Κλειστοί παιδικοί σταθμοί! Δες 6 πράγματα που μπορείς να κάνεις με το παιδί σου στο σπίτι

By

Δεν ντρέπομαι να πω πως δεν χαίρομαι καθόλου που έχουν κλείσει τα σχολεία. Και όσο κι αν μου αρέσει να περνάω χρόνο με τον 2 χρονών γιο μου μου αρέσει ακόμα περισσότερο να κάνω τη δουλειά μου από το σπίτι με την ησυχία μου και να έχω και λίγο χρόνο για τον εαυτό μου.

Παρόλα αυτά έψαξα και βρήκα μερικές δραστηριότητες που μπορούν να κρατήσουν τα μικρά παιδάκια απασχολημένα αυτές τις μέρες της καραντίνας.

1. Πάρε τα μικρά παιχνίδια του και κόλλησέ τα σε έναν τοίχο ή σε ένα τραπέζι με washi tape. Θα του πάρει αρκετή ώρα να τα ξεκολλήσει και θα ασχοληθεί αρκετά μαζί τους.

2. Γέμισε την μπανιέρα με αγαπημένα του/της παιχνίδια, φόρεσέ του το μαγιό του και άφησέ τον να παίξει (με την δική σου επίβλεψη πάντα) όσο τα καλοριφέρ είναι αναμμένα.

3. Βάλτε διακοσμητικά μαξιλαράκια στο κεφάλι σας και προσπαθήστε να ισορροπήσετε και οι δύο με αυτά.

4. Άφησέ τον/την να φορέσει τα ρούχα και τα παπούτσια σου (για να μην παρεξηγηθώ αν έχεις αγόρι δωσ’του τα ρούχα και τα παπούτσια του μπαμπά του).

5. Φορέστε του/της μπουφάν και βγείτε στη βεράντα. Εκεί θα χαλαρώσετε παρέα. Χρειάζεστε άλλωστε και οι δύο λίγη βιταμίνη D.

6. Μαγειρέψτε παρέα. Βάλτε μια τορτίγια μπροστά του/της και αφήστε τον/την να την διακοσμήσει με ό,τι θέλει. Έτσι θα φτιάξει την δική του πίτσα. Έπειτα ψήστε την και αφήστε τον/την να απολαύσει το δημιούργημά του.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News