Αυτό είναι το ζευγάρι Ελλήνων που ξεκίνησαν να κάνουν το γύρο του κόσμου με ένα βανάκι!

By

Το έχουν κάνει πολλά ζευγάρια ξένων κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το είχαμε δει από Έλληνες και αν ήμουν λίγο μικρότερη και χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις ίσως να αποφάσιζα να το κάνω κι εγώ.

Η ζωή είναι μια όμορφη περιπέτεια και ως μια τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίζουμε. Το να καθόμαστε κλεισμένοι στο καβούκι μας χωρίς ρίσκα, χωρίς αλλαγές δεν έχει κανένα νόημα. Τι θα θυμόμαστε άλλωστε στα γεράματά μας; Ότι ζήσαμε μια ζωή χωρίς κανένα ενδιαφέρον; Αυτό προφανώς σκέφτηκαν οι Κώστας Λάλας και Κατερίνα Θάνου και αποφάσισαν να ταξιδέψουν με ένα βαν με προορισμό τους τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ζευγάρι μας δείχνει μέσα από βίντεο που τραβάει την καθημερινότητά τους στον δρόμο. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Σικελία και ο επόμενος προορισμός τους είναι η Βόρεια Αφρική.

Μέχρι στιγμής έχουν κάνει 10 χιλιάδες χιλιόμετρα και έχουν ξοδέψει 1000 ευρώ σε πετρέλαιο.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί μερικά αποσπάσματα από την καθημερινότητά τους.

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Megxit, ξε-Megxit, η Μέγκαν λατρεύει το φαγητό και το ποτό και δεν το κρύβει!

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση, ότι το πριγκιπικό ζευγάρι Μέγκαν-Χάρι αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά...
Διαβάστε Περισσότερα