Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6/8 έως 12/8

By

Η βδομάδα που ξεκινά είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, είτε αυτό σημαίνει να αδειάσουμε την ντουλάπα μας και να πάμε για ψώνια (μιας κι έρχονται εκπτώσεις) είτε να στείλουμε στο καλό μερικούς ανθρώπους και καταστάσεις.

Από την Λέτα Μπεζεργιάννη

Καιρός να δούμε καθαρά τι είναι αυτό που θέλουμε, αλλά και να βρούμε τρόπους να παλέψουμε γι’ αυτό, ώστε να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους μας. Δε θα είναι περίπατος στην εξοχή, αφού οι σχέσεις μας θα δοκιμαστούν αρκετά και πολλοί θα χρειαστεί να διαλέξουν ανάμεσα στα «θέλω» και τα «πρέπει» της καθημερινότητάς τους. Αυτή τη βδομάδα θα μάθουμε ως πού μπορούμε να φτάσουμε και πόσες δυνάμεις έχουμε.

Κριός

Παρότι τα πράγματα είναι ζόρικα, αυτή τη βδομάδα θα σε διακατέχει μια αισιοδοξία κι ένα πάθος άνευ προηγουμένου, Κριαράκι μου, με αποτέλεσμα να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε πείσει πως πράγματα που θες δε θα τα έχεις. Και για να τους αποδείξεις πως έχουν άδικο που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου, θα σοβαρευτείς και θα εστιάσεις εκεί που πρέπει ρίχνοντας την αμέριστη προσοχή σου ώστε να δεις τα γρανάζια να κινούνται ξανά. Κυνήγα την τύχη σου γιατί με το να την προκαλέσεις μπορεί να έχεις ανέλπιστο κέρδος, όχι απαραίτητα οικονομικό. Και δείξε στους άπιστους Θωμάδες πως κανείς δεν τα βάζει μαζί σου.

Ταύρος

Λένε πως το να ζεις στον δικό σου κόσμο δεν είναι καλό, αλλά μάλλον για σένα θα λειτουργήσει θετικά, αυτή τη βδομάδα, Ταυράκι μου. Μη βγεις απ’ τη φούσκα σου ούτε στιγμή, αφού εκεί μέσα επικρατεί αισιοδοξία και δε φοβάσαι να πάρεις ρίσκα και να ονειρευτείς. Η πραγματικότητα λέει πως δεν υπάρχουν ευκαιρίες, ούτε λόγος καν για εξέλιξη, κάτι που μπορεί να σε ρίξει σε κατάθλιψη. Έξυπνος είσαι και μπορείς να δημιουργήσεις ευκαιρίες από μόνος σου. Μπορείς να βρεις λύσεις εκεί που τα προβλήματα φαίνονται απροσπέλαστα. Τόλμησε σε πράγματα που δε φανταζόσουν και μην ξεσπάς όταν σου λένε ότι δεν μπορείς. Απόδειξε απλά πως μπορείς και με το παραπάνω.

Δίδυμος

Σε μπελάδες θα βάλεις τον ίδιο σου τον εαυτό αυτή την εβδομάδα εξαιτίας της κακής σου συνήθειας να βγάζεις συμπεράσματα για τους άλλους με την πρώτη ματιά, Διδυμάκι μου. Έχεις μια τάση προς το κουτσομπολιό, παρότι το κάνεις τόσο διακριτικά που δε σε παίρνει κανείς είδηση, αλλά μία του κλέφτη, δυο του κλέφτη, να που το στόμα σου θα προτρέξει του μυαλού κι ο κλέφτης θα πιαστεί. Πρόσεξε καλά τι θα πεις και σε ποιον, προσπάθησε να περιορίσεις την ανάγκη σου για κοινωνικό σχολιασμό και μην κολλάς στο περιτύλιγμα, προσπάθησε να εμβαθύνεις λιγάκι όταν συναντάς νέα πρόσωπα, γιατί εξαιτίας της ατυχούς συμπεριφοράς σου μπορεί να χάσεις έναν εξαιρετικό σύμμαχο.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα κριθούν οι αντοχές σου, Καρκινάκι μου, και θα πρέπει να δείξεις πόσο έτοιμος είσαι να παλέψεις για εκείνα που θες. Προβλήματα κι άτομα που προσπαθούν να σε αποτρέψουν απ’ το να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, πετάγονται από παντού κι εσύ κουράζεσαι εύκολα. Χάνεις το ενδιαφέρον σου κι αφήνεις πράγματα στη μέση, χωρίς να δώσεις μία ευκαιρία στον εαυτό σου να εξελιχθεί. Το πρόβλημά σου είναι πως τα θες όλα και τα θες τώρα, αλλά η αληθινή ζωή μόνο εύκολη δεν είναι. Μην τα παρατάς και μη φοβηθείς να κοιτάξεις κατάματα τα λάθη του παρελθόντος για να μπορέσεις να βρεις λύσεις στο παρόν, που θα φέρουν εντέλει το μέλλον που θες.

