astra_weekend

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 13 έως 14/1/2018

By

Τι προβλέπουν τα άστρα για αυτό το διήμερο; Ας διαβάσουμε τα ζώδια και ας δούμε τι θα συμβεί!

Καλησπέρα αγαπημένα μου ζωδιάκια, για να δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο πως θα κυλήσει στον ερωτικό τομέα! Θα είναι τυχερό; Θα υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα επανασύνδεσης και νέων σχέσεων;

Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 13 έως 14 Ιανουαρίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Οι πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου θα σε βρουν σε πολύ ευχάριστη διάθεση, αφού θα έχεις διασκεδάσει με το ταίρι σου και φίλους από βραδύς, κάνοντας κάποια πετυχήμενη έξοδο. Στο υπόλοιπο της μέρας, κάποια ασυνεννοησία θα επικρατήσει με το ταίρι σου με αποτέλεσμα να προκύψουν διαφωνίες , επομένως θα είναι άστοχο από μέρους σου να προχωρήσεις στην λήψη αποφάσεων που αφορούν σοβαρά ζητήματα. Μπορείς να διορθώσεις το κλίμα την Κυριακή σε μια εκδρομή ή έστω σε έναν περίπατο στη Φύση που θα σας χαλαρώσει και θα ευχαριστηθείτε και οι δυο για την επιλογή σας. Και μόνος/η αν είσαι, το σενάριο για την έξοδο της Παρασκευής ισχύει, όπου μέσα στις φιλικές παρέες μπορείς να ανακαλύψεις το μελλοντικό σου ταίρι μέχρι να ξημερώσει Σάββατο. Όμως μην βιαστείς και κάνεις μια επιπόλαιη αξιολόγηση του πριν υπάρξουν ουσιαστικά κριτήρια. Την Κυριακή, πιθανόν να σου προκύψει κάποιο πρόσωπο που απέχει πολύ από τα κλισέ που έχεις συνηθίσει, οπότε προετοιμάσου για την έκπληξη…

ΤΑΥΡΟΣ

Όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου πρέπει να έχεις την προσοχή σου στραμμένη στις παρορμήσεις και τις αντιδράσεις σου, ώστε να μην παρασυρθείς σε αντιπαραθέσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις συζητήσεις που νομίζεις ότι βάζουν τα πράγματα στην θέση τους. Πολύ περισσότερο να μην εκφράσεις κάποιες απαιτήσεις στο ταίρι σου όταν δεν μπορείς ή δεν προτίθεσαι να του προσφέρεις τα όσα από αυτές αναλογούν σε σένα. Θα βρεθείς εν αδίκω. Την Κυριακή, καλλίτερα να κρατήσεις το στόμα σου υπό έλεγχο και να μην ξανοιχτείς σε εξομολογήσεις γιατί δεν θα αντιμετωπιστείς με κατανόηση από το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος/η αυτήν την περίοδο, μπορεί το μελλοντικό σου ταίρι να βρίσκεται αναμεσα στους φίλους σου και μια φιλία να μετατραπεί σε σχέση με πολύ ευχάριστη μορφή. Όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις μεγαλοστομίες που είναι δύσκολο να τηρηθούν. Την Κυριακή να έχεις προετοιμαστεί για το αναπάντεχο, δηλαδή κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα την χαρακτήριζες ουρανοκατέβατη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νοιώθεις να σε πλημυρίζουν συναισθήματα και όλα στρέφονται στο ταίρι σου που όμως όλη αυτή η υπερβολή αντί να το κάνει να συμμεριστεί την δική σου διάθεση, το σπρώχνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση κουράζοντας το, ίσως και κάνοντας το να πνίγεται. Αν προστεθεί και η καχυποψία που επικρατεί το Σάββατο, καλό είναι να μην δέχεσαι σαν την απόλυτη αλήθεια τα όσα θα ακούσεις, να διατηρείς επιφυλάξεις και από μέρους σου, να ελέγχεις τα λεγόμενα σου. Ευτυχώς που έρχεται και η Κυριακή, που θα σου δώσει τις ευκαιρίες να διορθώσεις το κλίμα με μια χαλαρωτική βόλτα που θα σας αποφορτίσει και θα σας ανανεώσει. Αν είσαι μόνος/η, μην επιδιώξεις το βράδυ της Παρασκευής νέες γνωριμίες γιατί η κούραση σου δεν θα σε βοηθήσει σ’ αυτό. Επίσης και του Σαββάτου οι νέες γνωριμίες πρέπει να περάσουν από αξιολόγηση σε βάθος χρόνου πριν δεσμευτείς. Την Κυριακή, πιθανόν να σου προκύψει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, οπότε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για να την διακρίνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανήκεις στους συναισθηματικούς τύπους, θέλεις να περνάς ατέλειωτες ώρες με το ταίρι σου, επομένως αν επιδιώξεις να το κάνεις κοινωνό των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων θα σας δοθεί η ευκαιρία να περνάτε ακόμη και τις ώρες που σου απορροφά η εργασία σου. Τι καλλίτερο για σένα όπως και γιά το ταίρι σου που θα αισθάνεται ότι προσφέρει κάτι και αυτό και σε βοηθά. Το Σάββατο, αν το καταφέρεις αυτό και διατηρήσεις και τις ισορροπίες αναμεσα στην σχέση σου και τις δουλειές, θα αποφύγεις στενοχώριες και των δυο σας. Την δε Κυριακή, μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις που σε απασχολούν, βρες τον χρόνο για ένα διάλειμμα για ένα καφεδάκι με το ταίρι σου για να ξεσκάσετε γιατί έρχεται και η επόμενη εβδομάδα. Αν είσαι μόνος/η, το τέλος της Παρασκευής σε βρίσκει να έχεις φορτωθεί με κούραση και θέλεις να αποσυρθείς από όλους και όλα. Το Σάββατο αν επιδιώξεις κάποια γνωριμία, κάνε σωστή διαχείριση του χρόνου σου, ώστε και να διασκεδάσεις και να μην αμελήσεις τα επαγγελματικά σου που μέσα από αυτά την Κυριακή μπορεί να σου εμφανιστεί μια νέα προοπτική γνωριμίας. Οπότε να αφήσεις ανοιχτές τις πόρτες για τυχόν προτάσεις.

