Δες την απίστευτα δύσκολη προπόνηση που κάνει η Shay Mitchell!

By

Την αγαπώ την Shay Mitchell γιατί είναι αυτό που λέμε “σκληροπυρηνική” σε ό,τι αφορά τον τρόπο που προπονείται. Όταν γυμνάζεται δεν αστειεύεται και αυτό αποδεικνύεται και από το video που ακολουθεί.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Pretty Little Liars έχει πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν: “Πραγματικά προσπαθώ να μην ξεκουράζομαι καθόλου όταν προπονούμαι” και αυτό είναι κάτι που το αποδεικνύει με το video που πριν από μερικές μέρες ανέβασε στο Instagram.

Επιπλέον η Shay αφιερώνει αρκετό χρόνο και στην αποθεραπεία της. Όταν προπονείσαι σκληρά κουράζεις τους μύες σου. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να τους δίνεις χρόνο να ξεκουράζονται. Κάνε μερικά διαλείμματα από τις σκληρές προπονήσεις σου αλλά μην αφήνεις τις ημέρες σου να πηγαίνουν χαμένες. Φρόντιζε ακόμα και τις ημέρες που δεν γυμνάζεσαι να παραμένεις ενεργή περπατώντας ή κάνοντας κάποιου είδους χαλαρή γυμναστική όπως είναι μια βόλτα με το ποδήλατο ή το ανεβοκατέβασμα στη δουλειά και στο σπίτι με τη σκάλα.

Ομολογώ πως και μόνο που είδα το video λαχάνιασα και έμεινα από ανάσες. Από την άλλη εντυπωσιάστηκα και εμπνεύστηκα αρκετά. Το μόνο που μένει τώρα είναι να κλείσω και εγώ ένα ραντεβού με τον personal trainer του γυμναστηρίου μου.

You may also like

Instagram Slider

  •      !!
  • Just let that negative shit goooo  taylorlewisphoto hannahedenfitness keepupgr
  • The best way to predict the future is to create
  • You are not hungry you are looking for something to

Hot News