Ανακουφίσου από πόνους στη μέση, τα γόνατα και τις αρθρώσεις με μια μαγική συνταγή!

By

Και ποιος δεν έχει στις μέρες μας πόνους στη μέση, την πλάτη, τα πόδια, τον αυχένα και τις αρθρώσεις. Γι’αυτό έψαξα και βρήκα μια συνταγή που υπόσχεται να ανακουφίσει όλους τους παραπάνω πόνους.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι 150 γρ. βρώσιμης ζελατίνης (μπορείς να την βρεις ακόμα και στα σούπερ μάρκετ) για να κάνεις θεραπεία για ένα μήνα.

Από το βράδυ ρίξε 5 γρ. σε 1/4 φλ. τσαγιού κρύο νερό (καλό είναι να είναι από το ψυγείο). Κούνησε το μείγμα καλά και άφησέ το εκτός ψυγείου μέχρι το πρωί να πήξει.

kl_mesi01

Η ζελατίνη θα διογκωθεί και θα μετατραπεί σε ζελέ.

Με το που θα ξυπνήσεις πιες το ζελέ πριν φας οτιδήποτε άλλο. Για να το φας πιο εύκολα μπορείς να το ανακατέψεις με νερό, χυμό ή και με γιαούρτι.

Κάνε το ίδιο κάθε μέρα για ένα μήνα και μετά από 6 μήνες επανέλαβε για άλλον ένα μήνα. Με αυτόν τον τρόπο λιπαίνονται οι αρθρώσεις και λειτουργούν πολύ καλύτερα.

Η ζελατίνη, η οποία είναι προϊόν ζωικής προέλευσης, βελτιώνει γενικότερα την υγεία καθώς δυναμώνει τις αρθρώσεις, βελτιώνει τον μεταβολισμό, χαρίζει υγιές δέρμα, αυξάνει την ελαστικότητα και τη δύναμη των τενόντων και εμποδίζει την ανάπτυξη της οστεοπόρωσης.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News