Κι όμως, μπορείς να αλλάξεις ολοκληρωτικά το σώμα σου σε 3 μήνες!

By

Ξεκίνα από τώρα και μέσα σε 3 μήνες (τι πειράζει αν έχει περάσει το καλοκαίρι…) θα έχεις αποκτήσει το σώμα των ονείρων σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μερικές πολύ μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου.

Το καλύτερο από όλα είναι πως δεν θα το πάρεις καν χαμπάρι. Θα ξυπνήσεις ένα ωραίο πρωί και θα συνειδητοποιήσεις πως δεν σου κάνει πλέον το τζιν σου. Και δεν σου κάνει γιατί είναι πολύ μεγάλο. Δες τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις…

Περπάτα παντού…

Κάνε μια μεγάλη βόλτα μια στο τόσο, πήγαινε για περπάτημα με τον αγαπημένο σου ή με κάποια φίλη σου και γενικά περπάτα όσο περισσότερο μπορείς. Κάτι ξέρουν οι Γαλλίδες που περπατάνε καθημερινά σαν τρελές. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι να φοράς άνετα παπούτσια.

kl_swma02

Άλλαξε μόνο ένα γεύμα την ημέρα

Αυτό που μπορείς να κάνεις για να αδυνατίσεις είναι να αλλάξεις μόνο ένα γεύμα της ημέρας και να κάνεις μια πιο υγιεινή επιλογή. Προσωπικά έχω κόψει το κανονικό βραδινό και το έχω αντικαταστήσει με φρούτα ή μια σαλάτα. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Κοιμήσου γυμνή

Όταν δεν είσαι χαρούμενη με το σώμα σου προσπαθείς να το κρύβεις όσο περισσότερο μπορείς. Αν όμως, αποφασίσεις να κοιμάσαι γυμνή και βλέπεις καθημερινά το σώμα σου γυμνό μπορεί να διαπιστώσεις τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει πάνω του και να αποφασίσεις να πας για γιόγκα ή για τρέξιμο την επόμενη μέρα. Από την άλλη μπορεί να παρατηρήσεις και τις βελτιώσεις που έχουν γίνει πάνω σου.

kl_swma01

Φύλαξε τα “απομεινάρια”

Μπορεί να νομίζεις πως πετώντας ότι περίσσεψε από το σημερινό γεύμα σου δεν θα καταλήξεις να παραφάς αλλά η αλήθεια είναι άλλη. Αν κρατήσεις το γεύμα που περίσσεψε την επόμενη μέρα θα έχεις κάτι πιο ελαφρύ και πιο λίγο να φας.

Σταμάτα να ζυγίζεσαι

Μπορεί να πρόκειται για μια κλασική συμβουλή αλλά το να ζυγίζεσαι κάθε μέρα δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα. Φρόντισε να το κάνεις μια φορά την εβδομάδα στην ίδια ζυγαριά για να ξέρεις πού βρίσκεσαι.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
LIVE WELL Mind & Soul News & Trends

Αυτό που ετοιμάζει η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στη Σέριφο με έχει αφήσει άφωνη!

Πόσο εμπνευσμένο, “μπροστά” και ιδιαίτερο είναι αυτό που ετοιμάζει η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στην αγαπημένη μου Σέριφο!!! Ξέρεις τι θα...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Αυτό το προϊόν (που ήδη έχεις στο νεσεσέρ σου) θα σου χαρίσει σαρκώδη και γεμάτα χείλη!

Το δοκίμασα, κάνει όντως αυτά που υπόσχεται και έτσι σου παρουσιάζω τον πιο οικονομικό τρόπο για να έχεις πιο...
Διαβάστε Περισσότερα