Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Ξεχάστε το παρελθόν, μη σκέφτεστε το μέλλον και ζήστε το παρόν.

By

Αφού καταφέραμε να γλυτώσουμε απ’ την έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας, είμαστε τουλάχιστον ήρωες που είμαστε ακόμα εδώ να το συζητάμε.

Από τη Λέτα Μπεζεργιάννη

Κι αν νομίζετε ότι έχουμε ζήσει τα χειρότερα, πού να δείτε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για μετά, καθώς τη μεθεπόμενη εβδομάδα έχουμε άλλη μια έκλειψη να αντιμετωπίσουμε. Για να πάρουμε τις δυνάμεις που χρειαζόμαστε για να αντεπεξέλθουμε μέχρι τότε, το σύμπαν μας έστειλε αυτή εδώ την εβδομάδα για να μας θυμίσει ότι η ζωή δεν έχει μόνο αναποδιές, αλλά κι όμορφες στιγμές. Ξεχάστε το παρελθόν, μη σκέφτεστε το μέλλον και ζήστε το παρόν.

Κριός

Όσο κι αν θες να το κρύψεις, Κριαράκι μου, η έκλειψη της προηγούμενη εβδομάδας ήταν σεισμός μεγάλων ρίχτερ όσον αφορά τα οικογενειακά σου ζητήματα και το κούνημά της το νιώθεις ακόμα. Αυτή την εβδομάδα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις λίγο το αίμα σου πίσω και να διεκδικήσεις ό,τι σου χρωστάνε. Μην επαναπαυτείς μόνο στο ότι οι συνθήκες της εργασίας σου έχουν φτιάξει, πάτα και κάνα πόδι στο αφεντικό για αύξηση. Το μόνο άτομο που δεν πρέπει να τυραννάς είναι το άλλο σου μισό. Μπορείς να μου πεις γιατί το χρησιμοποιείς σαν σάκο του μποξ; Εσένα θα σου άρεσε να σε χαστούκιζαν χωρίς λόγο; Καλέ, ηρέμησε λιγάκι!

Ταύρος

Ταρακουνήθηκες κι εσύ απ’ την έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας, Ταυράκι μου, και μάλιστα σε θέματα που αφορούσαν το κοντινό σου περιβάλλον κι ό,τι έχει σχέση με αυτό. Η εβδομάδα που μας έρχεται είναι ιδανική για να βάλεις πλώρη για καταστάσεις πιο όμορφες και χαρωπές. Την ανάγκη σου για δημιουργία μην την θάψεις. Καλά θα κάνεις να βγάλεις τα ταλέντα σου προς τα έξω γιατί η πιθανότητα να σε να σε προσέξει κάποιος και να ανοίξουν νέοι δρόμοι για σένα είναι μεγάλη. Ποτέ δεν είναι αργά να σου κάνουν την τέλεια πρόταση για δουλειά, φτάνει να κάνεις κι εσύ κάτι για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δίδυμος

Βρίσκεσαι ανάμεσα σε δύο εκλείψεις, Διδυμάκι μου, και καθώς τη μία την έχεις ζήσει, ετοιμάσου και για την επόμενη. Να σου φτιάξω το κέφι λέγοντάς σου ότι αυτή η όμορφη εβδομάδα θα σου φέρει όλες τις χαρές που σου στέρησε η προηγούμενη. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις το άλλο σου μισό και να καθίσετε να χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου -κι αν κάνει ζέστη, βάλτε ανεμιστήρα. Ύψωσε τη φωνή σου και το ανάστημά σου στη δουλειά αν χρειαστεί. Δε φτάνει που έχεις ένα σωρό προβλήματα, έχεις και τον κάθε πικραμένο να σε ζαλίζει. Λίγη επανάσταση και τσαμπουκάς δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, οπότε να κι η δική σου ευκαιρία να λάμψεις.

