι τέλειο το να έχεις μια μεγάλη, άνετη κουζίνα αλλά δυστυχώς τα περισσότερα σπίτια στις μέρες μας έχουν μικρές κουζίνες που χωράνε μόνο τα βασικά.

Δες τις παρακάτω 6 κουζίνες που ενώ είναι μικρές είναι και πολύ στιλάτες.

Λευκό παντού Αυτή η μικρή κουζίνα είναι ολόλευκη με μικρές πινελιές χρώματος. Βάλε έναν καθρέφτη στην κουζίνα σου για να την κάνεις να δείχνει πιο μεγάλη.

Δύο πανεύκολοι τρόποι να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει υπέροχα

Συνδυασμός παλιού με μοντέρνο Η κουζίνα της παρακάτω φωτογραφίας είναι απλά υπέροχη. Ο χώρος της κουζίνας είναι πολύ μικρός και γι’αυτό ο ιδιοκτήτης σκέφτηκε να τοποθετήσει ακριβώς απ’έξω ένα vintage τραπεζάκι για να δημιουργήσει μια «προέκταση» της κουζίνας που λειτουργεί και ως τραπεζαρία.

Μίνιμαλ γραμμές Σε αυτή την κουζίνα έχει συνδυαστεί το ξύλινο πάτωμα με δύο ξύλινες καρέκλες. Όπως βλέπεις κι εσύ, οι πάγκοι είναι σχεδόν άδειοι ώστε να φαίνεται ο χώρος πιο μεγάλος και καθαρός.

Κεραμιδί Αυτή η απόχρωση είναι μεγάλη τάση και αυτή τη σεζόν και θα τη δούμε να κυριαρχεί πολύ στις κουζίνες.

Ξύλο παντού Μπορεί αυτή η ιδέα να μην αποτελεί και την πιο οικονομική λύση αλλά αν το υιοθετήσεις στον χώρο σου, έστω και μερικώς, θα έχετε πετύχει διάνα!

Σπασμένο λευκό συνδυασμένο με μεταλλικές αποχρώσεις Το λευκό είναι πολύ ωραίο χρώμα για κουζίνα αλλά αν δεν διακοσμηθεί σωστά μπορεί να δείξει λίγο κρύο. Αντ’αυτού προτίμησε μια σπασμένη απόχρωση λευκού που θα ταιριάξει υπέροχα με μερικά διακοσμητικά σε μεταλλικές αποχρώσεις και υφές.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News