Η απελπισία δεν είναι σέξι: Να το ξέρεις!

By

Υπάρχουν γυναίκες που αλλάζουν τον εαυτό τους και το μυαλό τους για να καταφέρουν να κλείσουν ένα ραντεβού. Αυτό που πρέπει να ξέρεις, αν είσαι μια από αυτές είναι πως μια απελπισμένη για σχέση γυναίκα δεν μπορεί ποτέ να είναι σέξι.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Το να είσαι αυθεντική θα σου φέρει το αγόρι. Όταν είσαι αντίγραφο κάποιας άλλης δεν πρόκειται να το αποκτήσεις ποτέ.

kl_eautos02

Οι άντρες μπορούν να μυρίσουν την απόγνωση από μακριά

Το μυρίζουν όταν κάποια είναι ψεύτικη όσο δραστικά μέτρα κι αν έχει πάρει και όσο καλή κι αν είναι η “μάσκα” που φοράει. Σκέψου ότι μια απελπισμένη γυναίκα είναι σαν ένα πανέμορφο διαμέρισμα στο οποίο έχει ξεχαστεί στα σκουπίδια ένα χαλασμένο αυγό. Όσο και να ψεκάσεις το σπίτι με το καλύτερο αποσμητικό η άσχημη μυρωδιά θα βγει και πάλι στην επιφάνεια.

Η ειλικρίνια φέρνει ειλικρίνια

Πώς περιμένεις ο άλλος να είναι ειλικρινής μαζί σου όταν δεν είσαι εσύ μαζί του; Σε έναν κόσμο που σε πιέζει τόσο πολύ να συμπεριφέρεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο είναι μεγάλη ανακούφιση να είσαι ο εαυτός σου.

kl_eautos01

Οι άντρες έλκονται από την αυτοπεποίθηση

Οι άνθρωποι που είναι αυθεντικοί έχουν αυτοπεποίθηση και οι άντρες έλκονται από την αυτοπεποίθηση. Όταν προσπαθείς πολύ να είσαι κάτι που δεν είσαι, ένας άντρας μπορεί να το καταλάβει από χιλιόμετρα μακριά.

Όταν είσαι ευάλωτη, είσαι σέξι

H ευαλωσύνη (μόλις έβγαλα και δική μου λέξη) είναι τρελά σέξι. Το αντίθετο, όμως, είναι απίστευτα αντι-σέξι. Όταν προσπαθείς να δείξεις σκληρή και δυνατή ενώ από μέσα σου τρέμεις σαν το ψάρι, δεν πρόκειται να πείσεις κανέναν για πολύ. Φέρσου σαν άνθρωπος και όχι σαν υπερ-άνθρωπος. Αν είχες μια άσχημη μέρα ή είσαι νευρική, πες το. Θα κερδίσεις πόντους και αυτό είναι κάτι που το υπογράφω.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Οι 11 τροφές που πρέπει να παίρνετε βιολογικές και οι 12 που δεν είναι απαραίτητο.

Οι βιολογικές τροφές είναι ακριβές και δεν χρειάζεται να ξοδεύεις όλα σου τα χρήματα σε τέτοιες αγορές. Αυτός είναι...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Θέλεις να χάσεις βάρος γρήγορα; Πρέπει να δοκιμάσεις τη δίαιτα των βραστών αυγών!

Έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα μιας και η δίαιτα των βραστών αυγών έχει αποτελέσματα....
Διαβάστε Περισσότερα