12 πράγματα για τα οποία η μαμά σου είχε τελικά δίκιο!

By

Μπορεί να μην θέλεις να το παραδεχτείς αλλά οι συμβουλές της ήταν σοφές. Οι μαμάδες η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ξέρουν καλύτερα από σένα! Δες 12 πράγματα για τα οποία είχε δίκιο…

Το σκουλαρίκι στη γλώσσα δεν δείχνει όμορφο σε κανέναν πόσο μάλλον σε σένα. Μεγαλώνοντας το αντιλαμβάνεσαι και εσύ αλλά δεν θέλεις με τίποτα να παραδεχτείς -τουλάχιστον μπροστά της- ότι αυτό είναι αλήθεια.

Το αντηλιακό είναι πραγματικά απαραίτητο όχι μόνο για την προστασία σου από τον ήλιο αλλά και για τις ρυτίδες που τώρα δεν ξέρεις πώς να συμμαζέψεις.

Είσαι ο καλύτερος εαυτός σου μετά από έναν καλό νυχτερινό ύπνο. Μπορεί εσύ να νόμιζες πως ο ύπνος είναι χάσιμο χρόνου αλλά εκείνη ήξερε από δική της εμπειρία πως ο ύπνος σε ξεκουράζει και σε κάνει λιγότερο ευέξαπτη.

Ο πρώην σου δεν ήταν αρκετά καλός για σένα. Η μαμά σου το ήξερε πολύ πριν από σένα αλλά εσύ φυσικά δεν μπορούσες να το δεις. Ήσουν τύφλα στον έρωτα.

kl_mama01

Είναι σημαντικό να ξεχωρίζεις τα λευκά από τα μαύρα πριν βάλεις πλυντήριο. Έπαθες και έμαθες.

Πάντα να πηγαίνεις τουαλέτα πριν φύγεις από το σπίτι. Πόσες φορές σου το είχε πει; Πολλές, Πόσες φορές την άκουσες; Καμιά.

Η βιταμίνη C και η βιταμίνη D είναι απαραίτητες και τώρα που μεγάλωσες φυσικά το κατάλαβες.

Αν δεν έχεις να πεις κάτι καλό σε κάποιον, καλύτερα να μην πεις τίποτα απολύτως.

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Μπορεί να συνήθιζες να το παραλείπεις όταν ήσουν μικρή γιατί το θεωρούσες άχρηστο αλλά τώρα που μεγάλωσες δεν φεύγεις ποτέ από το σπίτι χωρίς να το έχεις φάει.

kl_mama02

Κάποια μέρα θα σου αρέσει ο καφές, το κρασί και το μπρόκολο. Μήπως έφτασε αυτή η μέρα;

Μην βιάζεσαι ποτέ όταν ξυρίζεις τις μασχάλες σου. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο ένα κόψιμο σε έκεινη την περιοχή.

Θα την ευχαριστείς όταν μεγαλώσεις για όλα όσα σου έχει μάθει και σου έχει πει κατά καιρούς. Και η αλήθεια είναι πως όσο και να μισείς τις συμβουλές της, δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτές. Αυτή άλλωστε δεν είναι η πρώτη που παίρνεις για να πεις τον πόνο σου;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News