Ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα 43 τμ που θα σου δώσει όμορφες ιδέες διακόσμησης!

By

Αυτό το διαμέρισμα είναι μόλις 43 τμ αλλά έχει πολύ ψηλά ταβάνια. Αυτό βοηθάει στο να φαίνεται ο χώρος αρκετά πιο μεγάλος από ότι πραγματικά είναι. 

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα σου δώσουν υπέροχες ιδέες διακόσμησης, το συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει μόνο τα βασικά πράγμα απαραίτητο όταν μιλάμε για έναν πολύ μικρό χώρο. Από την άλλη είναι τόσο όμορφα διακοσμημένος που μπορεί να σου δώσει εκπληκτικές ιδέες για να διακοσμήσεις τον δικό σου χώρο όσο μικρός κι αν είναι.

Δες παρακάτω κάθε χώρο του σπιτιού και θα διαπιστώσεις πως ακόμα κι αν μένεις σε ένα μικροσκοπικό σπίτι μπορείς να είσαι χαρούμενη και να το απολαμβάνεις. Αρκεί να κάνεις σωστές διακοσμητικές επιλογές.

9 τρόποι για να διακοσμήσεις την είσοδο του σπιτιού σου!

Το μαύρο, το λευκό και το γκρι κυριαρχούν στον χώρο του σαλονιού ενώ οι λεπτομέρειες στη διακόσμηση είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Δες το κεντρικό φωτιστικό, την κουνιστή καρέκλα, την gallery στον τοίχο αλλά και τα φυτά που ομορφαίνουν τον χώρο.
Tip: Αν μένεις σε μικρό σπίτι μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να παραφορτώνεις τον χώρο με έπιπλα και διακοσμητικά. Όσο πιο minimal τον διατηρείς τόσο πιο μεγάλος θα φαίνεται.
Μια gallery με πίνακες της επιλογής σου σε έναν τοίχο του σαλονιού μπορεί να μεταμορφώσει κατά πολύ τον χώρο σου. Πόσο μάλλον αν επιλέξεις και τα ίδια χρώματα για τους πίνακές σου.
Δες πόσο ψηλοτάβανο είναι το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Αυτό είναι και το στοιχείο που το κάνει να δείχνει πολύ μεγαλύτερο από ότι πραγματικά είναι.
Από την άλλη μεριά του σαλονιού βρίσκεται η κουζίνα και η σκάλα που οδηγεί στον πάνω όροφο. Το λευκό κυριαρχεί στην κουζίνα η οποία έχει μόνο τα απαραίτητα για να μην παραφορτώνει τον χώρο.
Στον πάνω όροφο βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα η οποία ακολουθεί την ίδια λογική χρωμάτων.
Παρόλο που υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος στον πάνω όροφο όπως βλέπεις και εσύ έχει μείνει χωρίς πολλά διακοσμητικά στοιχεία πράγμα που είναι πολύ όμορφο και πολύ σωστό για έναν μικρό χώρο.
Το μπάνιο είναι επίσης απλό, λιτά διακοσμημένο στις αποχρώσεις του μαύρου και του λευκού.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News