ΕνTaxi πας στην πόλη!

By

Ελεύθερες ή παντρεμένες κορίτσια;”, ρώτησε ο οδηγός του Ταξί που έτυχε να πάρουμε στην Κηφισιά. “Εγώ μικροπαντρεμένος, με δύο παιδιά και δύο εξωσυζυγικές σχέσεις”, συμπλήρωσε φουσκώνοντας από περηφάνια. “Και πάει καρφί για τρίτη” ψιθυρίσαμε ταυτόχρονα με τη φίλη μου, σκασμένες στα γέλια.

Με τα λίγα, με τα πολλά, θέλαμε δεν θέλαμε, μας εξιστόρησε ότι η μία από τις δύο εξωσυζυγικές σχέσεις του τον ήθελε δικό της αποκλειστικά, αν και αρραβωνιασμένη, αλλά εκείνος για αποκλειστικές είχε μόνο τις νοσοκόμες. Έτσι, για να μην αφήνει πολλά πολλά θάρρητα βρήκε και δεύτερη ερωμένη, κόβοντάς της με μιας και τον αέρα και τον βήχα.

Η δεύτερη ήταν κι η πιο μικρή, αν και όχι τόσο ανιδιοτελής, καθώς δεν ήθελε τόσο εκείνον, όσο το πορτοφόλι του. Τον ανάγκαζε, λοιπόν, προκείμενου να “συναντηθούν”, να την πηγαίνει πρώτα μια βόλτα από τα μαγαζιά. Όσο πιο πολλές οι σακούλες που θα ήταν στοιβαγμένες στο πίσω κάθισμα του ταξί, τόσο περισσότερο το πάθος κι οι αναστεναγμοί!

Αφού φτάσαμε στον προορισμό μας και κάναμε το σταυρό μας, που δεν ήμασταν η γυναίκα του ταξιτζή, καταλήξαμε ότι τζάμπα έχει η Θεσσαλονίκη τη φήμη της ερωτικής πόλης αφού και η Αθήνα έχει τη χάρη της… και μπήκαμε στο μπαρ που μας περίμενε η παρέα μας.

1.glow-pop-upΤην προηγούμενη εβδομάδα το αγαπημένο περιοδικό Glow που γιόρταζε τα 100 του τεύχη του, έκανε τα εγκαίνια του Pop Up Store. Το Pop Up Store θα βρίσκεται στις αρχές της Τσιμισκή για όλο το Δεκέμβρη με πάρα πολλές εκδηλώσεις υπέρ του ορφανοτροφείου θηλέων “Μέλισσα”.

Ας πούμε, το περασμένο Σαββάτο, όσοι βρέθηκαν εκεί, παρακολούθησαν live το backstage της φωτογράφησης της Μαίρης Συνατσάκη για το επόμενο τεύχος του GLOW magazine. H dream team είχε τη Μαρία Παγωνάκη για το μακιάζ, τα Yannis Hair Spa στην περιποίηση των μαλλιών, το μαγικό styling του Στέφανου Μάλαμα και τα ξακουστά κλικ της Ιωάννα Ρουφοπούλου

Κατεβαίνοντας τη Μητροπολίτου Ιωσήφ πέσαμε πάνω σε μια περίεργη μπουγάδα, που δεν την έλεγες και πλυμένη στους 90ο, αφού επρόκειτο για έργα τέχνης των αποφοίτων της σχολής καλών τεχνών. Αυτόν το τρόπο επέλεξε ο εμπορικός σύλλογος για να γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα με τίτλο “Βγάζουμε τα πλυμένα μας στη φόρα”. Ε, καιρός δεν ήταν;
5

Λίγο νωρίτερα στο κάλεσμα της ΣΤΟΡΓΗΣ ακούσαμε προσεκτικά τις συμβουλές από 4 ειδικούς για το τι θα φορέσουμε, πώς θα έχουμε το σωστό μακιγιάζ, τι θα σερβίρουμε και πώς θα στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο στις μέρες των γιορτών. Το know how προσέφεραν με μεγάλη χαρά και αντίστοιχη σειρά, ο Άρης Γεωργιάδης, ο Βασίλης Μαλλής, ο Γιώργος Μαστροδημήτρης και ο Μάρκος Μαχαιρόπουλος. Παραδόξως, υπήρχε και μια γυναίκα ανάμεσα, που ως συνήθως ήθελε να μάθει κι άλλα κι έθετε ερωτήσεις τύπου “τελικά η οικοδέσποινα ή η γαλοπούλα κλέβουν την παράσταση στο γιορτινό τραπέζι” κ.ά.

Η παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Αλβέρτου Αρούχ, “Η γεύση της μνήμης”, ήταν η αφορμή να έχω τον Λευτέρη Λαζάρου στο πιάτο (για να χρησιμοποιήσω και τη γλώσσα της κουζίνας). Ήταν μια υπέροχη συνέντευξη όπου μιλούσαμε για φαγητό, χωρίς δυστυχώς να φάμε ούτε μπουκιά, γεγονός που της δίνει το βραβείο “φάτε ματιά ψαριά και κοιλιά περίδρομο”.

1o

Φυσικά ο Άη Βασίλης δεν πρόκειται να ξεμπερδέψει με ένα δώρο γι’ αυτό και άρχισε από νωρίς να με καλοπιάνει. Απόδειξη το καινούριο μου Bbracelet που δυσκολεύτηκα να ξεχωρίσω ανάμεσα στα 10δες υπέροχα βραχιόλια της Βάσως Σαλίκα.

11

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News