ΛΕΩΝ

Φρόντισε το βράδυ της Παρασκευής να κάνετε κάποια έξοδο με το ταίρι σου και να διασκεδάσετε, να ξεφαντώσετε με χορό, γλέντι και να περάσετε αλησμόνητα. Την υπόλοιπη ημέρα του Σαββάτου τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ρόδινα για την σχέση σου επειδή θα υπάρχει κάποιο κλίμα, δυστυχώς δικαιολογημένης, καχυποψίας, οπότε χρειάζεται προσοχή στους χειρισμούς σου. Την Κυριακή που έχεις ιδιαίτερη εύνοια στο φλερτ, βάλε κάποια όρια στον εαυτό σου γιατί θα προκαλέσεις ζήλια στο ταίρι σου με τα γνωστά δυσάρεστα αποτελέσματα. Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή βράδυ προς το Σάββατο έχεις εξαιρετικές προοπτικές για ζευγάρωμα. Αν όμως κάνεις κάποια γνωριμία το Σάββατο, να διατηρήσεις και κάποιες επιφυλάξεις και να μην παρασυρθεί με την πρώτη στιγμή σε ενθουσιασμούς, ενώ την Κυριακή θα πρέπει να έχεις αγνοήσει όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αν εξακολουθήσεις να είσαι μόνος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο χέρι σου είναι αυτό το Σαββατοκύριακο να περάσει ευχαρίστα με το ταίρι σου ή να το γεμίσεις εντάσεις και γκρίνιες προσπαθώντας να λύσεις τις όποιες διαφορές έχετε. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική συγκυρία γι’ αυτό, μόνο δυσαρέσκεια θα δημιουργήσεις. Καλλίτερα να απολύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με δραστηριότητες που θα σας αποφορτίσουν και θα σας χαλαρώσουν. Μια καλή επιλογή θα είναι η εξοχή και η Φύση που κάνουν θαύματα στην διάθεση όλων. Την Κυριακή, κάθε προσφορά από το ταίρι σου θα πρέπει να γίνει αποδεκτή με την δέουσα ευγένεια και αναγνώριση των καλών του προθέσεων, όχι με υπεροψία και υποτίμηση. Είναι αχαριστία και θα το στενοχωρήσεις. Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία, μην αρχίσεις με γκρίνιες και μεμψιμοιρία, δεν θα προχωρήσει αν σχηματίσει την εντύπωση ότι τα πάντα σε ενοχλούν. Αντίθετα, αν την Κυριακή αλλάξεις νοοτροπία και στάση ζωής, κάτι νέο θα μπει στην καθημερινότητα σου και θα είναι καλό κίνητρο που θα σε δικαιώσει για την αλλαγή σου.

