6 πανέξυπνες ταινίες κινουμένων σχεδιών που πρέπει να δεις και εσύ ο ενήλικας!

By

Νομίζεις πως είναι μόνο για παιδιά ε; Ε λοιπόν, κάποιες από τις ταινίες κινουμένων σχεδίων είναι τόσο έξυπνες και τόσο διδακτικές που θα σε ενθουσιάσουν, θα σε κάνουν να γελάσεις και θα σου χαρίσουν δυο ώρες χαλάρωσης και ευεξίας. Μη σου πω ότι θα σε κάνουν και πιο έξυπνη…

Πριν το “Kung Fu Panda” κανείς δεν πίστευε πως ένα πάντα θα μπορούσε να είναι τόσο καλό στο kung fu. Ε λοιπόν, έβαλε σε όλους τα γυαλιά και τα κατάφερε. Η ταινία θα σου δώσει ένα μάθημα για το πώς να αποδέχεσαι το παρελθόν σου.

Η ταινία “Home” είναι μια πολύ αυθεντικά αστεία ταινία κινουμένων σχεδίων. Θα σου μιλήσει για τον φόβο και τη δύναμη και θα σου πει πως όλοι οι άνθρωποι μπορούν να είναι φίλοι ασχέτως με το πόσο διαφορετικοί είναι μεταξύ τους. Ένα plus είναι ότι στην ταινία πρωταγωνιστούν η Jennifer Lopez και η Rihanna.

Το “Big Hero 6” είναι η ιστορία ενός πολύ έξυπνου εφήβου και ενός ασυνήθιστου ρομπότ. Στην ταινία αυτή θα πάρεις σημαντικά μαθήματα για τη φιλία ενώ σε διδάσκει και πως η εκδίκηση δεν είναι ποτέ καλή επιλογή. Αν είσαι nerd (φυτουκλάκι όπως ήμουν και εγώ στο σχολείο) και σου αρέσουν τα ρομπότ, τότε θα λατρέψεις αυτή την ταινία.

Η ταινία “The Book of Life” στην οποία πρωταγωνιστούν η Zoe Saldana και ο Channing Tatum, μιλάει για την καλοσύνη και για το ότι πρέπει να ακολουθείς το πάθος σου ασχέτως με το τι σου λένε οι γονείς σου.

Μια από τις πιο ωραίες ταινίες που έχω δει είναι το “UP”. Συγκινητική, συναισθηματική και κωμική ταυτόχρονα. Σου μαθαίνει ότι δεν είναι ποτέ αργά να κυνηγήσεις το όνειρό σου και μιλάει για τη σχέση ενός ηλικιωμένου και ενός μικρού αγοριού οι οποίοι δένονται και γίνονται οι καλύτεροι φίλοι.

Και άφησε τελευταίο το “Inside Out” το οποίο παίζεται ακόμα στα σινεμά. Ένα από τα μηνύματα που σου περνάει είναι πως είναι δεν πειράζει να είσαι στεναχωρημένη και πως κάθε συναίσθημα έχει κάποιον ρόλο στη ζωή σου. Σε βοηθάει να δεις τα συναισθήματά σου από μια διαφορετική γωνία. Αυτή είναι η ταινία που θα δω απόψε. Δες το trailer παρακάτω και θα πειστείς και εσύ.

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία κινουμένων σχεδίων;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News