7 πρωινοί τύποι μοιράζονται μαζί μας τα σούπερ παραγωγικά πράγματα που κάνουν ενώ εσύ κοιμάσαι!

By

“Το πρωινό ξύπνημα δεν είναι για μένα. Δυσκολεύομαι τόσο πολύ να ξυπνήσω που πολλές φορές πρέπει να βάλω 7 ξυπνητήρια για να καταφέρω να σηκωθώ στο έβδομο”.

Υπάρχουν άνθρωποι που ενώ όλοι οι άλλοι ακόμα κοιμούνται αυτοί είναι στο πόδι, είναι απίστευτα παραγωγικοί εκείνες τις πρώτες πρωινές ώρες και βλέπουν το πρωί ως την τέλεια στιγμή για να κάνουν πολύ σημαντικά πράγματα.

Δες παρακάτω μερικές από τις δικές τους μαρτυρίες…

Wendy P. (40 χρονών) Ξυπνάει γύρω στις 3 τα ξημερώματα και μάλιστα χωρίς ξυπνητήρι. Αυτό σημαίνει πως συνήθως κοιμάται γύρω στις 8 το απόγευμα.

Το πρώτο πράγμα που κάνει με το που θα ξυπνήσει είναι να φτιάξει έναν καφέ και να δουλέψει για μια ώρα. Στις 4 τρώει το πρωινό της και έπειτα δουλεύει λίγο ακόμα. Στις 6 πάει στο γυμναστήριο πριν πάει στο γραφείο της.

Nadine P. (48 χρονών) Ξυπνάει κάθε πρωί στις 3 τα ξημερώματα και κοιμάται και αυτή γύρω στις 8 το απόγευμα.

Με το που ξυπνάει πίνει το καφέ της και έπειτα γράφει για 3 ώρες μιας και είναι συγγραφέας. Στις 6 πάει για ένα περπάτημα και στις 7:30 επιστρέφει στο σπίτι και συνεχίζει τη δουλειά της.

Margaux R. (35 χρονών) Ξυπνάει στις 3:30 με 4 το πρωί και κοιμάται γύρω στις 9:30 το βράδυ.

Το πρωί ξεκινάει την ημέρα της με ένα φλιτζάνι τσάι και περνάει λίγο χρόνο οργανώνοντας την ημέρα της. Στις 4 απαντάει σε εταιρικά email και στις 4:45 ξεκινάει τη δουλειά της με ένα μικρό διάλειμμα ενδιάμεσα για να πάει μια βόλτα τον σκύλο της.

Lindy L. (47 χρονών) Ξυπνάει στις 4 τα ξημερώματα και πάει για ύπνο στις 10 το βράδυ.

Ξεκινάει την ημέρα της με μερικές ασκήσεις αναπνοής ενώ λίγο αργότερα πίνει ένα λίτρο νερό. Έπειτα σκέφτεται τους ημερήσιους στόχους της και κάνει λίγο διαλογισμό. Πίνει ένα smoothie και διαβάζει λίγο πριν πάει στη δουλειά της.

Alisson J. (44 χρονών) Ξυπνάει στις 4 το πρωί και πάει για ύπνο το βράδυ κατά τις 9:30.

H πρώτη της κίνηση είναι να πάει στο γυμναστήριο και να γυμναστεί για περίπου 2 ώρες. Έπειτα πάει στο σπίτι, πλένει τα πιάτα, φτιάχνει έναν καφέ και περνάει λίγο χρόνο με τον σύζυγό της. Τρώει το πρωινό της και τσεκάρει τα email της. Ξυπνάει τα παιδιά της και τα πηγαίνει στο σχολείο. Έπειτα πηγαίνει και η ίδια στη δουλειά της.

Joanna Faith W. (21 χρονών) Ξυπνάει κάθε πρωί γύρω στις 4 και πηγαίνει για ύπνο μεταξύ 10 και 11:30.

Ξυπνώντας το πρωί τσεκάρει το κινητό της, ντύνεται, πίνει ένα φλιτζάνι τσάι και φτιάχνει πρωινό. Κατά τις 5:30 το πρωί κάθεται στο γραφείο της όπου απαντάει στα email της. Κατά τις 7:30 παίρνει έναν καφέ από το δρόμο και πηγαίνει για μάθημα μιας και είναι φοιτήτρια.

Tameika D. (45 χρονών) Ξυπνάει κατά τις 4 το πρωί και κοιμάται κατά τις 10 το βράδυ.

Ξυπνώντας βάζει ένα πλυντήριο και κάνει λίγο διαλογισμό για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα της. Γυμνάζεται, κάνει ένα ντους και ντύνεται. Καθαρίζει λίγο το σπίτι και απαντάει σε email. Ξυπνάει τα παιδιά και τα ετοιμάζει για το σχολείο. Τρώει το πρωινό της και έπειτα φεύγει για το γραφείο της.

Εσύ τι κάνεις τα πρωινά; Μήπως να το σκεφτείς να γίνεις πρωινός τύπος ή ούτε καν;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News