Ένα τρελό κόλπο βοήθησε μια γυναίκα να μαζέψει 36000 δολάρια! (μπορείς και εσύ)

By

Η αποταμίευση στις μέρες μας είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη. Μιας και δεν ξέρουμε αν θα πάρουμε ποτέ σύνταξη γιατί να μην είμαστε προνοητικοί κάνοντας κάτι για το μέλλον μας;

Αυτό μάλλον σκέφτηκε και η Marie Franklin (μια κοπέλα στις ΗΠΑ) η οποία θέλοντας να μαζέψει χρήματα σκέφτηκε ένα έξυπνο κόλπο. Σύμφωνα με την Franklin το μόνο που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την αποταμίευση είναι 5 δολάρια (ή ευρώ).

kl_lefta01

Για 12 χρόνια η Franklin πήρε μια απόφαση που άλλαξε τη σχέση της με το χρώμα αλλά και τον λογαριασμό της στην τράπεζα. Αντί να ξοδεύει τα πεντοδόλαρα που έρχονταν στα χέρια της, τα μάζευε. Μάζευε, όμως, μόνο τα πεντοδόλαρα. Τελικά κατάφερε να μαζέψει 36000 δολάρια.

Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι πώς θα μπορέσεις να μαζέψεις χρήματα για να πάρεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο, να πας διακοπές ή να παντρευτείς, τότε ίσως μπορείς να δοκιμάσεις το κόλπο των 5 ευρώ. Πάρε έναν κουμπαρά από αυτούς τους πήλινους που σπάνε και άρχισε να βάζεις πεντόευρα μέσα. Κάν’το για όσο καιρό νομίζεις και όταν θεωρείς πως είναι ώρα να τον σπάσεις, κάν’το.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News