zodia

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/3 έως 25/3: Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις και διάθεση να κατακτήσουμε τους στόχους μας

By

Αν αυτή η εβδομάδα είχε όνομα θα την έλεγαν Ιζνογκούντ. Μπορεί να μη θέλει να πάρει τη θέση κανενός χαλίφη, αλλά η πονηριά του κι η μανία του να θέλει να μας χαλάσει τα σχέδια είναι ισάξια του απίθανου αυτού τυπάκου -κι ελπίζουμε, όπως στην περίπτωση του Ιζνογκούντ, τα σχέδια των πλανητών να αποτύχουν.

Έχουμε και λέμε. Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις και διάθεση να κατακτήσουμε τους στόχους μας, αλλά μέχρι την Πέμπτη. Από ‘κει κι έπειτα ό,τι κάνουμε θέλει διπλό κόπο και διπλό ιδρώτα -και μέσα σε όλα, φέρνει και καθυστερήσεις στα σχέδιά μας. Βάζεις τις φωνές τώρα ή δεν τις βάζεις; Τα κεφάλια μέσα, λοιπόν, και καλή μας τύχη!

 Από τη Λέτα Μπεζεργιάννη

Κριός

Ποιος τη χάρη σου, Κριαράκι μου, μιας κι ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις αρχές της εβδομάδας, κάτι που θα σε κάνει ακόμα πιο ενεργητικό αλλά και πιο ξεροκέφαλο. Εντάξει, πιο αποφασιστικό θέλουμε να πούμε. Ο Ήλιος σου φέρνει όλα τα καλά του κόσμου και πάνω στην ώρα, αφού τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να τις υλοποιήσεις. Έχω κι άλλα καλά νέα! Η παρορμητικότητά σου, ευτυχώς, υποχωρεί και τη θέση της παίρνει η λογική, κάτι που κάνει τη δράση σου υπεύθυνη και να έχει στόχους. Μάλλον τα μαθήματα του παρελθόντος έχουν αρχίσει να αποδίδουν, δε νομίζεις; Καιρός να τα εφαρμόσεις.

Ταύρος

Κοίτα ποιος αποφάσισε να βγει απ’ το καβούκι του αυτή την εβδομάδα. Ναι, ναι, για σένα μιλάω, Ταυράκι μου, που επιτέλους κοινωνικοποιείσαι κι αρχίζεις για άλλη μια φορά τις επαφές, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε λίγο πιο πονηρές, αν μας καταλαβαίνεις. Ότι και να ‘ναι πάντως, θα είναι προς όφελός σου, φτάνει να ελέγξεις τον παρορμητισμό σου αλλά και τα πάθη σου -να δω πώς θα το καταφέρεις αυτό! Κι επειδή σου λέμε να βάλεις πολλά χαλινάρια, να σου πούμε και κάτι καλό, να μας αγαπήσεις πάλι. Η τσέπη σου δέχεται μία ευνοϊκότατη πορεία κι αν καταφέρεις να κάνεις τις σωστές συμφωνίες, θα ‘χεις πολλούς λόγους να χαμογελάς.

Δίδυμος

Πρέπει να κάνεις έναν μικρό μαραθώνιο, ο οποίος απαιτεί και πολλές προσεκτικές κινήσεις, για να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τα πλάνα σου αυτή την εβδομάδα, Διδυμάκι μου, επαγγελματικά και προσωπικά. Και πρέπει να το κάνεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας, γιατί μετά οτιδήποτε κάνεις θα χρειάζεται τον διπλό και τριπλό κόπο για να το επιτύχεις. Οπότε άρχισε να κλείνεις εκκρεμότητες και βάλε μπροστά όσο πιο γρήγορα μπορείς τα σχέδιά σου αν δε θες να πνιγείς στο άγχος και την αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Καλύτερα να ιδρώσεις μια φορά και να ξεμπερδεύεις μια και καλή, παρά να τεμπελιάσεις τώρα και να σου βγει η πίστη αργότερα.

