Αυτό είναι το πιο απλό κόλπο για να ξεβουλώσεις την βουλωμένη σου μύτη!

By

Κάθε που αλλάζει ο καιρός έχουμε τα ίδια και τα ίδια. Οι περισσότεροι από εμάς κρεβατονόμαστε τουλάχιστον 1-2 φορές με του που αρχίζει η σεζόν πράγμα που σημαίνει πως ότι μπορεί να βοηθήσει να γίνει το μαρτύριο πιο υποφερτό, είναι ευπρόσδεκτο.

Ετοιμάσου να δεις τη ζωή σου να αλλάζει με αυτό το απλό κολπάκι.

Τι θα χρειαστείς: 3-5 σκελίδες σκόρδο, ένα κατσαρολάκι με νερό και μια πετσέτα μπάνιου (τόσο απλά)

Τι να κάνεις: Βάλε το νερό να βράσει. Σπάσε τις σκελίδες σκόρδου με τη λεία μεριά ενός μαχαιριού και αφαίρεσε το εσωτερικό τους. Έπειτα ρίξε τις σκελίδες στο νερό και σβήσε τη φωτιά.

Βάλε το κεφάλι σου σε ασφαλή απόσταση από το κατσαρολάκι και άπλωσε την πετσέτα πάνω από το κεφάλι σου έτσι ώστε να μην φεύγει ο ατμός. Τον θέλεις ολο στο πρόσωπό σου. Πάρε βαθιές εισπνοές για μερικά λεπτά ή μέχρι να νιώσεις ότι το μείγμα κάνει δουλειά.

Ένα άλλο κόλπο που έμαθα από όταν έγινα μητέρα είναι αυτό με τον φυσιολογικό ορό που χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε τη μύτη των βρεφών. Βάλε σε μια σύριγγα 30 ml φυσιολογικό ορό και ρίξ’τον με πίεση στο ένα σου ρουθούνι. Αυτός θα βγει από το άλλο ρουθούνι και θα καθαρίσει όλη τη μύτη σου.

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
FITNESS Workouts

Δες μια εύκολη σειρά ασκήσεων για τους κοιλιακούς που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι!

Βαριέσαι να συνδυάσεις τις ασκήσεις για τους κοιλιακούς με αερόβια άσκηση; Περνάς μια από εκείνες τις τεμπέλικες μέρες που...
Διαβάστε Περισσότερα