Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 4 έως 5/8/2018

By

Kαλά και αγαπημένα μου ζωδιάκια Καλό Μήνα και Καλό Σαββατοκύριακο, όσο αυτό είναι δυνατόν με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας! Έχουμε πλέον μπει στον Αύγουστο που και αυτός είναι πλούσιος σε αστρολογικά γεγονότα και μία μερική έκλειψη Ηλίου. Αντίθετα, αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει πολλές όψεις που να αφορούν τα αισθηματικά μας.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 4 έως 5 Αυγούστου 2018

Αρχίζουν την Παρασκευή, με την παρουσία της Σελήνης στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι το βράδυ και θα ευνοεί νέα ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να συγκρατούμεθα για να μην μας παρασύρει η ανυπομονησία και η βιασύνη του Κριού σε αδεξιότητες και λάθη. Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και δευτερευόντως Δίδυμοι και Υδροχόοι. Αυτοί μπορούν ευκολότερα να αρχίσουν κάποια σχέση, να είναι επιτυχημένες οι κρούσεις τους σε ένα ραντεβού. Από το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, παραμένει εκεί το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο, και φέρνει σταθερότητα και ασφάλεια, τάξη, άνεση και ηρεμία, ρίχνοντας τους ρυθμούς.

Οι ευνοημένοι είναι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι και ακολουθούν Καρκίνοι και Ιχθύες, που μπορούν να αρχίσουν μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση και ό,τι κάνουν να έχει διάρκεια, άλλωστε αυτό επιδιώκουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει ξαφνικά γεγονότα. Την επομένη, η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα, τα ξαφνικά γεγονότα, ίσως υπάρξει ανάγκη να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και αυτό να μας αναστατώσει και να μας θυμώσει, γιατί αισθανόμαστε αδικία και απειλή.

Ας δούμε τώρα μαζί τι να περιμένουμε αυτό το Σαββατοκύριακο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 4 έως 5 Αυγούστου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό μου Κριαράκι, όσο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου την Παρασκευή, προβάλεις εγωκεντρισμό και απατήσεις που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. με το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο το βράδυ, σε απασχολούν κατά κύριο λόγο τα οικονομικά σου και η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού μπορεί να σου φέρει καινοτόμες ιδέες που ίσως αυξήσουν τα εισοδήματα σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα, αρχίζεις να αισθάνεσαι ανασφαλής σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, σε εγκαταλείπει η αυτοπεποίθηση σου, και σαν αντίβαρο, εκδηλώνεις κτητικότητα και καταπίεση στο ταίρι σου. Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο σε κάνει να ασχολείσαι με τα οικονομικά σου, εκνευρίζοντας το ταίρι σου και δημιουργώντας εντάσεις μεταξύ σας και την αναμενόμενη ψυχρότητα.

Αν δεν έχεις ταίρι, ίσως την Παρασκευή κάνεις μια γνωριμία που υπόσχεται πολλά, ενώ σε γνωριμία του Σαββάτου, μην αρχίσεις τις φιγούρες και τις πομπώδεις εκδηλώσεις. Την Κυριακή στους χώρους που σχετίζονται με οικονομικά, ίσως κάνεις κάποια νέα γνωριμία που παρουσιάζει ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερό και πεισματάρικο Ταυράκι, όσο η Σελήνη την Παρασκευή βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος της με τον Ουρανό, γίνεσαι εσωστρεφής, σε ¨χάνουν¨ οι άλλοι, και εκνευρίζεσαι. Απόφυγε να ξεσπάσεις στο ταίρι σου και περίμενε να περάσει η Σελήνη στο ζώδιο σου, μήπως και φτιάξουν τα πράγματα, αν και αμφιβάλλω.