Καρκίνος

Για άλλη μία φορά πρέπει να αποδείξεις ότι σωστά ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία των ζωδίων με τη γαϊδουρινή υπομονή, Καρκινάκι μου, μιας κι ό,τι σχέδιο κάνεις πέφτει κάτω, λες και του έχουν βάλει τρικλοποδιά δέκα νοματαίοι. Μην απελπίζεσαι, όμως, και κυρίως μην εκνευρίζεσαι -τι σου λέω τώρα θα μου πεις. Αν βρεις εμπόδια που καθυστερούν τα σχέδιά σου, πάρ’ το αλλιώς. Μην ξεχνάς ότι στο τέλος η χελώνα ήταν εκείνη που κέρδισε τον αγώνα, άρα κάνε κι εσύ το ίδιο. Βάλε έναν στόχο και με όπλο τη γαϊδουρινή υπομονή, που λέγαμε, κατευθύνσου προς την κορδέλα του τερματισμού. Άρχισε απ’ τα πιο σημαντικά και μέρα με τη μέρα λύνε κι ένα προβληματάκι. Και ψύχραιμα, ε;

Λέων

Αν βαρέθηκες την ηρεμία, την τάξη και την ασφάλεια, Λιονταράκι μου, δέσε τη ζώνη σου γιατί το κατεστημένο αλλάζει κι έρχεται ό,τι λαχταρά η ψυχούλα σου. Ένα μεγάλο κύμα δυναμισμού, ενέργειας κι αυθορμητισμού! Όλο αυτό θα σε κατακλύσει και φυσικά θα κάνει τους γύρω σου να εκτιμήσουν αυτά τα χαρίσματά σου, όπως επίσης και το γεγονός ότι βλέπουν στα μάτια σου πόσο ειλικρινής είσαι και το πόσο γνήσιες προθέσεις έχεις απέναντί τους. Το τοπίο στις προσωπικές σου σχέσεις φαίνεται να ξεκαθαρίζει, μιας και τα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και σε ξαλαφρώνουν. Προσοχή, όμως, στο ταμπεραμέντο σου, ζητάει πολλούς καβγάδες τελευταία και δεν είναι ωραίο.

Παρθένος

Καιρός να δουλέψεις πάνω στον πονεμένο τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων αυτή την εβδομάδα, Παρθενάκι μου, μπας κι ηρεμήσει λίγο το κεφαλάκι σου και το νευρικό σου σύστημα μετά από τόση ταλαιπωρία τελευταία. Επιτέλους, θα μπορέσεις να δώσεις το φιλί της ζωής σε πολλές απ’ τις σχέσεις σου και να έχεις κι ένα ηθικό κέρδος από όλο αυτό. Ένα άλλο κέρδος είναι ότι με τη λογική και την ηρεμία για όπλα σου θα μπορέσεις να εξαλείψεις όποιες εντάσεις υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ή τα κοντινά σου άτομα και με ωριμότητα να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις μικροαναποδιές που μπορεί να σου τύχουν. Ψηλά το κεφάλι και προχώρα!

Ζυγός

Ανεβαίνει η ενέργεια κι οι θετικές εντάσεις αυτή την εβδομάδα, Ζυγάκι μου, και σου μοιάζει σαν να βγαίνεις από έναν λήθαργο που σε κρατούσε δέσμιο τις προηγούμενες εβδομάδες. Καταρχάς ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου. Σταματάς να νιώθεις ότι οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις είναι σαν μια τραμπάλα που ανεβοκατεβαίνει κι η σιγουριά που νιώθεις σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να ελίσσεσαι και να βγαίνεις απ’ τη δύσκολη θέση. Ωστόσο, όλα αυτά πρέπει να τα κάνεις μέσα σε ένα χρονικό περιθώριο γιατί τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο σε θέματα επικοινωνίας στο τέλος της εβδομάδας. Σπρώξε τις σημαντικές υποθέσεις τώρα γιατί μετά θέλει πολλή υπομονή.

Σκορπιός

Βρίσκεις ξανά τον χαμένο σου εαυτό, Σκορπιδάκι μου, και μαζί της βρίσκεις και την ενέργειά σου η οποία γυρίζει πίσω αρκετά αυξημένη -και μαζί της φέρνει κι ένα δωράκι, τον δυναμισμό σου που τόσο μα τόσο σου είχε λείψει. Απ’ τις αρχές της εβδομάδας το πείσμα σου που δυναμώνει σε βοηθάει να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Εντάξει, θέλει λίγο κόπο παρ’ όλα αυτά, αλλά αν βρεις τον τρόπο δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις λίγες μάχες παραπάνω για να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου, αλλά έχεις ένα μεγάλο σύμμαχο σε αυτό: την πείρα που έχεις αποκτήσει. Αν την εκμεταλλευτείς κατάλληλα θα θριαμβεύσεις σε όποιον τομέα έχεις ανάγκη.

