Γιατί όλοι αγαπάνε το νέο πρότυπο γυναίκας της Nike

By

Όταν ακούς Nike, σίγουρα σου έρχονται στο μυαλό εικόνες από super fit κορμιά, αθλήτριες με σώμα που σπάει κόκκαλα και γενικότερα ένα πρότυπο γυναίκας που είναι λίγο μακριά από τα συνηθισμένα! (σκέψου τη Serena Williams ή Skylar Diggins).

Δεν ξέρω όμως αν το έχεις προσέξει πως τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και μια νέα τάξη πραγμάτων και μοντέλων αρχίζει να κάνει την είσοδό του και να συνδέεται με το αγαπημένο μας Brand!

Θυμάσαι τη Yogi Guru? 

Ο λόγος για την Paloma Elsesser η οποία ποζάρει για τη σειρά sports bra της Nike! Μπορεί να την ξέρεις ήδη από το Instagram, όπου μετράει 48,000 followers και συνεχίζει.

Αλλά ακόμη και αν δεν την ξέρεις θα την μάθεις, μιας και έχει έρθει να αλλάξει τις διαφημίσεις της Nike και την εικόνα του brand στα social media!

Δεν είναι το Plus size ή το σώμα με καμπύλες και πιασίματα στην πρώτη γραμμή, αν αυτό σκέφτεσαι! Στην καμπάνια το μόνο που αναφέρεται είναι τα χαρακτηριστικά του sports bra που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους γυναικών, ακόμη και σε αυτές που έχουν θέμα στο να βρουν κάποιο να τους παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη.

Η Elsesser σε συνέντευξή της στο Business Insider σχολίασε ” Ο χρόνος ήταν με το μέρος μου. Το διαδίκτυο έχει δράσει καταλυτικά στην βιομηχανία της μόδας διερύνοντας τους ορίζοντες της, κατά απαίτηση των καταναλωτών”.

nn

Και ήταν αναμενόμενο ο κόσμος την έχει αγαπήσει! Στο Instagram της Nike οι followers έχουν αγκαλιάσει την κατάρριψη των στερεότυπων.

Εγώ θα κλείσω με ένα από τα αγαπημένα μου μόττο από τον Bill Bowerman, co-founder Nike: “If you have a body, you are an athlete” 

 

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News