Αυτό είναι το ζευγάρι Ελλήνων που ξεκίνησαν να κάνουν το γύρο του κόσμου με ένα βανάκι!

By

Το έχουν κάνει πολλά ζευγάρια ξένων κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το είχαμε δει από Έλληνες και αν ήμουν λίγο μικρότερη και χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις ίσως να αποφάσιζα να το κάνω κι εγώ.

Η ζωή είναι μια όμορφη περιπέτεια και ως μια τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίζουμε. Το να καθόμαστε κλεισμένοι στο καβούκι μας χωρίς ρίσκα, χωρίς αλλαγές δεν έχει κανένα νόημα. Τι θα θυμόμαστε άλλωστε στα γεράματά μας; Ότι ζήσαμε μια ζωή χωρίς κανένα ενδιαφέρον; Αυτό προφανώς σκέφτηκαν οι Κώστας Λάλας και Κατερίνα Θάνου και αποφάσισαν να ταξιδέψουν με ένα βαν με προορισμό τους τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ζευγάρι μας δείχνει μέσα από βίντεο που τραβάει την καθημερινότητά τους στον δρόμο. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Σικελία και ο επόμενος προορισμός τους είναι η Βόρεια Αφρική.

Μέχρι στιγμής έχουν κάνει 10 χιλιάδες χιλιόμετρα και έχουν ξοδέψει 1000 ευρώ σε πετρέλαιο.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί μερικά αποσπάσματα από την καθημερινότητά τους.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα