Φτιάξε μια cosy γωνιά στο σαλόνι σου | Με ό,τι ήδη έχεις!

By

Είμαι σπιτόγατα, δεν το κρύβω. Μου αρέσει το σπίτι μου να είναι όλες τις εποχές του χρόνου cosy, τακτοποιημένο, φιλόξενο. 

Τώρα ειδικά που διανύουμε την πιο κρύα εποχή του χρόνου το μόνο που θέλουμε όλοι μας είναι να επιστρέφουμε κάθε βράδυ μετά τη δουλειά σε ένα ζεστό, χουχουλάρικο σαλόνι. Πώς θα το καταφέρουμε αυτό; Με μικρές διακοσμητικές πινελιές που δεν θέλουν κόπο αλλά τρόπο και σωστή καθοδήγηση από κάποιον ειδικό… ιδίως αν είστε άσχετοι με το θέμα διακόσμηση.

Ως αρχισυντάκτρια στο site διακόσμησης του Σπύρου Σούλη τα τελευταία 5 χρόνια έχω μάθε πολλά στο θέμα αυτό και τα έχω μάθει φυσικά από τον καλύτερο του είδους. Και μπορεί ο Σπύρος να μην είναι διακοσμητής αλλά αρχιτέκτονας, αλλά σίγουρα μπορεί να σου διακοσμήσει το σπίτι σε μερικά μόλις λεπτά. Το ίδιο μπορώ πλέον να κάνω κι εγώ αν και ξεκίνησα άσχετη όπως μπορεί να είσαι κι εσύ αυτή τη στιγμή.

Πώς να φτιάξεις την τέλεια cosy γωνιά στο σαλόνι σου!

Δεν θα σου πω αυτή τη στιγμή πώς να διακοσμήσεις όλο σου το σπίτι αλλά θα σου δώσω ιδέες για το πώς να φτιάξεις μια cosy γωνιά στο σαλόνι σου.

Καταρχάς μην φοβάσαι! Δεν θα βάλεις το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη. Οι ιδέες που θα σου δώσω παρακάτω χρειάζονται μηδενικά έξοδα από τη μεριά σου ή μια μικρή σπατάλη που ούτε που θα καταλάβεις.

12+1 Ιδιαίτεροι Τρόποι για να Διακοσμήσεις τον “Βαρετό” Τοίχο του Σαλονιού σου (και όχι μόνο)!

To πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι μια παρατηρητική βόλτα σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σου… ίσως και σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού της μαμάς σου. Χα! Μπορεί να βρεις πράγματα που θα μπορούσαν να διακοσμήσουν τέλεια την cosy γωνιά σου. Τέτοια πράγματα μπορεί να είναι:

Μερικά κεριά

Κάποιο διακοσμητικό μαξιλαράκι

Ένα κουβερλί

Ένα μικρό χαλάκι

Μια επιδαπέδια λάμπα

Κάποιο καδράκι

Ό,τι άλλο μπορεί να θέλεις να βάλεις στην γωνιά σου

 

Πώς έφτιαξα την δική μου cosy γωνιά στο σαλόνι!

Ο λόγος που ήθελα να δημιουργήσω αυτήν την cosy γωνιά ήταν για να μπορώ να διαβάζω εκεί, σκεπασμένη με μια κουβέρτα και με μια κούπα καυτό κακάο στο χέρι, το βιβλίο μου τα βράδια. Πρόκειται για μια δραστηριότητα που με χαλαρώνει και θεώρησα πώς μια τέτοια γωνιά θα με χαλάρωνε ακόμα περισσότερο. Και έτσι συνέβη!

Διάβασε και δες τη συνέχεια στο dearlife.gr.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News