ΖΥΓΟΣ

Το κύριο μέλημα σου το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είναι το πώς θα αποφύγεις τις κακοτοπιές που είτε θα σε εκθέσουν είτε σου δημιουργούν προβλήματα από τις ενέργειες σου. Έτσι μην αποκαλύπτεις τα μυστικά που άλλοι σου εμπιστευτήκαν στο ταίρι σου και δημιουργηθούν περιπλοκές καταστάσεις με παρεξηγήσεις. Θα είναι και άστοχο από μέρους σου να αναμίξεις και άλλους στις προσωπικές υποθέσεις που έχεις με το ταίρι σου. Μόνο μπερδέματα θα προκύψουν. Αντίθετα η αισιοδοξία που θα έχεις την Κυριακή θα επηρεάσει θετικά και το ταίρι σου που θα παρασυρθεί από αυτήν και θα επιδράσει θετικά στην σχέση σας αναζωογονώντας την. Αν είσαι μόνος/η, επειδή έχεις όλη την εύνοια με το μέρος σου, επωφελήσου από αυτήν και φλέρταρε την Παρασκευή το βράδυ και θα περάσεις καλά, όμως αν κάνεις κάποια γνωριμία, μην την κοινολογήσεις πριν δέσει το γλυκό. Υπάρχει και το κακό μάτι. Την δε Κυριακή, μπορείς να ξεκινήσεις μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ με τον τόσο έντονο και ισχυρό χαρακτήρα θα παραξενέψεις το ταίρι σου αν του δείξεις την έλλειψη της αυτοπεποίθησης που σε έχει ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό. Αυτή η εκδήλωση της που οφείλεται στην ανησυχία σου για τα οικονομικά σου, δεν θα βοηθήσει την πορεία της σχέσης σας με το να την μεταφέρεις στο ταίρι σου. Ρίξτε το και λίγο στην ανεμελιά, θα σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε όλα πιο εύκολα. Πολύ μεγάλη θα είναι η συμβολή του ταιριού σου σ’ αυτό την Κυριακή που θα σε κάνει να αποβάλλεις την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια σου αφού θα σε καλύψει πλήρως. Αν είσαι μόνος/η, το φάρμακο για την ανασφάλεια σου είναι το φλερτ, αρκεί να μην επενδύσεις από την αρχή στις νέες γνωριμίες παρά μόνο αφού αποδεδειχθεί πως ό,τι γυαλίζει είναι χρυσός, κάτι που είναι πολύ σπάνιο. Την Κυριακή, μόνο το επιτυχημένο φλερτ θα σου επαναφέρει την χαμένη αυτοπεποίθηση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζώδιο σου, σε τροφοδοτεί με μεγάλα αποθέματα αυτοπεποίθησης που όμως μπορεί να σου γυρίσουν μπούμερανγκ γιατί είναι δυνατόν να ξεπεράσεις τα καλώς εννοούμενα όρια της και να μεταλλαχθούν σε εγωκεντρισμό. Αυτό έχει ανεπιθύμητο αντίκτυπο στο ταίρι σου που θα νοιώσει ενοχλημένο. Επίσης πρέπει να περιορίσεις την αμετροέπεια σου γιατί ίσως και το ταίρι σου να είναι εξ ίσου αμετροεπές. Που μπορεί να σας οδηγήσει αυτό; Το σκέφτηκες; Η λύση; Το Μέτρο παντού και πάντα! ιδιαιτέρα πρέπει αυτό να ισχύσει και την Κυριακή που θα έχεις την τάση να φλερτάρεις και να κάνεις το ταίρι σου να ενοχληθεί και να πικραθεί. Αν είσαι μόνος/η, η υπερβολική επίδειξη αυτοπεποίθησης δεν θα σε βοηθήσει να έχεις την αποδοχή στην περίπτωση που θα φλερτάρεις με νέες γνωριμίες. Παράλληλα και συ να μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από τις γνωριμίες του Σαββάτου πριν ο χρόνος αποδείξει την αξία τους. Την Κυριακή μπορείς να αφεθείς στην επίδραση της γοητείας σου που είναι βέβαιο ότι δεν θα περάσει απαρατήρητη και θα σου φέρει τις επιτυχίες που επιδιώκεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κάθε εκδήλωση ανυπόστατης καχυποψίας σου είναι ένα από τα στοιχεία που δηλητηριάζουν το κλίμα της σχέσης σου. Δεν κάνεις τίποτε άλλο από το να δημιουργείς τις προϋποθέσεις για να χαλάσεις την σχέση άνευ λόγου και αιτίας. Αυτό θα το διαπιστώσεις όταν το Σάββατο αντιλήφθης πόσο κοντά στις δυσάρεστες εξελίξεις έχεις φτάσει. Σε σώζει εσένα και την σχέση σου η Κυριακή, οπότε με κάποια βόλτα στην εξοχή θα μπορέσεις να αποφορτίσεις την ένταση και να αποκαταστήσεις την ειρήνη μεταξύ σας και να ξαναβρείτε τους εαυτούς σας όπως τους ξέρατε. Αν είσαι μόνος/η, η έλλειψη εμπιστοσύνης προς όποιο μελλοντικό ταίρι, το απομακρύνει και η όποια δικαιολογημένη εκδήλωση επιφυλακτικότητες προς όποια νέα γνωριμία, ναι μεν σε προφυλάσσει από εκπλήξεις, αλλά αποτρέπει έστω προσωρινά την εξέλιξη της σε σχέση. Επομένως άφησε αυτές τις δραστηριότητες για την Κυριακή που θα είναι καλλίτερες οι συνθήκες και θα έχεις επιτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νομίζω ότι από τις επιλογές σου που θα πρέπει να προτιμήσεις, είναι να κάνετε κάποια έξοδο με τους φίλους σας από κοινού με το ταίρι σου. Είναι βέβαιο ότι θα διασκεδάσετε και θα το ευχαριστηθείτε. Αντιθέτως αν επιλέξεις να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου με τους φίλους σου θα δυσαρεστήσεις το ταίρι σου. Μπορείς να το σώσεις την Κυριακή αν επιδιώξεις να πάρεις το ταίρι σου και να το κάνεις να συμμετάσχει στις δραστηριότητες σου που σχετίζονται με τις οικολογικές, φιλανθρωπικές και κοινωνικές σου ανησυχίες. Αν είσαι μόνος/η, μέσα στις φιλικές συναναστροφές μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες που όμως πρέπει να εξετάζονται εξονυχιστικά και να μην παρασύρεσαι από πρόωρους ενθουσιασμούς, ενώ την Κυριακή έχεις όλες τις προϋποθέσεις να ζευγαρωθείς.