Καρκίνος

Αν δεν ένιωσες εσύ την έκλειψη την προηγούμενη εβδομάδα, τότε ποιος την ένιωσε, Καρκινάκι μου. Τι κάνουμε μέχρι την επόμενη; Υπομονή και καλό κουράγιο. Αυτό που πρέπει να κάνεις τις επόμενες μέρες είναι να παίρνεις μια βαθιά ανάσα κάθε μέρα, να γεμίζεις τα πνευμόνια σου από αισιοδοξία και να χαίρεσαι με την ψυχή σου όσα ζεις. Σε θέματα εργασίας παίζει να είσαι και τυχερός! Πάλι να καλά να λες, μπας και δει λίγο χρήμα η τσέπη σου. Αυτό το ωραίο συναίσθημα που θες να είσαι με όλο τον κόσμο λέγεται εξωστρέφεια, καλό μου. Κοίτα να την εκμεταλλευτείς και να περάσεις καλά με φίλους και γνωστούς.

Λέων

Σηκώθηκες απ’ τις πτώσεις που σου έφεραν οι τρικλοποδιές της προηγούμενης εβδομάδας ή ακόμα, Λιονταράκι μου; Καλά θα κάνεις να σηκωθείς γιατί αυτή την εβδομάδα πρέπει να γίνεις ο Λέων που όλοι ξέρουμε κι αγαπάμε. Γεμάτος λάμψη κι αυτοπεποίθηση, χαρά, αισιοδοξία κι ένα κέφι μέχρι τα ουράνια. Παρ’ όλο το γεγονός ότι είσαι περιζήτητος στις παρέες, εσύ τι θες; Να κάτσεις στον καναπέ και να δεις ταινίες. Βέβαια, δε θα πρέπει να σε ανησυχεί αυτό, γιατί μην ξεχνάς ότι οι μεγαλύτερες ντίβες τον περισσότερο καιρό θέλουν να μείνουν μόνες. Ξεκουράσου, καλό μου, ο πόλεμος ακόμα δεν τελείωσε, απλά είμαστε σε ανακωχή για μερικές μέρες.

Παρθένος

Ωραία δωράκια σου έκανε και σένα η έκλειψη, Παρθενάκι μου, ε; Ήρθε και σε χτύπησε εκεί που πονάς περισσότερο -στις σχέσεις σου. Τι θα έλεγες αυτή την εβδομάδα να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να προσπαθήσεις να τα βρεις με τα άτομα που ήρθες σε ρήξη; Τι θα έλεγες, επίσης, να μην αφήσεις το κέφι σου να πάει χαμένο; Και κυρίως, τι θα έλεγες να έφτιαχνες αυτή την ταλαίπωρη τη σχέση σου με το άλλο σου μισό; Σαν πολύ δεν την αγνοείς τελευταία; Τη μία δουλειές, την άλλη δράματα. Φτάνει πια. Φόρεσε τα καλά σου κι άντε να φλερτάρεις το σύντροφό σου. Γιατί αν δεν το κάνεις τώρα, δεν έχω ιδέα πότε θα μπορέσεις να το κάνεις.

Ζυγός

Αν νιώθεις μια ναυτία, δε βρίσκεσαι σε πλοίο με δέκα μποφόρ, Ζυγάκι μου, τα κουσούρια που σου άφησε η έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας είναι. Τι να κάνεις για να τα ξεπεράσεις; Μα γλεντοθεραπεία, φυσικά! Και δε νομίζω να θες εξηγήσεις για το πώς να το κάνεις. Είναι μια καλή στιγμή να το ρίξεις έξω, να δώσεις και να πάρεις αγάπη απ’ τους πολύτιμούς σου κι επειδή είσαι μεγάλη ψυχή, να συγχωρέσεις και μερικούς που σε πίκραναν στο παρελθόν. Ζήσε σαν να μην υπάρχει αύριο, Ζυγέ, γιατί όπως λέει και το άσμα, μια ζωή την έχουμε, βρε αδερφέ! Σκοπός μας είναι να χαιρόμαστε κι όχι να μετράμε πληγές.

