Αν προσπαθείς να είσαι κάτι που δεν είσαι, θα καταλήξεις να είσαι ένα τίποτα!

By

Πριν από μερικές ημέρες αποφάσισα να κάνω μια μικρή κουβεντούλα με τον εαυτό μου και μάλιστα μετά από ένα post μου στο Instagram.


Το αγόρι μου ήταν αυτό που με ξύπνησε όταν μου είπε, “Θέλεις να είσαι ο εαυτός σου στα social media ή θέλεις να επηρεάζεσαι από άλλους κινδυνεύοντας να βγάζεις μια εικόνα που στην πραγματικότητα δεν είσαι εσύ;”

Είναι πολύ εύκολο να επηρεαστείς από αυτά που κάνουν οι super επιτυχημένοι άνθρωποι που βλέπεις στα social media και να ξεχάσεις γιατί ξεκίνησες να κάνεις αυτό που κάνεις.

kl_eautos01

Τα social media είναι μια τρέλα αλλά από την άλλη είναι και υπέροχα. Αυτά μου έχουν χαρίσει άπειρες ευκαιρίες, με έχουν εμπνεύσει και με έχουν φέρει κοντά σε υπέροχους ανθρώπους. Από την άλλη, όμως, δεν θέλω να έχω καμιά σχέση με αυτά αν δεν μπορώ να παραμείνω πιστή στον εαυτό μου και τις αξίες μου.

Χτίζεις μια προσωπικότητα μέσα από φωτογραφίες και posts και όλα αυτά κάνουν τους followers σου να μαθαίνουν κάποια πράγματα για σένα. Θα έρθει η στιγμή που θα κουραστείς να δείχνεις κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είσαι. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από κανέναν και από τίποτα και κάνε ό,τι μπορείς για να δείχνεις μόνο τον πραγματικό σου εαυτό.

kl_eautos02

Μπορείς αλήθεια να θυμηθείς ποια πραγματικά ήσουν, πριν ο κόσμος σου πει ποια πρέπει να είσαι;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News