Το Σάββατο με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα κάνουν εσένα ένα ήσυχο Ταυράκι να συμπεριφέρεσαι απότομα και να προβάλλεις απαιτήσεις στο περιβάλλον σου που αν το παρατραβήξεις θα έχουμε παρεξηγήσεις στην παρέα. Όσο για την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στο ζώδιο σου, πάλι κτητικότητες, πάλι απαιτήσεις, πάλι πιέσεις στο ταίρι σου, δύσκολα τα πράγματα…

Αν είσαι μόνος/η, ίσως ο Ουρανός σου φέρει κάποια αναπάντεχη γνωριμία, ενώ το Σάββατο αν κάνεις κάποια γνωριμία, για να προχωρήσει, συγκράτησε την κυκλοθυμία σου. την Κυριακή ο συντηρητισμός είναι που πρέπει κα κατανικήσεις για να μπορέσεις μα προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύπλοκο και επικοινωνιακό Διδυμάκι, είναι ευκαιρία, όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό την Παρασκευή, να επωφεληθείς και να χρησιμοποιήσετε την ημέρα με το ταίρι και τους φίλους σας για να απολαύσετε μια βόλτα και μπανάκι σε μια παραλία, πριν η Σελήνη περάσει στον Ταύρο και δεν θα έχεις όρεξη να ξεμυτίσεις ή να ανοίξεις το στόμα σου. Αν υπολογίσεις και την σύνοδο της με τον ανάδρομο Ερμή που θα σου προβάλλουν απωθημένα, δεν θέλει και πολύ να χαλάσει η διάθεση σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ταύρο και σε τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και το μυαλό σου γεμίζει αρνητισμό και τρέχει σε υποθετικές εκδοχές χαλώντας την διάθεση σου. Την Κυριακή με την Σελήνη πάντοτε στον Ταύρο, θέλεις να αποκοπείς από τα πεζά και καθημερινά και να βυθιστείς στον κόσμο των ονείρων σου, σε τόπους ειδυλλιακούς. Μπορείς να το κάνεις όμως και παρέα με το ταίρι σου στον καναπέ ρεμβάζοντας και νοσταλγώντας προηγούμενες διακοπές σας και προγραμματίζοντας τις επόμενες.

Αν είσαι μόνος/η, ίσως κάποια αγάπη από το παρελθόν θελήσει την Παρασκευή να ξαναδοκιμάσει την τύχη της, ενώ το Σάββατο που θα έχεις επιβαρυμένη διάθεση, μπορεί να είναι το κίνητρο που θα σε σπρώξει σε μια νέα γνωριμία που θα σου την φτιάξει. Την Κυριακή που θα νοιώθεις επιφυλάξεις με μια γνωριμία, θα βαδίσεις με σιγουριά και θα έχεις τον χρόνο να βεβαιωθείς για τις προθέσεις της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, ημέρα χαράς η Παρασκευή με την Σελήνη στον Κριό, με διάθεση για εργασία που σου δίνουν την ευχαρίστηση της επιτυχίας και της δημιουργίας στα επαγγελματικά σου. Από το βράδυ που η Σελήνη περνά στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ουρανό, και ίσως εκπλαγείς ευχάριστα από τους φίλους σου αν οργανώσουν κάποια έξοδο με σένα και το ταίρι σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ταύρο, οι φίλοι και οι ομοϊδεάτες σου από συλλογικούς χώρους που δραστηριοποιείσαι συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον σου. Όμως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Λέοντα, σε κάνει να έχεις τάσεις επιβολής και χειριστικότητος αλλά και απότομη συμπεριφορά προς τους γύρω σου και ειδικά στο ταίρι σου, πράγμα που πρέπει να αποφύγεις. Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Ταύρο, σε βρίσκει να κυριαρχεί ο αλτρουισμός και η φιλεύσπλαχνη διάθεση, που θα σε ωθήσουν να παρευρεθείς με το ταίρι σου σε κάποιο χώρο κοινωνικής προσφοράς, φιλανθρωπικό μπαζάρ ή άλλη διοργάνωση που θα σου χαρίσει την ευχαρίστηση της προσφοράς.