Σκορπιός

Μπορεί να είχαν στηθεί πολλοί στη γωνία και να περίμεναν την πτώση σου, Σκορπιδάκι μου, αλλά εσύ δεν έκανες σε κανέναν τη χάρη. Και με τη δύναμη που έχεις περιμένεις και τις επόμενες φουρτούνες, αλλά μέχρι τότε τι λες να ξεσκάσεις αυτήν την εβδομάδα; Έχεις την ευκαιρία να βγεις με φίλους κι άτομα που κάνουν αμάν να σε δουν και να διασκεδάσεις γιατί το χρειάζεσαι. Στα επαγγελματικά εμφανίζονται νέες ευκαιρίες για συνεργασίες, οπότε ξέρεις εσύ. Μάτια κι αφτιά ανοιχτά και κεραίες τεντωμένες. Επίσης θέλω ανοιχτά μυαλά σε περίπτωση που κάποιος φίλος θέλει να είστε κάτι παραπάνω από φιλαράκια. Πού ξέρεις;

Τοξότης

Οι αλλαγές που χρειάστηκε να κάνεις την προηγούμενη εβδομάδα λόγω έκλειψης δε θα έπρεπε να σε στεναχωρούν, Τοξοτάκι μου. Χρησιμοποίησέ τις για να για να φτιάξεις την καθημερινότητά σου, να το ρίξεις λίγο έξω, να διορθώσεις ό,τι σε ενοχλεί στις εργασιακές σου σχέσεις και πάνω απ’ όλα να χαρείς μετά από καιρό τη σχέση σου. Είσαι από φύση σου αισιόδοξο πλάσμα, άρα γιατί να μην χρησιμοποιήσεις αυτή σου την ιδιότητα αντί να μένεις στο παρελθόν και σε καταστάσεις που δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σου; Η ζωή πάει μπροστά, καλό μου, κι εσύ θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα απ’ τον καθένα ότι για να την ζήσουμε δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω.

Αιγόκερως

Η έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας έβαλε στόχο τα επαγγελματικά σου, Αιγοκεράκι μου, κι η αλήθεια είναι ότι ένα πατατράκ το έπαθες. Κανείς δε σου δίνει άδικο, αλλά για να μην τα ξαναπούμε, αυτή την εβδομάδα πρέπει να ασχοληθείς με ένα ζήτημα μόνο κι αυτό δεν είναι άλλο απ’ την ερωτική σου ζωή. Δεν ξέρω πώς και τι, αλλά ακόμα και αν πρέπει να κουνήσεις βουνά ολόκληρα, ο στόχος πρέπει να είναι ένας, να έρθεις πιο κοντά στο άλλο σου μισό γιατί πολλή υπομονή κάνει και καμία μέρα θα το ψάχνεις. Και ναι, ακόμα και κοπάνα να κάνεις απ’ τη δουλειά άμα χρειαστεί. Δεν έχει μα και μου. Ό,τι σου πω εγώ θα κάνεις.

Υδροχόος

Εσένα δε σε ενόχλησαν οι αλλαγές, Υδροχοάκι μου, άλλωστε γι’ αυτές ζεις, αλλά οι αποκαλύψεις που προκάλεσαν αυτές οι αλλαγές, σε σκότωσαν. Υγεία να υπάρχει κι από προδοσίες άλλο τίποτα. Στην εβδομάδα που μας έρχεται τώρα. Κύριος στόχος είναι η ανασυγκρότησή σου και το γέμισμα των μπαταριών σου -μιας κι η ενέργειά σου έφτασε στο ναδίρ. Δεύτερος στόχος, η σχέση σου. Αν δε σε έχει παρατήσει ακόμα μετά από όλα αυτά τα χουνέρια που της έχεις κάνει, τι να πω. Ήρωας το άτομο. Σταμάτα να ζηλεύεις αναίτια, συμμάζεψε λίγο τα νεύρα σου κι άρχισε να εκτιμάς αυτό που έχεις δίπλα σου. Δεν έχει καμία υποχρέωση να κάτσει μαζί σου, το κάνει γιατί το θέλει.

Ιχθύς

Εσύ, Ψαράκι μου, μάλλον αναίμακτα πέρασες την έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας και φτου να μη σε ματιάσω. Τα καλά συνεχίζονται κι αυτές τις μέρες, με το πλανητικό σκηνικό να σε αγαπάει πάρα πολύ και να σου χαρίζει αισιοδοξία και μια διάθεση σκέτο λουκούμι. Ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις, κάνε το καλά! Κάνε ένα ταξίδι, ζήσε ανέμελες στιγμές και βάλε το γέλιο ξανά στη ζωή σου. Μη φοβηθείς να χαρείς και να διασκεδάσεις φοβούμενος το αύριο. Το αύριο δεν είναι ακόμα εδώ, το τώρα όμως είναι εδώ και σου συνιστώ να το ζήσεις στο έπακρο.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News