Φυσικά boosters για να αυξήσεις τη ερωτική διάθεση σου

By

Το άγχος της καθημερινότητας, η πίεση και τα μικροπροβλήματα καταφέρνουν να νικήσουν την ερωτική σου διάθεση; Μη λες άλλο όχι! Ξαναβρές τη χαμένη ερωτική διάθεση σου άκρως φυσικά.

Μετά τα αιθέρια έλαια και τα «θαυματουργά» βότανα της ελληνικής υπαίθρου, σειρά παίρνουν οι αφροδισιακές τροφές, που έχουμε όλοι στις κουζίνες μας και δε το γνωρίζουμε. Φτάσε την ερωτική σου διάθεση στο ζενίθ με:

Κανέλα και μέντα
Τα μπαχαρικά και ειδικότερα η κανέλα και η μέντα είναι από τα πιο γνωστά «boosters», καθώς αυξάνουν διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνουν τη θερμοκρασία.

Μαϊντανός και σέλινο

Αν και το σέλινο είναι σχεδόν αποκλειστικά γυναικείο αφροδισιακό και τα δύο είναι γνωστά ως ισχυρά διεγερτικά. Δρουν στο ουροποιητικό σύστημα και βοηθούν να αποβάλλει τα ανεπιθύμητα προϊόντα.

seksoualiki-diathesi

Βολβοί, μέλι και σουσάμι
Το απόλυτο αφροδισιακό για τους άνδρες είναι οι βολβοί, ιδιαίτερα εκείνοι που είναι πικροί, όπως το κρεμμύδι. Το μέλι από την άλλη είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις αφροδισιακές του ιδιότητες, όπως και το σουσάμι, που χάρη στην ευεργετική του δράση στο πεπτικό και το καρδιαγγειακό σύστημα συμβάλλει δυναμικά στην αύξηση της λίμπιντο.

Γλυκάνισο
Το γλυκάνισο έχει ήπια οιστρογόνα δράση, κάτι που δικαιολογεί τη χρήση του ως διεγερτικό της γενετήσιας ορμής. Το μυστικό βρίσκεται στην ανηθόλη, μια ουσία που περιέχεται στο γλυκάνισο σε ποσοστό 70-90%. Σε γενικές γραμμές, το γλυκάνισο χρησιμοποιείται όχι μόνο ως διεγερτικό, αλλά και στη θεραπεία της ανικανότητας και της σεξουαλικής ψυχρότητας.

Φασκόμηλο
Το φασκόμηλο, εκτός από αγαπημένο ρόφημα για το κρυολόγημα, έχει στυπτικές, τονωτικές και διεγερτικές ιδιότητες. Γι αυτό και χρησιμοποιείται κατά της ανικανότητας και της «κάμψης» των αντρών λόγω ηλικίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό σε άτομα με πεσμένη ερωτική διάθεση.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News