Αν είσαι μόνος/η, σε μια φιλική συγκέντρωση την Παρασκευή, ίσως γνωρίσεις κάποιο υποψήφιο ταίρι, ενώ κάποια γνωριμία το Σάββατο, μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις έντονα συναισθήματα που θα καταλήξουν σε μεγάλο και δυνατό έρωτα. Την Κυριακή, ίσως σε κάποια φιλανθρωπική εκδήλωση, συναντήσεις κάποιο πρόσωπο με τα οποίο θα σας συνδέουν οι ίδιες ευαισθησίες.

ΛΕΩΝ

Υπερήφανο Λιοντάρι, με την Σελήνη την Παρασκευή στον Κριό, σε εμπνέει η ιδέα μιας εκδρομής, μιας μεγάλης βόλτας με το ταίρι σου και με φίλους και συγγενείς που θέλεις να τους δεις με αυτήν την ευκαιρία. Να το επισπεύσεις, γιατί από το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, και ποιος ξέρει τι ξαφνικές δουλειές θα βρεις μπροστά σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη από τον Ταύρο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από το ζώδιο σου, θέλεις να αναδειχθείς, να αναγνωριστείς, να εξελιχθείς και να καταξιωθείς επαγγελματικά και κοινωνικά. (Ψιλοπράγματα δηλαδή, δεν ζητάς και πολλά!) Αν ασχοληθείς μόνο με αυτό θα παραμελήσεις το ταίρι σου και μετά ποιος το ακούει. Την Κυριακή η Σελήνη ακόμη βρίσκεται στον Ταύρο και το μυαλό βρίσκεται ακόμη στην επαγγελματική σου καταξίωση. Ευτυχώς το ταίρι σου δεν είναι ακόμη θυμωμένο, και αν χρειαστεί, θα είναι πρόθυμο όχι μόνο να σε ανεχτεί, αλλά να σου συμπαρασταθεί και να προσφέρει ακόμη και την βοήθεια του.

Αν είσαι μόνος/η, με μια νέα γνωριμία, κράτησε το μέτρο στην συμπεριφορά σου και απόφυγε τις παρορμήσεις. Το δε Σάββατο αν κάνεις κάποια γνωριμία σε επαγγελματικούς χώρους, να φερθείς με τακτ και διακριτικά. Και την Κυριακή, πάλι σε τέτοιους χώρους, ίσως κάνεις κάποια γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σοβαρέ και λογικέ Παρθένε, θα σου φανεί κάπως βαριά η Παρασκευή με την Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό γιατί θα αισθάνεσαι διάθεση για εσωστρέφεια, κακοκεφιά, καχυποψία και την πρόθεση για να ασκείς έλεγχο στο ταίρι σου. Με το που θα βραδιάσει, η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, θα θέλεις να απαλλαγείς από την μονοτονία σου, η δε σύνοδος της με τον Ουρανό ίσως σε κάνει να μπορέσεις να πραγματοποιήσετε με το ταίρι σου κάποια έξοδο, κάποια απόδραση για να αλλάξετε παραστάσεις.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ταύρο, διψάς για γνώση, το τετράγωνο της όμως με τον Ήλιο από τον Λέοντα, σε κάνει επιδεικτικό/ή και κυριαρχικό/ή στο ταίρι και το περιβάλλον σου και θα έχει αποτέλεσμα εντάσεις μεταξύ σας. Την Κυριακή με την Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται στον Ταύρο, επιστρέφει η καλή σου διάθεση και η κοινωνικότητα και θέλεις να συναντηθείς με φίλους και συγγενείς. Πάρε την πρωτοβουλία και οργάνωσε με το ταίρι σου και κάποιους από αυτούς μια εκδρομούλα ή ένα μπάνιο στην θάλασσα για να ανανεωθείτε.

