Κάνε λεύκανση δοντιών στο σπίτι με τον πιο εύκολο τρόπο (τον εγκρίνουν και οι οδοντίατροι)!

By

Αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα και δεν έχεις δει αποτελέσματα (δεν έχεις δει τα δόντια σου να γίνονται κατάλευκα) τότε ήρθε η ώρα να λάβεις δράση και να μπεις στην κουζίνα σου.

Με υλικά που σίγουρα έχεις σε αυτήν μπορείς να φτιάξεις την πιο τέλεια λευκαντική πάστα για τα δόντια σου.

Φλούδα μπανάνας

Οι οδοντίατροι λένε πως το εσωτερικό της φλούδας από την μπανάνα μπορεί να ασπρίσει τα δόντια σου. Τρίψε με αυτήν τα δόντια σου για 1 λεπτό και έπειτα άφησέ το να δράσει για περίπου δέκα λεπτά (προσπάθησε να κρατήσεις τα χείλη σου ανοιχτά σας ροφός για αυτό το ένα λεπτό). Πάρε την οδοντόβουρτσά σου και τρίψε τα δόντια σου σαν να τους κάνεις μια ελαφριά απολέπιση. Ξέπλυνέ τα.

Φλούδα πορτοκαλιού

 Τρίψε τα δόντια σου με μια φλούδα πορτοκαλιού και θα τα δεις να ασπρίζουν αμέσως. Μην προσπαθήσεις να κάνεις το ίδιο με άλλα φρούτα της κατηγορίας του-όπως είναι το λεμόνι-καθώς η οξύτητά του είναι τόσο δυνατή που μπορεί να καταστρέψει το σμάλτο των δοντιών σου.

kl_dontia02

Φράουλα και μαγειρική σόδα

Πιο συγκεκριμένα θα χρειαστείς μια φράουλα και 1 κ.σ. μαγειρική σόδα. Ρίξε τα υλικά σου σε ένα μπολ και λιώσ’τα με ένα πιρούνι. Ανακάτεψε καλά και βάλε το μείγμα στα δόντια σου. Τρίψε τα δόντιά σου με το δάχτυλό σου και έπειτα ξέπλυνέ τα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια μαλακή οδοντόβουρτσα για την εφαρμογή. 

Είσαι έτοιμη αν λάμψεις με το πιο αστραφτερό χαμόγελο!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News