Αυτά τα ζώδια θα είναι τυχερά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

By

Παρόλο που έχουμε ανάδρομο και καραντίνα.

φετινή Γιορτή των Ερωτευμένων δεν θα μοιάζει με καμία άλλη. Η κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο τον πλανήτη λόγω της πανδημίας δεν έχει αφήσει πολλά περιθώρια να είναι η ψυχολογία μας αναπτερωμένη. Το ίδιο ισχύει βέβαια και με το πρακτικό κομμάτι αφού από σήμερα στην Ελλάδα βρισκόμαστε σε νέο lockdown που σημαίνει ότι στις 14 Φεβρουαρίου θα είμαστε σε συγκεκριμένες συνθήκες. Πρόσθεσε σε αυτό και τον ανάδρομο Ερμή από τις 30 Ιανουαρίου -θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στις 20 του μήνα. Παρόλα αυτά, κάποια τυχερά ζώδια θα περάσουν καλά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θα είναι μια μέρα που έτσι κι αλλιώς θα θυμόμαστε όλοι αλλά για τα παρακάτω ζώδια θα έχει θετικό πρόσημο.

Λέων

Όλη η έντονη ενέργεια του Υδροχόου που υπήρχε τριγύρω περνά τώρα στο ζώδιό σου που κυβερνά τις αφοσιωμένες σχέσεις. Κάποιοι τυχεροί Λέοντες θα κάνουν επίσημη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα πάνε τη σχέση τους στο επόμενο βήμα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να αρραβωνιαστείς, να ανανεώσεις τους όρκους σου ή να βρεις ένα βαθύτερο επίπεδο σύνδεσης με τον αγαπημένο σου.

Ζυγός

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι σπουδαία για εσένα καθώς ο οίκος που κυβερνά τον ρομαντισμό, την διασκέδαση, την δημιουργικότητα και την έκφραση θα ενεργοποιηθεί. Κάποιος hot άνδρας μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή ή ένα ραντεβού να εξελιχθεί πολύ καλύτερα από όσο περίμενες. Αν είσαι δεσμευμένη, βάλε προτεραιότητα ένα ρομαντικό ραντεβού. Διασκέδασε με τον παραδοσιακό τρόπο.

Σκορπιός

Περισσότερη οικειότητα και λιγότερο μπέρδεμα θα υπάρχει για εσένα και τον σύντροφό σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Ερμής είναι ανάδρομος απέναντι από το ζώδιό σου και είναι μια καλή ευκαιρία να εκφράσεις ξεκάθαρα όλα όσα κρατάς. Αν ήσουν μετρημένη με τα όσα έλεγες για τα συναισθήματά σου, τώρα θα βγαίνουν από το στόμα σου στις τρυφερές στιγμές πάθους. Ο σύντροφός σου θα είναι δεκτικός σε όλα όσα έχεις να πεις.

Υδροχόος

Το σεξ και ο ρομαντισμός δεν είναι πάντα ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σου. Ωστόσο, με την Αφροδίτη που είναι ο κυβερνήτης του έρωτα, θα νιώσεις μια ζωηρότητα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η ενέργεια είναι τέλεια αν θέλεις να γοητεύσεις έναν σύντροφο ή να κάνεις κάτι που είναι σημαντικό για τους άλλους. Θα φαίνεται και θα κάνεις κάποια κεφάλια να γυρίσουν. Αν είσαι μόνη σου, δεν είναι δύσκολο να γνωρίσει κάποιον. Αν είσαι δεσμευμένη, δοκίμασε κάτι αισθησιακό και ευχάριστο.

Πηγή: marieclaire.gr

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
LIVE WELL Mind & Soul Σεξ & Σχέσεις

Αγίου Βαλεντίνου 2021: 7 ταινίες με μεγάλους έρωτες που μπορείτε να δείτε

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021 πλησιάζει και έχουμε μερικές (ρομαντικές) ταινιοπροτάσεις… Ηγιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ή αλλιώς η γιορτή των...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Το τέλειο τοστ χωρίς ψωμί που δεν θα σε γεμίσει ενοχές (2 συνταγές)

Δεν χρειάζεται ένα σάντουιτς να έχει απαραιτήτως ψωμί για να θεωρείται σάντουιτς. Σε τρέλανα; Μπορεί να μην το έχεις...
Διαβάστε Περισσότερα