Αν είσαι μόνος/η, και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην αφήσεις την καχυποψία και τα απωθημένα σου να χαλάσουν το κλίμα ανάμεσα σας. Το Σάββατο θα είναι λάθος για να εντυπωσιάσεις μια νέα γνωριμία να το παρακάνεις με την αυτοπροβολή και έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Η Κυριακή φαίνεται κατάλληλη ημέρα για να πλησιάσεις και να φλερτάρεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Κομψέ και φιλάρεσκε Ζυγέ, την Παρασκευή με την Σελήνη στον Κριό, το κυρίαρχο ζήτημα για σένα είναι το να πετύχεις και να διατηρήσεις τις ισορροπίες και την συνεννόηση στις σχέσεις σου με τους άλλους και ιδίως με το ταίρι σου. Για να γίνει αυτό, ενεργοποιείς το βαρύ πυροβολικό από το οπλοστάσιο σου, τις διπλωματικές σου ικανότητες και το ταλέντο, την καλή και συμβιβαστική διάθεση σου, την ικανότητα να μην χαλάς την καρδιά κανενός. Επειδή το βράδυ η Σελήνη περνά στον Ταύρο αρχίζεις να διατηρείς επιφυλάξεις για ό,τι ακούς.

Το Σάββατο έχει για τα καλά μπει στον Ταύρο η Σελήνη σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα, γίνεσαι εσωστρεφής και με χαλασμένη διάθεση, καχυποψία, και απωθημένα. Το πιο συνετό που έχεις να κάνεις είναι να μην αφήσεις όλα αυτά να βγουν στην σχέση με το ταίρι σου. Την Κυριακή που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, έχεις ανεβασμένες λίμπιντο, καχυποψία και εσωστρέφεια. Για να απαλλαγείς από τα δύο τελευταία, χρησιμοποίησε στην σχέση σου μόνο το πρώτο που είναι το μόνο ευχάριστο και εκτονώσου, εξουδετερώνοντας τα δύο αρνητικά.

Αν είσαι μόνος/η, με την μαεστρία που έχεις την Παρασκευή, κάθε γνωριμία που θα κάνεις θα εξελιχθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, ενώ το Σάββατο θα έχεις επιτυχημένη έκβαση αν δεν το παρακάνεις με την αυτοπροβολή και την αυτοδιαφήμιση σου. Η Κυριακή είναι ό,τι πρέπει για φλερτάρισμα και κατακτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό την Παρασκευή, αποφασιστικέ Σκορπιέ, δεν θα σε αφήσει να πάρεις ανάσα από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που θα υποχρεωθείς να φέρεις σε πέρας, προκαλώντας κούραση και εκνευρισμό. Από το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, οι προσωπικές σχέσεις σου θα έχουν τον πρώτο λόγο και κυρίως η σχέση με το ταίρι σου. Η Σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα είναι η αιτία που το ταίρι σου θα κάνει κάτι που θα σε ξαφνιάσει και ελπίζω να είναι ευχάριστη έκπληξη, γιατί αλλιώς θα εκνευριστείς χειρότερα.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ταύρο, έχεις και πάλι στις προτεραιότητες σου πρώτη και καλύτερη την σχέση με το ταίρι σου, αλλά και αυτές με τους άλλους. Υπάρχει όμως και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Λέοντα που απαιτεί την προσοχή σου, γιατί σου προκαλεί υπερένταση και με την παραμικρή αφορμή που θα σε κριτικάρουν, θα ξεσπάσουν τα νεύρα σου. Την Κυριακή εξακολουθεί η Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο και ευνοεί τις σχέσεις σου, την επαφή με αυτούς που η γνώμη τους είναι σημαντική και σεβαστή για σένα. Όσον αφορά την σχέση με το ταίρι σου, η μέρα μπορεί να κυλίσει γλυκά και αρμονικά.

