Μάιος 2018: Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια από την Άση Μπήλιου

By

Τον Μάιο ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο και μένει για 7 χρόνια. Στις 17 Μαΐου ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο και διαρκεί για 5 μήνες.

Κριός

Ο Ουρανός φεύγει από το δικό σας ζώδιο και μπαίνει στον Ταύρο άρα μέσα στο κομμάτι των οικονομικών σας. Από δω και κάτω αυτός είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει περισσότερο και αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό. Ο Μάιος συνολικά είναι ένας πιεστικός μήνας μέχρι τις 16 του. Από τις 17, όμως, γίνεται πιο χαλαρός. Ο Άρης θα μπει στον Υδροχόο και αυτό για σας είναι οι φιλίες και οι στόχοι σας. Νέα σχέδια, νέα πλάνα, νέοι στόχοι και οι φίλοι παίζουν καταλυτικό ρόλο. Συνεργασίες μαζί τους θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Ταύρος

Ο Ουρανός μπαίνει στο ζώδιό σας. Δεν αγαπάτε τις αλλαγές, θέλετε τη βολή σας αλλά τώρα πρέπει να τα δείτε όλα διαφορετικά. Ο Ουρανός θα μείνει για 7 χρόνια και μέσα σε αυτά θα πρέπει να βλέπετε θετικά τις αλλαγές. Αυτό θα γίνει και ανάγκη σας, να ξεβολευτείτε και να κάνετε νέα πράγματα. Δεν είναι κάτι κακό, λοιπόν. Τα επαγγελματικά θα έχουν εξελίξεις από τις 17 Μαΐου. Πολλές δυνατότητες, αρκετά παραγωγικός μήνας αλλά και αλλαγές έρχονται.

Δίδυμος

Είναι ένας ωραίος μήνας. Μέχρι τις 19 του μήνα η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και φτιάχνει τη διάθεσή σας. Είναι ένα ερωτικό κομμάτι που ανοίγεται και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε κάνοντας νέες γνωριμίες. Βγείτε με φίλους και φλερτάρετε. Ο Άρης θα μείνει στον Υδροχόο μέχρι Νοέμβρη και είναι το καλύτερο διάστημα για να θέσετε νέους στόχους και να τους εκπληρώσετε. Η αισιοδοξία είναι μαζί σας. Ίσως έχετε μια αυξημένη ανησυχία αλλά ως συναίσθημα είναι κάτι που το έχετε και το συνηθίζετε σε κάθε πλευρά της ζωής σας.

Καρκίνος

Ο Μάιος έρχεται για να σας χαλαρώσει. Ο Ουρανός φεύγει απ’τον Κριό που σας επηρέαζε και δημιουργούσε αστάθεια. Τώρα τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν και θα μπει σε ένα ζώδιο πιο φιλικό για σας, αυτό του Ταύρο. Ο κύκλος σας ανοίγει και φέρνει ακόμα και νέους στόχους και λίγο περίεργους έρωτες. Ο Άρης μετακινείται και πάει στον Υδροχόο και μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα αρχίσει το καλοκαίρι για σας, η ξεγνοιασιά.

Λέων

Με τον Ουρανό στον Ταύρο θα έχετε αλλαγές και διάθεση ανεξαρτησίας στην καριέρα σας. Τώρα θα κάνετε τις δικές σας δουλειές και μπορεί να έχετε αλλαγές ακόμα και στο αντικείμενο της δουλειάς. Οι σχέσεις θα είναι στο κόκκινο και αυτό θα κρατήσει μέχρι τον Νοέμβρη. Σχέσεις ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές. Κάποιοι θα μείνουν αλλά και κάποιοι νέοι θα έρθουν. Δε θα προλάβετε να βαρεθείτε με όσα θα συμβαίνουν.

Παρθένος

Αυτός ο μήνας δε θα σας δυσκολέψει. Ο Ουρανός θα σας κάνει καλό, θα ψάξετε νέες προοπτικές σε καριέρα και επαγγελματικά αλλά ακόμα και σε σπουδές. Μπαίνοντας ο Άρης στον Υδροχόο, θα επηρεάσει την καθημερινότητά σας. Δουλειά και φυσική κατάσταση θα σας απασχολήσουν πολύ.

Ζυγός

Ηρεμία και σταθερότητα στις σχέσεις σας. Πρέπει να δείτε, όμως, τι θα πρέπει να αλλάξετε στον τρόπο που διαχειρίζεστε επενδύσεις και χρήματα. Τα οικονομικά από ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά θέλουν προσοχή. Μέχρι τις 17 του μήνα θα έχετε πολλές υποχρεώσεις αλλά μετά θα χαλαρώσετε και δε θα έχετε τόσες ευθύνες. Ευνοείστε πολύ στον ερωτικό τομέα.

Σκορπιός

Έχετε αγωνίες για τον Ουρανό που μπαίνει στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τον γάμο σας. Πολλά σενάρια μπορείτε να περιμένετε, απ’το πιο απίθανο μέχρι το πάρα πολύ απίθανο. Οι αλλαγές θα έρθουν με τον Ουρανό θέλοντας και μη. Μετά τις 17 του μήνα περνάει ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτό σημαίνει ότι το επόμενο 5μηνο θα είναι πιεστικό σε θέματα καριέρας, σπιτιού και οικογένειας. Αλλαγές επαγγελματικής στέγης μπορεί να έρθουν χωρίς αυτό να είναι κακό.

Τοξότης

Μέχρι τις 16 του μήνα υπάρχει πίεση στα οικονομικά με απρόβλεπτα έξοδα. Από τη μέση και μετά θα είναι ένας ικανοποιητικός μήνας και ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει αισιοδοξία και κάνει το επικοινωνιακό σας χάρισμα ακόμα πιο έντονα. Πολλά ταξίδια έρχονται και νέες γνωριμίες. Συζητήσεις επαγγελματικών θα πάνε εξαιρετικά. Έρχονται αλλαγές στην καθημερινότητα της δουλειάς σας. Η υγεία σας θέλει εναλλακτική σκέψη για να την καλυτερεύσετε.

Αιγόκερως

Το πρώτο δεκαπενθήμερο έχει τον Άρη στο ζώδιό σας που δημιουργεί εντάσεις και υπάρχουν πολλές απαιτήσεις σε κάθε τομέα. Από τις 17 και μετά τα πράγματα γίνονται καλύτερα και η καθημερινότητά σας θα είναι πιο εύκολη. Έμφαση στα οικονομικά για το επόμενο 5μηνο με πολλές προοπτικές εσόδων. Ο Ουρανός στον Ταύρο δεν είναι αρνητικός για σας και μπορεί να φέρει όμορφα πράγματα στον έρωτα, το φλερτ αλλά και την οικογένεια που μπορεί ξαφνικά να δημιουργήσετε.

Υδροχόος

Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, του κυβερνήτη σας, σημαίνει αλλαγές στον άξονα καριέρας και οικογένειας. Θα αλλάξουν πολλά στη ζωή σας τα επόμενα 7 χρόνια. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας και κάνει ακόμα πιο έντονο το στοιχείο των αλλαγών. Ενισχύει και τον ερωτισμό σας και θα ευνοηθείτε στα ερωτικά σας. Είναι ένας καλός μήνας για σας και καθόλου βαρετός.

Ιχθύς

Ο Μάιος συγκαταλέγεται στους θετικούς μήνες της χρονιάς. Από τις 19 του μήνα και μετά με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, ερωτικά και οικονομικά θα έχουν μεγάλη βελτίωση. Εξαιρετικό διάστημα για να διαπραγματευτείτε τα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να βρείτε νέες επαγγελματικές εξόδους έκφρασης.

***από την εκπομπή Stars System της Άσης Μπήλιου

Πηγή: yourtipster.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News