Λέων

Πρέπει να βρεις λίγο χρόνο να κάνεις μια μεγάλη παύση απ’ τη χαοτική ζωή σου, Λιονταράκι μου, ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει να αιωρούνται. Η αλήθεια είναι πως με την εργασία σου να πηγαίνει σφαίρα και τις υποχρεώσεις να σου τρώνε τον περισσότερο χρόνο, δεν έχεις ώρα ούτε για ύπνο, αλλά γι’ αυτό μπορεί να φταίει και το γεγονός πως δεν προγραμματίζεις την καθημερινότητά σου. Μην παρασύρεσαι απ’ το χρηματικό κέρδος που μπορεί να έχεις και συμμάζεψε τον πανικό που έχεις δημιουργήσει στο πρόγραμμά σου. Μόνο τότε θα δεις ξεκάθαρα τα πόσα έχεις πετύχει αλλά και τι στόχους μπορείς να βάλεις για το μέλλον.

Παρθένος

Ο κύριος στόχος σου είναι να ξεκαθαρίσεις το τοπίο από υποθέσεις που έχουν μείνει στο συρτάρι γιατί δεν ήξερες πώς να τις λύσεις, Παρθενάκι μου. Ευτυχώς αυτή η βδομάδα έρχεται με δώρα, αφού σου δίνει όλες τις απαντήσεις στα φλέγοντα ερωτήματά σου, ενώ θα δεις να υλοποιούνται σχέδια που εδώ και καιρό σκεφτόσουν αλλά είχαν μείνει στάσιμα. Νέες καταστάσεις ξεκινάνε, νέα εγχειρήματα, αλλά και νέα χόμπι θα σε απασχολήσουν ιδιαιτέρως. Θα πρέπει όμως να αποφύγεις μία τεράστια παγίδα που μπορεί να πάρει μακριά όλη τη χαρά του καινούργιου κι αυτό είναι η τάση σου να μην αφήνεσαι να χαρείς ό,τι ζεις, γιατί ψειρίζεις και την παραμικρή κατάσταση.

Ζυγός

Ενδιαφέρουσα η βδομάδα που ξεκινάει για σένα, Ζυγάκι μου, αφού αρχικά θα δεις πως επιτέλους το μυαλό σου αρχίζει και πάλι να λειτουργεί και να παίρνει στροφές μετά τη θερινή νάρκη στην οποία είχε πέσει. Κι αφού ξυπνάς απ’ το λήθαργο, κάνε κάτι να έρθεις και κοντά με άτομα που έχεις παραμελήσει χωρίς να το θες ουσιαστικά, αλλά να που τώρα γκρινιάζουν πως δεν έχουν πια την προσοχή σου. Αν αυτές οι σχέσεις είναι σημαντικές για σένα, τότε θα πρέπει να δουλέψεις για να μην πάθουν ζημιά. Γενικά προσπάθησε ν’ αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα κάθε κατάσταση για να μην έχεις να ασχοληθείς μελλοντικά, αφού θα έχεις άλλα θέματα να σε βασανίζουν.

Σκορπιός

Μπορεί να θες να ξεκουραστείς, αλλά οι υποχρεώσεις δε θα σε αφήσουν, Σκορπιδάκι μου. Θα πορευτείς με φορτωμένο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να βάλεις στην άκρη την γκρίνια και την οποιαδήποτε παρορμητικότητά σου, για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις. Σκέψου το κέρδος, είτε αυτό είναι οικονομικό είτε κι αν ακόμα αφορά μόνο την αναγνώρισή σου, που μελλοντικά θα φέρει κέρδη. Όπως και να έχει, καλό θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα και να δουλέψεις με τους δικούς σου όρους. Το κέρδος θα σε αποζημιώσει και θα δεις επιτέλους τους στόχους σου να παίρνουν σάρκα κι οστά με τη βοήθεια εκείνων που βοήθησες.