Αν δεν έχεις ταίρι, ίσως η Παρασκευή είναι αυτή που σου επιφυλάσσει κάποια ευχάριστη έκπληξη. Το Σάββατο, αν κάνεις κάποια γνωριμία, θα είναι επιτυχημένη μόνο αν τιθασεύσεις να νεύρα και τις υπερεντάσεις σου, ενώ η Κυριακή μπορεί να αποδειχθεί η ημέρα που θα γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε και ελεύθερε Τοξότη, και χαλάρωση και διασκέδαση και ανανέωση της σχέσης σου την Παρασκευή, όσο προλάβεις γιατί η Σελήνη στον Κριό δεν θα μείνει για πάντα, μόνο μέχρι το βράδυ. Από το ίδιο βράδυ θα περάσει στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό που θα σου εμφανίσει ξαφνικά υποχρεώσεις που αγνόησες και δουλειές που πρέπει να κάνεις.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ταύρο, το σκηνικό με τις δουλειές και υποχρεώσεις συνεχίζεται και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Λέοντα επιβαρύνεται με κούραση και νεύρα. Να αντιληφθείς ότι μόνο μέσα στην σχέση σου μπορείς να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς και δεν έχεις λόγο να μεταφέρεις εκεί εκνευρισμούς. Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Ταύρο, το σίριαλ με τις δουλειές και τις κυρίως επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις συνεχίζεται και για να το αντέξεις, σκέψου και ονειρέψου την επόμενη μέρα που μπορεί κιόλας να είναι και η πρώτη των διακοπών σου. μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου, ζήτησε την βοήθεια του και να δεις που θα τελειώσεις μιαν ώρα αρχύτερα.

Αν είσαι μόνος/η, με τόσο φόρτο εργασίας την Παρασκευή, δεν θα βρεις χρόνο για ψαξίματα, αλλά μήπως δεν είναι τα ίδια και το Σάββατο και άσε και τι γίνεται και με τα ψυχολογικά, μόνο την Κυριακή αν κάνεις κάτι σε επαγγελματικούς χώρους, αν σου γυαλίσει κάποιο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεθοδικέ και οργανωτικέ Αιγόκερε, η Παρασκευή που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό όπου θα μείνει μέχρι το βράδυ, ασχολείσαι με θέματα που αφορούν την οικογένεια σου γενικώς, σπίτι, οικείους κλπ. Με το πέρασμα το ίδιο βράδυ της Σελήνης στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ουρανό, το μόνο μέλημα σου είναι το ταίρι σου και η σχέση σας και οι δυό σας περνάτε ονειρεμένα.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ταύρο, η επινοητικότητα σου στους τρόπους να εκφράσεις την αγάπη σου στο ταίρι σου, σας κάνει να παρασύρεστε από αυτήν και να ασχολείστε με ό,τι σας αρέσει και σας ευχαριστεί. Όμως υπάρχει και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Λέοντα σε κάνει εσωστρεφή και αν το αντιληφθεί το ταίρι σου ίσως χαλάσει η διάθεση και των δύο σας και βέβαια η τόσο ωραία για σας ημέρα. Την Κυριακή η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Ταύρο και ο έρωτας για το ταίρι σου φουντώνει. Από την ευτυχία η συμπεριφορά σου είναι πολύ ανοιχτή προς όλους. Ταιριάζει όμως αυτό σε ένα αξιοπρεπές Αιγοκεράκι; Υπάρχουν όμως και όρια που αν ξεπεραστούν δεν θα το ανεχθεί το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί την Παρασκευή ο Ουρανός, ο πλανήτης που φέρνει τα ξαφνικά, να σου φανερώσει τον έρωτα της ζωής σου, ενώ αν κάνεις κάποια γνωριμία το Σάββατο, μην σπεύσεις να δεσμευτείς από τον ενθουσιασμό σου και μετά το μετανιώσεις. Την Κυριακή να περιμένεις να νοιώσεις και να ζήσεις έναν αμοιβαίο παθιασμένο και παράφορο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμε και σπλαχνικέ Υδροχόε, την Παρασκευή με την Σελήνη στον Κριό ως τ βράδυ και ακολούθως στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, τα κανάλια επικοινωνίας σου είναι ανοιχτά, και ίσως έχεις κάποια πρόσκληση για σένα και το ταίρι σου να δειπνήσετε με κάποιο στενό συγγενικό σου πρόσωπο. Καλά θα κάνετε να αποδεχτείτε την πρόσκληση γιατί θα περάσετε ωραία.

