Έκανα Flowbility για πρώτη φορά…

By

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και πρόσφατα το έζησα στο 21o Fitness Convention A.F Studies!

Πρέπει να σου πω ότι γενικά δεν πολυσυμπαθώ τα ομαδικά προγράμματα. Θέλεις τα χρόνια προσωπικής προπόνησης με συγκεκριμένους στόχους, θέλεις το καθημερινό μου πρόγραμμα που δεν μου αφήνει περιθώρια να είμαι τυπική σε group training, ίσως και ότι θέλω λίγο την ανεξαρτησία μου όταν πηγαίνω γυμναστήριο, δεν είχα μπει στη διαδικασία! Όλα αυτά μέχρι σήμερα, που έκανα Flowbility για πρώτη φορά!

Τι είναι το flowbility;

Το πρόγραμμα Flowbility είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για όλο το σώμα αλλά και αποκατάστασης χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων. Όλο το πρόγραμμα έχει συνεχόμενη κινητική ροή και αποτελείται από συνδυασμό καρδιοαναπνευστικής άσκησης, στηρικτικών ασκήσεων και ασκήσεων ισορροπίας και τέλος ενδυνάμωση με αντίσταση το βάρος του σώματός μας.

Δημιουργήθηκε από τον διεθνή εισηγητή Fitness και ιδρυτή της A.F. Studies Γιώργο Σαμιώτη -τον βλέπεις πίσω μου ακριβώς στο video – και ήδη διδάσκετα στα μεγαλύτερα γυμναστήρια από πιστοποιημένους Trainers της A.F. Studies.

H έκπληξη του masterclass; Η Σάρρα που έβγαλε όλο το πρόγραμμα!

photo-1

Όπως καταλαβαίνεις το flowbility είναι ιδανικό για κάθε ηλικία και για κάθε φυσική κατάσταση και συμβάλλει στην αποκατάσταση χρόνιων τραυματισμών. Οπότε δεν έχεις δικαιολογία να μην γυμναστείς!

Αν είσαι μητέρα μπορείς να γυμναστείς μαζί με το αγγελούδι σου. Πίστεψέ με δεν υπάρχει πιο όμορφο και πιο διασκεδαστικό από αυτό!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ AF STUDIES 

 

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News