7 εμπειρίες που πρέπει να έχεις πριν κλείσεις τα 30!

By

Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου το γνωστό “ποτέ δεν είναι αργά” αλλά καλό είναι όσο μεγαλώνεις να μην αναβάλεις να κάνεις στη ζωή σου όλα αυτά που θα ήθελες να κάνεις. Όταν η ευκαιρία εμφανίζεται καλό είναι να την αρπάζεις… Δες ποιες είναι αυτές οι 7 εμπειρίες που πρέπει να έχεις πριν κλείσεις τα 30!

Δοκίμασε ένα νέο άθλημα: Δεν είναι κακό να ανακαλύπτεις συνεχώς νέους τρόπους για να γυμνάζεσαι. Βρες ένα άθλημα που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και δοκίμασέ το. Αν σου αρέσει μπορεί να ανοιχτεί μπροστά σου ένας ολοκαίνουργιος κόσμος γεμάτος νέες συγκινήσεις αλλά και ανθρώπους.

Κάνε κάτι που σε τρομάζει: Όσο χρονών κι αν είσαι καλό είναι να κάνεις κάθε μέρα κάτι που σε τρομάζει. Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα που ουσιαστικά δεν υπάρχει (πάντα φοβάσαι κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα) και επομένως καλό είναι να τον ξεπερνάς καθημερινά με οποιονδήποτε τρόπο.

kl_302

Ταξίδεψε μόνη σου: Μπορεί να σου φαίνεται πως θα είναι πολύ δύσκολο αλλά πρόκειται για μια απο τις πιο απελευθερωτικές εμπειρίες που μπορείς να έχεις. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις, με τους δικούς σου όρους. Θα αποκτήσεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα προκαλέσεις τον εαυτό σου με τρόπους που δεν φαντάζεσαι.

Ταξίδεψε με τις κολλητές σου: Δεν κρατούν όλες οι φιλίες για πάντα. Πολλές από αυτές χρειάζονται φροντίδα. Πέρνα τη σχέση σου με τις κολλητές σου σε άλλο επίπεδο πηγαίνοντας μαζί τους διακοπές. Εκεί θα γνωριστείτε καλύτερα και θα έρθετε πιο κοντά. Μπορεί να μην έχεις μια παρόμοια ευκαρία στο άμεσο μέλλον. Εκμεταλλεύσου την τώρα που την έχεις.

Μετακόμισε σε μια νέα πόλη: Αν είσαι σε φάση αλλαγής, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Άλλαξε πόλη αμέσως. Μπορεί να είναι δύσκολο να κάνεις νέους φίλους και να προσαρμοστείς σε μια νέα πόλη όπου δεν γνωρίζεις κανέναν αλλά μια τέτοια αλλαγή θα σε δυναμώσει και θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που σου λείπει.

Μάθε την ιστορία της οικογένειάς σου: Γνωρίζεις όλα όσα θα έπρεπε για το παρελθόν της οικογένειάς σου; Ξέρεις τι δουλειά έκανε ο προπαππούς σου; Οι άνθρωποι που μπορούν να σου μιλήσουν για το παρελθόν δεν θα υπάρχουν για πάντα. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που έχεις τώρα και μάθε από που προέρχεσαι. Μπορεί να ανακαλύψεις πράγματα για το δικό σου χαρακτήρα που δεν φαντάζεσαι.

kl_301

Mάθε να μαγειρεύεις: Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση στην κουζίνα. Μπορεί στα 30 κάτι να πιεστείς να μάθεις να μαγειρεύεις λόγω περιστάσεων (γάμου και παιδιών) αλλά στα 20 κάτι είσαι ελεύθερη να εξασκηθείς στην κουζίνα που αγαπάς και στις συνταγές που σε ιντριγκάρουν περισσότερο.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News