Ένα τρελό κόλπο βοήθησε μια γυναίκα να μαζέψει 36000 δολάρια! (μπορείς και εσύ)

By

Η αποταμίευση στις μέρες μας είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη. Μιας και δεν ξέρουμε αν θα πάρουμε ποτέ σύνταξη γιατί να μην είμαστε προνοητικοί κάνοντας κάτι για το μέλλον μας;

Αυτό μάλλον σκέφτηκε και η Marie Franklin (μια κοπέλα στις ΗΠΑ) η οποία θέλοντας να μαζέψει χρήματα σκέφτηκε ένα έξυπνο κόλπο. Σύμφωνα με την Franklin το μόνο που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την αποταμίευση είναι 5 δολάρια (ή ευρώ).

kl_lefta01

Για 12 χρόνια η Franklin πήρε μια απόφαση που άλλαξε τη σχέση της με το χρώμα αλλά και τον λογαριασμό της στην τράπεζα. Αντί να ξοδεύει τα πεντοδόλαρα που έρχονταν στα χέρια της, τα μάζευε. Μάζευε, όμως, μόνο τα πεντοδόλαρα. Τελικά κατάφερε να μαζέψει 36000 δολάρια.

Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι πώς θα μπορέσεις να μαζέψεις χρήματα για να πάρεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο, να πας διακοπές ή να παντρευτείς, τότε ίσως μπορείς να δοκιμάσεις το κόλπο των 5 ευρώ. Πάρε έναν κουμπαρά από αυτούς τους πήλινους που σπάνε και άρχισε να βάζεις πεντόευρα μέσα. Κάν’το για όσο καιρό νομίζεις και όταν θεωρείς πως είναι ώρα να τον σπάσεις, κάν’το.

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

“Κάνω διατροφή” και έχω επιθυμία για γλυκό! Πώς το λύνω;

Είναι το συναίσθημα που δημιουργείται σχεδόν αυτόματα αργά το βράδυ και μάλιστα σε περίεργες ώρες, που ξαφνικά έχετε μία...
Διαβάστε Περισσότερα
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Το Μενου της εβδομάδας (25/11-1/12): Τι να φας για βραδινό από Δευτέρα έως Κυριακή!

Για να μην αγχώνεσαι για το τι θα μαγειρέψεις κάθε μέρα, σου έχω παρακάτω ένα υγιεινο, θρεπτικο μενού για...
Διαβάστε Περισσότερα