H Halsey δείχνει το σώμα και τις ραγάδες της μετά τη γέννα, γιατί ξέρει ότι δεν υπάρχει η τελειότητα

By

ΗHalsey μίλησε εκτενώς για τις αλλαγές που είδε στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό του γιου της, Ender, μέσα από ένα μακροσκελές post της στο Instagram. Η ανάγκη να δείξει πώς ήταν το σώμα της, τον καιρό αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της, τον Ιούλιο του 2021 αλλά και να μιλήσει γι’ αυτό, πρoέκυψε μετά την εμφάνισή της στο show Saturday Night Live για την οποία έλαβε σχόλια αποθέωσης.

Η 27χρονη τραγουδίστρια, Halsey, μοιράστηκε μία σειρά από selfies τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, δύο μέρες μετά την εμφάνισή της και μίλησε ανοιχτά γι’ αυτό. Το έκανε γιατί δεν θέλει να τρέφει καμία ψευδαίσθηση για το πώς πρέπει να δείχνει το σώμα μίας γυναίκας μετά τη γέννα.

«Έκανα την εμφάνισή μου στο SNL πριν δύο βράδια και πολλοί άνθρωποι είπαν γρήγορα, χωρίς σκέψη, τι ωραία που δείχνω. Αυτό ήταν ένα περίεργο συναίσθημα. Το σώμα μου το νιώθω σαν να είναι το σώμα κάποιου άλλου, εδώ και πολύ καιρό», έγραψε μεταξύ άλλων η Halsey.

«Η πρώτη φωτογραφία σε αυτό το καρουζέλ τραβήχτηκε μέρες αφού το μωρό μου είχε γεννηθεί. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν ότι για αρκετό καιρό αφού γεννήσεις, ακόμα δείχνεις έγκυος. Ακόμα αλλάζει και το αφήνω. Δεν έχω καμία επιθυμία να γυμναστώ ακόμα. Είμαι πολύ κουρασμένη και πολύ απασχολημένη με το να παίζω με τον αγαπημένο μου γιο», συνέχισε η Halsey.

Τα κομπλιμέντα και η τέλεια εικόνα

«Έχοντας ξεκαθαρίσει αυτό, το σώμα πίσω από όλα αυτά τα κομπλιμέντα που εκφράσατε τις προάλλες, φορούσε ένα custom made outfit και ήταν φωτισμένο τέλεια μετά από πολλές δοκιμές, ώστε να νιώθω καλά και να κάνω τη δουλειά μου. Δεν θέλω να τρέφω την ψευδαίσθηση που επιβάλει ότι πρέπει να νιώθεις καλά και να δείχνεις υπέροχη αμέσως μετά τη γέννα. Δεν είναι αυτή η ιστορία μου τώρα», συνέχισε η Halsey και κάθε ψευδαίσθηση κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Ξέρεις για ποια ψευδαίσθηση μιλά. Γι’ αυτή που θέλει τις γυναίκες να βγαίνουν τέλειες από το μαιευτήριο, για εκείνη που τις θέλουν αμέσως να απασχολούνται με το πώς θα χάσουν τα κιλά της γέννας, για τις ψευδαισθήσεις που η πατριαρχία καλλιέργησε και που θέλουν τον ύψιστο σκοπό της γυναίκας να είναι η απόκτηση παιδιών με την προϋπόθεση ότι θα κάνει αμέσως ό,τι μπορεί για να εξαφανίσει κάθε ίχνος της κυοφορίας τους.

Κι αυτή η ψευδαίσθηση βασίζεται στα έμφυλα στερεότυπα που θέλουν τη γυναίκα να υπάρχει για να εξυπηρετεί τους άλλους μέσα από τους ρόλους της. Που δεν της δίνουν χρόνο να βιώσει τίποτα με το ρυθμό και τον τρόπο που το θέλει, που της επιβάλλουν να είναι αυτομάτως μόνο ευτυχισμένη που έγινε μητέρα, κι ας είναι εξαντλημένη, που τη θέλουν απλά να προσπαθεί να χωρέσει αμέσως στα προηγούμενα κουτάκια της και να συνεχίσει να είναι μία όμορφη, ήρεμη, χαρούμενη παρουσία.

«Αν με ακολουθείτε επειδή είστε επίσης γονείς και σας αρέσει ό,τι κάνω, να γνωρίζετε παρακαλώ ότι είμαι μαζί σας. Ποτέ δεν θα έχω το “πριν το μωρό” σώμα μου πίσω, όσο κι αν αλλάξει η εικόνα τους γιατί τώρα έχω αποκτήσει μωρό. Κι αυτό με έχει αλλάξει για πάντα συναισθηματικά, πνευματικά και σωματικά. Η αλλαγή είναι μόνιμη. Και δεν θέλω να επιστρέψω στο πριν. Αλλά στο πνεύμα της ειλικρίνειας να πω ότι είμαι αληθινά κουρασμένη, δεν είμαι υπεράνθρωπος κι αυτό είναι πολύ δύσκολο. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να υπηρετήσω την τέχνη μου και την οικογένειά μου και να παραμένω πολύ αληθινή», κατέληξε η Halsey.

H αλήθεια της Halsey γκρεμίζει όλες τις ψευδαισθήσεις

Οι εικόνες της Halsey μετά την πρώτη αυτού του καρουζέλ δείχνουν την αλλαγή στο σώμα της. Δείχνουν τα αληθινά και μόνιμα σημάδια στην κοιλιά της, αυτά που δημιουργήθηκαν από τη φιλοξενία της ζωής εντός της, αυτά από τα οποία δεν θέλει να απαλλαγεί επιστρέφοντας στο παρελθόν. Γιατί η ζωή της έχει αλλάξει. Και μπορεί η καθημερινότητα να έχει γίνει πιο απαιτητική και κουραστική, αλλά αυτό δεν μειώνει την αλλαγή που έχει συντελεστεί. Το να αλλάζεις είναι τελικά πιο πολύτιμο από το να δείχνεις «υπέροχη». Το να αλλάζεις σημαίνει ότι ρέεις, ότι προχωράς, ότι εξελίσσεσαι, ότι ζεις. Εσύ και ο υπέροχος, διαφορετικός σε κάθε φάση του, εαυτός σου.

Πόσο μάλλον για τη Halsey, που αυτή η αλλαγή στη ζωή της σηματοδοτεί την επιτυχία στις προπάθειές της να κάνει παιδί. Βλέπεις, η Halsey πάσχει από ενδομητρίωση γεγονός που έκανε δύσκολη εξαρχής τη σύλληψη του γιου της. «Προσπάθησα πολύ γι’ αυτήν την εγκυμοσύνη», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της. «Ήμουν οικονομικά ανεξάρτητη, έχω προχωρήσει στην καριέρα μου. Νιώθω ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα να κάνω παιδί», πρόσθετε, εξηγώντας ότι παρ’ όλα αυτά η εγκυμοσύνη της αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό από πολλούς haters, καθώς την θεωρούσαν μικρή για να γίνει μητέρα.

Η Halsey απέκτησε τον γιο της με τον σύντροφό της, Alev Aydin με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο. Ερωτεύτηκαν όταν συναντήθηκαν για να συζητήσουν τη δημιουργία μίας ταινίας για τη ζωή της. Ο Alev Aydin θα ήταν εκείνος που θα την έγραφε. Ο γιος τους, Ender Ridley Aydin, είναι το πρώτο τους παιδί.

Πηγή: ladylike.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News