Η λίστα του Ομπάμα! Αυτό είναι το playlist που ακούει όταν κάνει προπόνηση!

By

Ο Ομπάμα είναι πλανητάρχης, καθώς έχει τη δύναμη να σηκώνει τον κόσμο στους ώμους του!

Ο ακούραστος Πρόεδρος των ΗΠΑ – για ακόμη 6 εβδομάδες – είναι και επίσημα fitness freak! Και αν με ρωτάς, εμένα μου αρέσει πολύ!

Δεν αφήνει ποτέ την πρποπόνησή του ακόμη και όταν το πρόγραμμά του περιλαμβάνει υπερατλαντικά ταξίδια, όπως έκανε και στην Ελλάδα! Στα μισάωρα κενά του ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε την προπόνησή του με σκοπό να χαλαρώσει από το πολύωρο ταξίδι του.

564ae11bc03c0e399c57a7e3

Θα σου πω μόνο για να καταλάβεις ότι ο άνθρωπος είναι πρωταθλητής στο είδος του ότι η δημοσιογράφος της ΝΥ Daily News, Μόλι Φρίντμαν η οποία είναι fitgirl, πήγε στο γυμναστήριο κι έκανε τις ίδιες ασκήσεις με αυτές που κάνει ο Αμερικανός πρόεδρος!

060614202633_3311

Στο τέλος της προπόνησής της απλά είπε: «Είμαι 30 ετών, 22 χρόνια μικρότερη από τον Ομπάμα. Γυμνάζομαι τακτικά, αλλά ένιωσα εντελώς κουρέλι. Το μόνο που ήθελα ήταν να εγκαταλείψω την αίθουσα του γυμναστηρίου το συντομότερο δυνατόν». Όταν τα λέω εγώ κανείς δε με ακούει!

Αυτά όμως λίγο πολύ τα ξέρεις! Και τις ασκήσεις του τις έχεις δει, και μπάσκετ – που είναι το αγαπημένο του – τον έχεις δει να παίζει, ότι το αγαπημένο του σνακ είναι τα αμύγδαλα επίσης το ξέρεις,  αλλά τι μουσική ακούει όταν τα “σπάει” στο gym ξέρεις;

060614202631_1064

Ναι, ναι, βρήκα τη λίστα του Προέδρου! Και θα σε εκπλήξω!

Ο Πρόεδρος είναι fan της Queen Bey -της Beyonce  βρε κορίτσια- αλλά εκτός από ποπ στη λίστα έχει και Icona Pop,  Forro in the Dark, και κλασικά όπως Sting & Nina Simone. Και… Bob Marley.

Στην επόμενη προπόνησή σου πάτα Play στην λίστα του Ομπάμα και θα αισθανθείς και εσύ… Πλανητάρχης!  

 

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News