6 πράγματα που πρέπει να λες περισσότερο για να ζεις μια πιο ευτυχισμένη ζωή!

By

Είναι απίστευτο πόσο μεγάλη δύναμη έχουν οι λέξεις, πώς μπορούν να σε επηρεάσουν είτε θετικά είτε αρνητικά και πως επιδρούν στην πραγματικότητα και την καθημερινότητά σου.


Σ’αγαπώ

Μπορεί να δυσκολεύεσαι να το πεις γιατί φοβάσαι πως θα νιώσεις αδύναμη ή γιατί δεν είναι του χαρακτήρα σου αλλά το να πεις “Σ’αγαπώ” είναι κάτι πολύ δυνατό και θα σε κάνει να αισθανθείς πιο ευτυχισμένη εσωτερικά λέγοντάς το.

Πιστεύω σε σένα

Όση αυτοπεποίθηση κι αν έχεις πάντα αισθάνεσαι μερικές φορές ότι θέλεις κάποιος να σου πει ότι πιστεύει σε σένα και τις δυνάμεις σου. Έτσι, όταν κάποιος σου λέει ότι πιστεύει σε σένα είναι σαν να σε βεβαιώνει πως μπορείς να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα φοβάσαι να τολμήσεις.

kl_eftixia01

Είμαι περήφανη για σένα

Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι είσαι περήφανη γι’αυτόν έχει τεράστια αξία. Κάθε γονιός θέλει το παιδί του να είναι περήφανο γι’αυτόν και κάθε παιδί θέλει το ίδιο από τους γονείς του. Μάθε να το λες και μην ξεχνάς να το κάνεις γιατί πολλές φορές ακόμα και αν δεν στο λέει ο άλλος… το έχει ανάγκη!

Είναι δικό μου λάθος

Το να παίρνεις την ευθύνη στη ζωή για όλα τα λάθη που κάνεις είναι ένα τεράστιο βήμα που θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν καταλαβαίνεις ότι φταις σε κάτι μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Επιπλέον, όσο πιο γρήγορα παίρνεις την ευθύνη, τόσο πιο γρήγορα μπορείς να προχωρήσεις.

kl_eftixia02

Νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχω

Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι καταλαβαίνουν πως η ευτυχία δεν έρχεται από εξωτερικές συνθήκες. Ξέρουν πως παρόλο που πολλά πράγματα μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις καλά, πάντα θα θέλεις πολύ περισσότερο για να νιώσεις ακόμα πιο καλά. Συγκεντρώσου σε όσα ήδη έχεις και για τα οποία αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη. Αν ξοδεύαμε περισσότερο χρόνο νιώθοντας χαρούμενοι για όσα έχουμε, θα είμασταν πολύ πιο ευτυχισμένοι στην καθημερινότητά μας.

Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα

Το να ξεκινάς την ημέρα σου σκεπτόμενη με αυτόν τον τρόπο, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Επαναλαμβάνοντας από μέσα σου τη φράση, “Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα”, θα εκπλαγείς από το πόσο δυνατή είναι. Κάνοντάς το, μάλιστα, καθημερινά θα εκπλαγείς πόσο θα βελτιωθεί το πρωινό σου ξύπνημα και πόσο όμορφη και πιο ευτυχισμένη θα είναι η μέρα σου.

You may also like

Hot News