Αυτά τα μαξιλαρια έχουν ξετρελάνει το pinterest

By

Θέλεις να φτιάξεις μόνη σου τα μαξιλάρια που έχουν ξετρελάνει το pinterest; Παρακάτω θα βρεις όλα τα βήματα για να δημιουργήσεις τα δικά σου υπέροχα, cute διακοσμητικά μαξιλαράκια. 

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι: 

  • 30 εκ επί το πλήρες φάρδος ελαστικού υφάσματος (μπορείς να προμηθευτείς φλις ύφασμα για να είναι τα μαξιλάρια σου πολύ χνουδωτά)
  • χάρακα
  • ραπτομηχανή
  • καρφίτσες
  • ψαλίδι
  • χάρτινοι σωλήνες από χαρτί περιτυλίγματος
  • πολυεστερικό γέμισμα μαξιλαριών

Ξεκίνα κόβοντας δύο λωρίδες υφάσματος φάρδους 15 εκ η κάθε μία και ράψ’τις σε όλο το μήκος του υφάσματος (το λιγότερο 1.3 μέτρα). Σχημάτισε ένα «μανίκι» με το ύφασμα διπλώνοντάς το στη μέση και πιάνοντας με καρφίτσες τις άκρες του.

Ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα 43 τμ που θα σου δώσει όμορφες ιδέες διακόσμησης!

Ράψ’το σε όλο το μήκος στην ραπτομηχανή με ζιγκ ζαγκ. Πάρε μία από τις δύο άκρες και ράψ’την και αυτή για να κλείσεις το ένα άνοιγμα. Είναι σημαντικό το ζιγκ ζαγκ για να μπορέσουν οι ραφές να ελαστικοποιηθούν μαζί με το υφάσματα όταν θα βάλεις το γέμισμα.

Πέρνα το μανίκι που έχεις φτιάξει μέσα από τον χάρτινο σωλήνα, βγάλ’το από την άλλη άκρη και διπλώσέ το έξω από τον σωλήνα για να το αναποδογυρίσεις και να μην φαίνονται οι ραφές. «Σούρωσε» το μανίκι στη μία πλευρά του χάρτινου σωλήνα και από την άλλη αρχίσε να γεμίζεις με το γέμισμα μαξιλαριών. Χρησιμοποίησε μικρά κομμάτια γεμίσματος και σπρώξ’τα προς το βάθος με έναν χάρακα ή ένα ξύλο.

Προσπάθησε να κρατήσεις την πυκνότητα του γεμίσματος σταθερή μέχρι να γεμίσεις ολόκληρο το μανίκι. Όταν τελειώσεις ράψε στο χέρι το άκρο του μανικιού που είναι ανοιχτό.

Ξεκίνα με το ένα μανίκι ακολουθώντας το σχήμα που φαίνεται στις φωτογραφίες. Μόλις τελειώσεις με το πρώτο, πάρε το δεύτερο και «ακολούθησε» τη διαδρομή του πρώτου παράλληλα. Αφού βάλεις και το δεύτερο, προσάρμοσε τα μανίκια ώστε να δημιουργούν έναν σφιχτό κόμπο και «χώσε» τα ελεύθερα άκρα μέσα στο μαξιλάρι για να μην φαίνονται. Το μαξιλάρι σου είναι πανέτοιμο!

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα