Η personal trainer της Kim Kardashian αποκαλύπτει τις ασκήσεις που κάνει για τέλεια οπίσθια! (video)

By

Το Internet δεν σου κρύβω είναι μέρος της  καθημερινότητάς μου. Είναι η πηγή ειδήσεων κακά τα ψέματα. Κι εγώ λόγω δουλειάς βρίσκομαι πάντα και παντού ‘’δικτυωμένη’’! Από τα social media μπορείς πλέον να μάθεις τα πάντα. Από τις επιθέσεις των τζιχαντιστών μέχρι τι γυμναστική ακολουθεί η Κim Kardashian.

Τις προάλλες λοιπόν ενώ χάζευα στο twitter είδα τυχαία ότι η διάσημη τηλεπερσόνα του κόσμου, εκτός από τις δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις που έκανε, ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο της εξασφαλίζει στρογγυλά και ‘’σηκωμένα’’ οπίσθια! Θα μου πεις βέβαια, αυτά φρόντισε να τα φτιάξει με την βοήθεια του πλαστικού της χειρουργού. Πώς όμως καταφέρνει να τα διατηρήσει.

Η γνωστή personal trainer, Rebecca Louise, μέσα σε ένα 10λεπτο βίντεο αποκαλύπτει τα μυστικά της Kim και προκαλεί τις γυναίκες που θέλουν να έχουν τέλεια οπίσθια να τα ακολουθήσουν κατά γράμμα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να ενταχθεί πολύ άνετα στο ήδη δικό σου.

rebecca

Τώρα αν εσύ δεν είσαι και πολύ της γυμναστικής αλλά θέλεις να αποκτήσεις ωραία οπίσθια πριν το καλοκαίρι, καιρός είναι να μπεις στο τρυπάκι και να κάνει τις παρακάτω ασκήσεις. Θα σου χαρίσουν πρώτα από όλα υγεία και δεύτερον δε θα σου κλέψουν πολύτιμο χρόνο. Αν και είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας και μετά στους άλλου. Ωστόσο προσπαθώ να το κάνω, λίγες φορές όμως τα καταφέρνω, αλλά θα αναφερθώ σε αυτό το θέμα σε άλλο post.

Δες προσεχτικά τις ασκήσεις που περιλαμβάνει το παρακάτω πρόγραμμα και ξεκίνα αμέσως! Μην καθυστερείς.

Τι παραπάνω άλλωστε έχει η Kim από σένα; Το  πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό, είναι οι πλαστικές επεμβάσεις!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News