Κάνε Iyengar Yoga και ευθυγράμμισε το σώμα σου!

By

Βάλε την Iyengar Yoga στη ζωή σου τώρα και δες άμεσα τα θετικά αποτελέσματά της στο σώμα σου. Αποτελεί ένα πρόγραμμα άσκησης, που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σωστή στάση του σώματος, θα ευθυγραμμίσεις το κορμί σου και θα μάθεις να κινείσαι σωστά. Όλα αυτά θα τα πετύχεις με τον εκπαιδευτή σου και ορισμένα βοηθήματα.

Αν και στο εξωτερικό είναι αρκετά διαδεδομένο είδος Yoga, στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Με την Iyengar Yoga θα αποκτήσεις ευλυγισία, δύναμη, αντοχή, ενώ θα σε βοηθήσει παράλληλα πολύ στη συγκέντρωση και την ευεξία. Μπορείς φυσικά να προσαρμόσεις τη συνεδρία της Iyenagar Yoga στο δικό σου μυοσκελετικό πρόβλημα

Ιδρυτής της νέας μεθόδου είναι ο B.K.S. Iyengar, από τον οποίο πήρε και το όνομά της. Ο B.K.S. Iyengar συστηματοποίησε και κατηγοριοποίησε περισσότερες από 200 κλασικές asanas και 14 διαφορετικούς τύπους pranayama, έτσι ώστε ένας αρχάριος σταδιακά να προχωρά με σιγουριά και ασφάλεια από τις βασικές στάσεις στις πιο προχωρημένες.

Δίνεται μεγάλη έμφαση στη τεχνική για τη σωστή ευθυγράμμιση του σώματος, ενώ η διάρκεια παραμονής σε κάθε στάση της γιόγκα επιμηκύνεται αισθητά στην Iyengar.

Εάν πείστηκες και θες να ξεκινήσεις τώρα το πρώτο μάθημα Iyengar Yoga αλλά δε ξέρεις αν μπορείς, οι ειδικοί επισημαίνουν πως απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους άνω των 6 ετών. Ένα κλασσικό μάθημα διαρκεί περίπου 1.5 ώρα και μπορεί να γίνεται καθημερινά, εάν διαθέτεις χρόνο και καλή διάθεση.

Δείτε το βίντεο

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News