Ξεγέλασε τον εαυτό σου και πείσ’τον να μη μισεί τις Δευτέρες!

By

Υπάρχει τίποτα λιγότερο δημοφιλές από τη Δευτέρα; Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια Δευτέρα που εσύ πρέπει να πας και πάλι στη δουλειά.

Έκατσα και το σκέφτηκα το πράμα και είπα, “Γιατί να την μισώ; Γιατί να μην την αποδεκτώ όπως είναι με τα στραβά της και τα καλά της (γιατί έχει και από αυτά);” Βρήκα, λοιπόν, μερικούς λόγους που θα σε πείσουν να πάψεις να την μισείς ή τουλάχιστον να της δώσεις μια ευκαιρία.

Κάνε καινούργια αρχή

Το Σαββατοκύριακο τελείωσε. Μπορεί να ζεις μια τραγωδία αλλά τι να κάνεις; Είναι Δευτέρα. Δες τα όλα αλλιώς. Ξύπνα λίγο πιο νωρίς, απόλαυσε ένα ντους, φτιάξε τα μαλλιά σου (μπορείς να κάνεις αυτό το ombre του 5λεπτου για να σου φτιάξει η διάθεση). Στρώσε το κρεβάτι σου, ντύσου και φύγε για τη δουλειά. Όσο πιο ήρεμα ξεκινήσεις τη Δευτέρα σου τόσο πιο ανώδυνα θα κυλήσει.

kl_deftera01

Μετέτρεψε την πιο μισητή μέρα στην πιο όμορφη

Τα πράγματα είναι απλά. Τις Δευτέρες αποφάσισε ότι θα κάνεις όλα τα χατίρια στον εαυτό σου. Θα ξυπνάς ακούγοντας μουσική, θα τρως το αγαπημένο σου πρωινό, θα απολαμβάνεις δυο μπάλες παγωτό, το βράδυ θα τρως για δείπνο ό,τι τραβάει η όρεξή σου και θα βλέπεις το βράδυ την αγαπημένη σου σειρά στο laptop (άφηνε επίτηδες τα καινούργια επισόδεια για τις Δευτέρες).

Κανόνισε κάτι που θα περιμένεις με ανυπομονησία

Τι καλύτερο από το να περάσεις το απόγευμά σου με τις κολλητες σου (Sex and the City style) ή να βγεις ένα ρομαντικό ραντεβού με το αγόρι σου; Κανόνισε κάτι στο οποίο ξέρεις ότι θα περάσεις καλά και έτσι θα κυλήσει η μέρα στο γραφείο πριν προλάβεις να το πάρεις χαμπάρι.

kl_deftera02

Γυμνάσου

Μπορεί η πρώτη σου σκέψη να είναι,”Τι λέει αυτή;” αλλά αν το καλοσκεφτείς θα διαπιστώσεις πως η γυμναστική θα σου δώσει ενέργεια, θα σε ξεαγχώσει και θα σου δώσει την αίσθηση ότι έκανες ένα πολύ καλό ξεκίνημα εβδομάδας. Το δύσκολο είναι να σηκωθείς από τον καναπέ και να βγεις έξω. Κάν’το χωρίς να το σκεφτείς και από εκεί και πέρα όλα τα άλλα θα γίνουν μόνα τους.

Η Δευτέρα είναι μια νέα αρχή, ένας λευκός καμβάς στον οποίο μπορείς να γράψεις ό,τι θέλεις εσύ. Στο χέρι σου είναι να την μετατρέψεις από τη χειρότερη μέρα στην πιο όμορφη μέρα της εβδομάδας (είμαι λίγο υπερβολική, ξέρω!).

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News