Το Σάββατο η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα. Μπορεί να παρουσιαστεί κάποια ζημιά στο σπίτι που πρέπει να επισκευαστεί ή πρόβλημα που πρέπει να βρεθεί λύση και θα ανατραπούν τα σχέδια σου, γεμίζοντας σε νεύρα και υπερένταση. Να μην κάνεις το λάθος να τα υποστεί το ταίρι σου. την Κυριακή με την Σελήνη στον Ταύρο, τα ζητήματα του σπιτιού και της οικογενείας εξακολουθούν να υφίστανται και οι αντοχές σου από την συνεχή απασχόληση με αυτά, πέφτουν, προτίμησε να είσαι μέσα και αγκαλιά με το ταίρι σου και να ξεκουραστείς χαλαρώνοντας.

Αν δεν έχεις ταίρι, την Παρασκευή σε περιμένει μια ευχάριστη αισθηματική έκπληξη. Το Σάββατο η νευρικότητα σου δεν θα βοηθήσει να πλησιάσεις με επιτυχία το αντικείμενο του πόθου σου. Την Κυριακή, σκέψου μήπως είναι λάθος το να επιλέξεις τον στόχο του φλερτ σου πρόσωπο που θα σου προσφέρει οικογενειακή θαλπωρή, που δεν συμβιβάζεται με την φύση σου και μετά είναι αργά για δάκρυα ή την ¨απομάκρυνσιν από το ταμείον¨.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο και τρυφερό Ψαράκι, μέχρι την Παρασκευή το βραδάκι που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό, σε καταλαμβάνουν υλικής φύσεως ανασφάλειες που σου χαλάνε το κέφι. Από το βράδυ όμως που η Σελήνη περνά στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ουρανό, γίνεται πλήρης ανατροπή στην επικοινωνία σου που ¨ανάβει¨ τα τηλέφωνα, και η έκπληξη που φέρνει ο Ουρανός εκδηλώνεται μέσω των φίλων σου που σε ξαφνιάζουν ευχάριστα καλώντας σε με το ταίρι σου σε βραδινή έξοδο.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ταύρο και πάλι η επικοινωνία με το ταίρι σου, τα φιλικά σου πρόσωπα, με συγγενείς ευνοείται, όμως το τετράγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Λέοντα, μπορεί να σου προκαλέσει εριστική διάθεση και ισχυρογνωμοσύνη που θα δημιουργήσουν εντάσεις στην σχέση σου. Την Κυριακή η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Ταύρο και εσύ διψάς για επικοινωνία, πληροφόρηση, επαφές. Για να τις έχεις και να ικανοποιηθεί η επιθυμία σου, οργάνωσε με το ταίρι σου μια μεγάλη φιλική και οικογενειακή συγκέντρωση όπου πολλά θα λεχθούν και πολλά θα πληροφορηθείς, κάνοντας και τις επαφές που επιθυμείς.

Αν είσαι μόνος/η, σε κάποια φιλική παρέα την Παρασκευή θα εκπλαγείς ευχάριστα. Το Σάββατο για να κάνεις καλή εντύπωση σε μια νέα γνωριμία και να προχωρήσει, μην βγάλεις πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη. Μην εκδηλώνεις αντιρρήσεις όταν οι άλλοι έχουν διαφορετική άποψη, είναι δικαίωμα τους, άλλωστε όλες είναι υποκειμενικές. Την Κυριακή μέσα σε φιλική συγκέντρωση ίσως συναντήσεις το μελλοντικό σου ταίρι, αρκεί να μην σε παρασύρει η πολυλογία σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News