Αυτό είναι το πιο απλό κόλπο για να ξεβουλώσεις την βουλωμένη σου μύτη!

By

Κάθε που αλλάζει ο καιρός έχουμε τα ίδια και τα ίδια. Οι περισσότεροι από εμάς κρεβατονόμαστε τουλάχιστον 1-2 φορές με του που αρχίζει η σεζόν πράγμα που σημαίνει πως ότι μπορεί να βοηθήσει να γίνει το μαρτύριο πιο υποφερτό, είναι ευπρόσδεκτο.

Ετοιμάσου να δεις τη ζωή σου να αλλάζει με αυτό το απλό κολπάκι.

Τι θα χρειαστείς: 3-5 σκελίδες σκόρδο, ένα κατσαρολάκι με νερό και μια πετσέτα μπάνιου (τόσο απλά)

Τι να κάνεις: Βάλε το νερό να βράσει. Σπάσε τις σκελίδες σκόρδου με τη λεία μεριά ενός μαχαιριού και αφαίρεσε το εσωτερικό τους. Έπειτα ρίξε τις σκελίδες στο νερό και σβήσε τη φωτιά.

Βάλε το κεφάλι σου σε ασφαλή απόσταση από το κατσαρολάκι και άπλωσε την πετσέτα πάνω από το κεφάλι σου έτσι ώστε να μην φεύγει ο ατμός. Τον θέλεις ολο στο πρόσωπό σου. Πάρε βαθιές εισπνοές για μερικά λεπτά ή μέχρι να νιώσεις ότι το μείγμα κάνει δουλειά.

Ένα άλλο κόλπο που έμαθα από όταν έγινα μητέρα είναι αυτό με τον φυσιολογικό ορό που χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε τη μύτη των βρεφών. Βάλε σε μια σύριγγα 30 ml φυσιολογικό ορό και ρίξ’τον με πίεση στο ένα σου ρουθούνι. Αυτός θα βγει από το άλλο ρουθούνι και θα καθαρίσει όλη τη μύτη σου.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα