Η Jessica Alba περιγράφει πώς είναι μια μέρα της διατροφικά, προπονητικά και τι κάνει για την περιποίηση της επιδερμίδας της!

By

Είναι πετυχημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας και έχει καταφέρει παράλληλα να φτιάξει μια όμορφη οικογένεια.

Πώς καταφέρνει η Jessica Alba να τα συνδυάζει όλα; Ποια είναι η διατροφή της; Τι γυμναστική κάνει; Ποια είναι η σχέση της με τις φίλες της αλλά και τον σύζυγό της; Όλα αυτά και άλλα πολλά τα λέει σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Τι σημαίνει wellness για εκείνη; “Kάποιες μέρες απλά χρειάζομαι να κάτσω στο δωμάτιό μου και να διαβάσω ένα βιβλίο για μια ώρα και παράλληλα να κάνω και μια μάσκα στο πρόσωπό μου. Άλλες μέρες θέλω να ξυπνήσω στις 5:15 το πρωί και να πάω για spinning. Αυτό είναι για μένα το wellness καθώς και ο διαλογισμός που μου είναι πολύ δύσκολο να τον καταφέρω”, λέει η ίδια.

Τι γνώμη έχει για το νέο μεγάλο trend, τον χυμό σέλινου; “Τον δοκίμασα και πραγματικά άδειασε το έντερό μου με έναν πολύ βίαιο τρόπο. Επίσης μου αρέσει να τρώω και να πίνω πράγματα που έχουν ωραία γεύση και αυτό δεν έχει ωραία γεύση”.

Τι είναι πιο εύκολο για εκείνη, να τρώει υγιεινά ή να γυμνάζεται συχνά; “Το να τρώω υγιεινά είναι πιο εύκολο. Δεν μου αρέσει να γυμνάζομαι. Είναι δύσκολο να δώσω κίνητρο στον εαυτό μου αλλά η γυμναστική είναι σαν φάρμακο, με κάνει να νιώθω ψυχικά καλά. Αν καταφέρω να γυμναστώ 4-5 μέρες την εβδομάδα, νιώθω ότι είμαι πολύ καλά ψυχολογικά. Αυτή την περίοδο δεν γυμνάζομαι γιατί κάνω γυρίσματα και δεν έχω γυμναστεί για 5 μήνες. Προσπαθώ όμως πολύ να τρώω υγιεινά. Δεν πίνω καθόλου κρασί μέσα στην εβδομάδα και επίσης τρώω δύο μέρες την εβδομάδα σαν vegan”.

Ποιο θεωρεί το Νο1 μυστικό ομορφιάς; “Toν ύπνο. Ο ύπνος είναι το παν”.

Με το τόσο δύσκολο καθημερινό της πρόγραμμα πώς καταφέρνει να βρίσκεται με τις φίλες της; “Παίρνω babysitter κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Δεν το έκανα αυτό πριν αποκτήσω τη δεύτερη κόρη μου. Από τότε όμως το κάνω πάντα αυτά τα δύο βράδια. Και είτε θα βγω με τον άντρα μου είτε θα βγω με τις φίλες μου. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να έχεις και κάποιον στο σπίτι το επόμενο πρωί”.

Για ποιο πράγμα είναι τόσο περήφανη για την προσωπική της ζωή; “O άντρας μου και εγώ περνάμε ακόμα καλά μαζί. Παλιά δεν ήξερα πώς να εκφραστώ ενώ πλέον ξέρω πως να επικοινωνώ και να λύνω πράγματα πριν ξεφύγουν από τον έλεγχο. Είμαστε κολλητοί και σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον”.

Jessica Alba σε αγαπάμε!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News