Γυμνάσου τα Χριστούγεννα με τις ασκήσεις πασίγνωστης personal trainer! (video)

By

Έχω μία φίλη με την οποία συναντιέμαι τις γιορτές και το καλοκαίρι που ανεβαίνω στην Καβάλα. Έχει μεγάλη τρέλα με την υγιεινή διατροφή, τη γυμναστική και οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγεία. Τώρα λοιπόν για να την πειράξω, της λέω στο τηλέφωνο: «Έλα έρχονται γιορτές και τα γυμναστήρια θα κλείσουν»!

Στην επαρχία δεν είναι όπως στην Αθήνα που κάποια από αυτά μπορεί να είναι ανοιχτά. Τι ήθελα και της είπα κάτι τέτοιο. «Έχω βρει τα καλύτερα βίντεο με τις πιο γνωστές personal trainers του κόσμου οι οποίες έχουν βγάλει συγκεκριμένη χριστουγεννιάτικη γυμναστική», μου απαντά. Εγώ φυσικά δεν σταμάτησα να γελάω, αφού το πήρε πολύ στα σοβαρά αυτό που της είπα. Έτσι λοιπόν μιας και μιλούσαμε γι’ αυτό, τη ρώτησα ποια personal trainer ξεχώρισε. Julia Buckley, μου απαντά. Πήρα την πληροφορία κι έμαθα τα πάντα γι’ αυτήν.

julia
Είναι μία από τις καλύτερες βρετανίδες γυμνάστριες. Είναι αυτή που είχε κυκλοφορήσει το best-seller βιβλίο ‘The Fat Burn Revolution’. Δημιούργησε ένα video με ασκήσεις γυμναστικής ειδικά για τα Χριστούγεννα. Μετά από τα οικογενειακά τραπέζια, τα γλυκά και τα βαριά πιάτα καλό είναι να ακολουθείς, όπως συμβουλεύει η personal trainer, ένα πρόγραμμα γυμναστικής για να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου. Μπορείς μάλιστα να το κάνεις στο μεσοδιάστημα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.


Ta tips για να μην πάρεις κιλά μέσα στις γιορτές σύμφωνα με την Buckley είναι να μην παραμελήσεις το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθείς, να τρως με μέτρο, να εκμεταλλευτείς τα πάρτι και να χορέψεις, να πίνεις αρκετό νερό, ειδικά αν λατρεύεις και το αλκοόλ και να μην αποφεύγεις τα ενδιάμεσα γεύματα. Έξτρα συμβουλή που δίνει είναι ο καλός ύπνος. Τα απανωτά ξενύχτια δεν κάνουν καλό.

You may also like

Hot News