Τοξότης

Μπορεί να έχεις ανάγκη από ξεκούραση αλλά η καθημερινότητά σου έχει άλλα σχέδια για σένα, Τοξοτάκι μου. Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν και το αστείο είναι πως δεν αφορούν εσένα αλλά τους γύρω σου, καθώς με κάποιον περίεργο τρόπο βρίσκεσαι να κάνεις τα προβλήματά τους δικά σου. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από άτομα που εμπιστεύεσαι γιατί αν προσπαθήσεις να τα βγάλεις πέρα μόνος, μάλλον θα καταρρεύσεις. Πάλεψε ενάντια στο άγχος σου και προσπάθησε να μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Γέλα, πάρε μερικές βαθιές ανάσες και σιγά-σιγά ρίχνε τους ρυθμούς σου. Εξάλλου σύντομα θα περάσει θα κι αυτό!

Αιγόκερως

Σταμάτα, βρε παιδάκι μου, κάνε μια παύση μπας και δεις τα πράγματα λιγάκι διαφορετικά αυτή την εβδομάδα, Αιγοκεράκι μου. Η μανία σου να τα κάνεις όλα τέλεια σε εξουθενώνει ψυχολογικά και δεν μπορείς να χαρείς το παραμικρό. Άκου τα μηνύματα στέλνει το σώμα σου, γιατί μάλλον χρειάζεται λίγη περισσότερη αγάπη από μεριά σου. Ήρθε η ώρα να τεμπελιάσεις, να προσέξεις τον εαυτό σου και να φροντίσεις τις ανάγκες και τα «θέλω» σου, διαφορετικά δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα απολύτως. Άκου το ένστικτό σου, ξεκουράσου, καθάρισε το μυαλό σου και μόλις νιώσεις τις μπαταρίες φορτισμένες, τότε όλα τα προβλήματα θα βρουν ευκολότερα τη λύση τους.

Υδροχόος

Σε πολλές σκέψεις θα μπεις αυτήν την εβδομάδα και καλείσαι να πάρεις μεγάλες αποφάσεις για δύο τομείς της ζωής σου που γενικά σε απασχολούν πολύ, Υδροχοάκι μου. Ο ένας αφορά τις σχέσεις σου που τελευταία κλονίζονται αρκετά κι ο άλλος είναι τα οικονομικά που σε βασανίζουν. Όσον αφορά τα οικονομικά, άσε στην άκρη την τάση σου για σπατάλες και σκέψου τι μπορείς να κάνεις για να τονώσεις την τσέπη σου σε βάθος χρόνου. Αν δε θες να πετάξεις απ’ το παράθυρο κάποιες σχέσεις, καλά θα κάνεις να δώσεις λίγη σημασία στο τι συμβαίνει στα άτομα γύρω σου. Κι αν γκρινιάζεις ότι δε σε καταλαβαίνουν, για σκέψου μήπως είσαι όντως περίεργος και δε σε καταλαβαίνει κανείς!

Ιχθύς

Η βδομάδα αυτή σου δίνει μία τέλεια ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τι θες και τι χρειάζεσαι, Ψαράκι μου, ώστε να μπορέσεις να κινηθείς αναλόγως. Το καλό είναι πως βλέπεις πως μελλοντικά υπάρχουν προοπτικές ανάπτυξης, αλλά καλείσαι να διαλέξεις ποιον δρόμο θα πάρεις, για να σε οδηγήσει στα επιθυμητά αποτελέσματα. Ζήτα τη συμβουλή ατόμων που μπορούν να σε καθοδηγήσουν χωρίς να προσπαθήσουν να σε χειραγωγήσουν. Μη διστάσεις να μοιραστείς ιδέες με ανωτέρους σου και μην αφήσεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, γιατί σου δίνονται πολλές δυνατότητες για εξέλιξη σε πάρα πολλούς τομείς της ζωής σου. Φτάνει να κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News