ΙΧΘΥΣ

Ήρθε η ώρα να παρουσιάσεις το ταίρι σου στον οικογενειακό και φιλικό σου περίγυρο, με την προϋπόθεση ότι δεν θα γίνει αυτό το γεγονός αιτία να παραβλέψεις και να παραμελήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Είναι γεγονός ότι θα πρέπει να βρεις την χρυσή τομή και να ισορροπείς αναμεσα στις απαιτήσεις που έχει το ταίρι σου και του καθήκοντος που έχεις να εκπληρώνεις τις υποχρεώσεις σου. Αν είσαι μόνος/η, θυμήσου την αμερικανική φράση, don’t sh*t where you eat, ο μεθερμηνευόμενο σημαίνει να μην ανακατεύουμε αισθηματικά και επαγγελματικά. Αν το κάνεις κράτησε το κρυφό γιατί αλλιώς θα υπάρξουν πολλοί λόγοι να το μετανιώσεις. Το αυτό ισχύει και για τις σχέσεις εκτός δουλειάς, μακριά από κοινολογήσεις των αισθηματικών σου. Την Κυριακή μέσα από κάποιες συναντήσεις μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο επαγγελματικών σχέσεων κάτι καλό μπορεί να προκύψει! Είναι η καλύτερη, ζητάνε να της μιλήσουν όλοι, τους τα βρίσκει όλα γιατί ξέρει πολύ καλά τη δουλ

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News