9 τρόποι για να διακοσμήσεις την είσοδο του σπιτιού σου!

By

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις καταβάλλει πολύ λιγότερη προσπάθεια να διακοσμήσεις την είσοδο του σπιτιού σου από ότι όλο το υπόλοιπο σπίτι σου.

Είναι απόλυτα κατανοητό! Μπορεί να έχεις έλλειψη χώρου ή να μην ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις για να το ομορφύνεις.

Όπως και να’χει η είσοδος του σπιτιού σου είναι η πρώτη εικόνα που έχει ο καλεσμένος σου από το σπίτι σου με το που μπαίνει σε αυτό. Δεν πρέπει να είναι όμορφη; Λέω εγώ τώρα…

Παρακάτω σου έχω όμορφες ιδέες για να διακοσμήσεις επιτέλους την είσοδο του σπιτιού σου. Οι παρακάτω χώροι παρά το γεγονός ότι είναι μικρού έχουν προσωπικότητα και στιλ.

Δες επίσης πώς θα διακοσμήσεις το σπίτι σου σαν Γαλλίδα!

Δες τι μπορείς να κάνεις για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη και ευκολότερη μέσα στο σπίτι σου ξεκινώντας από την είσοδό σου. Η είσοδος πρέπει να είναι όμορφα αλλά και χρηστικά διακοσμημένη για εσένα και την οικογένειά σου.

Απλή αλλά όμορφη! Ένα έπιπλο για να ακουμπάς τα βασικά και ένα φυτό που σίγουρα θα δώσει ζωή στην είσοδό σου. 

Πρασινάδα παντού! Αν σου αρέσουν τα φυτά τότε δεν έχεις παρά να βάλεις μερικά στην είσοδό σου.

Πιο κοριτσίστικο δεν γίνεται! Αν είσαι μόνη και μένεις και μόνη τότε δεν έχεις παρά να κάνεις την είσοδό σου όσο πιο κοριτσίστικη θέλεις. Κανένας δεν θα σε κρίνει!

Η skinny είσοδος! Δεν έχεις πολύ χώρο; Κανένα πρόβλημα. Υπάρχει λύση και για σένα. 

Ένα γραφείο και ένα πουφ! Το γραφείο είναι για να ακουμπάς τα βασικά και το πουφ για να κάθεσαι και να φοράς τα παπούτσια σου. 

Αποθηκευτικές λύσεις! Μερικά καλάθια κάτω από ένα παγκάκι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να βάζεις τα παπούτσια που βγάζεις μπαίνοντας στο σπίτι. 

Μια επίσης πολύ ωραία ιδέα για μακρόστενη είσοδο σπιτιού!

Η ινσταγκραμική είσοδος! Αν θέλεις να βγάζεις όμορφες φωτογραφίες στην είσοδό σου τότε δεν έχεις παρά να την κάνεις κάπως έτσι…

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News