Τοξότης

Η αλήθεια είναι ότι η ενέργειά σου είχε πιάσει το ναδίρ τον τελευταίο καιρό, Τοξοτάκι μου, αλλά είμαι εδώ για να σου φέρω καλά νέα. Μπορείς να χαρείς γιατί μπορείς να νιώσεις ξανά ο εαυτός σου, μιας και θα γεμίσεις με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό κι αστείρευτο πάθος το οποίο σε ωθεί ώστε να δουλέψεις σκληρά μέχρι να φτάσεις στους στόχους τους οποίους έχει θέσει. Πριν ανοίξεις σαμπάνιες, να σου πω και το αρνητικό όλης αυτής της έκρηξης ενέργειας. Ο αυθορμητισμός σου. Επειδή θα νιώθεις σαν ένα άτακτο παιδάκι, να σου πω ότι δεν μπορείς να κάνεις του κεφαλιού σου. Υπάρχουν κανόνες που σε περιμένουν στη γωνία. Οπότε κάτσε φρόνιμος κι ήσυχα, εντάξει;

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να κουβαλήσεις πολλά καρπούζια κάτω από μία μασχάλη αυτή την εβδομάδα, Αιγοκεράκι μου, καθώς και μια πληθώρα υποχρεώσεων που σου ζαλίζουν το κεφάλι, με τις οποίες πρέπει να ασχοληθείς και να φέρεις εις πέρας. Οι έντονοι ρυθμοί και το γεγονός ότι πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα ίσως σε κάνουν να νομίζεις ότι δε θα μπορέσεις να τα καταφέρεις, αλλά η ενεργητικότητά σου, σου ψιθυρίζει ότι είναι εκεί για να σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς. Οπότε εκμεταλλεύσου την και μη σε νοιάζει. Ο τομέας των σχέσεών σου ίσως σου φέρει αναπάντεχες εκπλήξεις κι εξελίξεις. Έχε το θάρρος και τη δύναμη να αντιμετωπίσεις ό,τι βρεθεί στον δρόμο σου.

Υδροχόος

Άλλοι θα αποκτήσουν ενέργεια κι αποφασιστικότητα αυτή την εβδομάδα, εσύ θα αποκτήσεις νεύρα, Υδροχοάκι μου. Και μεταξύ μας, δεν το λες και δίκαιο απ’ την πλευρά των άστρων και των πλανητών, αλλά άντε να βγάλεις άκρη. Θα σου ζητήσω να έχεις ψυχραιμία κι όπου μυρίζεσαι καβγά να φεύγεις. Αυτή η τακτική θα πρέπει να είναι απαράβατος κανόνας αυτή την εβδομάδα. Μακριά κι από όλους όσοι έχουν βρει παιχνίδι με την ψυχολογία σου. Βρόντηξέ τα όλα κι απομακρύνσου από τέτοιους ανθρώπους. Ένας άλλος τομέας που υποφέρει είναι τα οικονομικά σου. Μακριά από άσκοπες συναλλαγές, δανεισμούς και κάθε τύπου ανοίγματα. Φύλαγε για να έχεις.

Ιχθύς

Όσο χουζούρεψες, χουζούρεψες, Ψαράκι μου, καιρός τώρα να σηκωθείς και να σηκώσεις τα μανίκια γιατί πρέπει να δουλέψεις ώστε να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου οι οποίες έχουν μαζευτεί σαν ασιδέρωτα ρούχα πάνω στον καναπέ. Αν είσαι συνεπής και τα βρεις με την πειθαρχεία σου θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις με τις υποθέσεις που είναι αναγκαίο να διευθετήσεις. Κι όλα αυτά πρέπει να γίνουν με αντίπαλο τον χρόνο, γιατί απ’ το τέλος της εβδομάδας πέφτεις ξανά σε μία αδράνεια και χαιρέτα μου τον πλάτανο. Από ‘κει κι έπειτα έχεις να αντιμετωπίσεις τον εκνευρισμό που σου φέρνουν οι καθυστερήσεις. Κανείς δεν είπε ότι η ζωή είναι εύκολη. Υπομονή, Ιχθύ μου.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News