5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν κάνεις σχέση με νεότερο άντρα

By

Αν έχεις πάρει την απόφαση ή διστάζεις να ενδώσεις σε μία τέτοια σχέση τότε καλό θα ήταν να γνωρίζεις τι θα συναντήσεις. Όλα σαφώς εξαρτώνται από τον άνθρωπο και όχι τόσο από την ηλικία – παίζει και αυτή το ρόλο της σαφώς.

Τις τελευταίες δεκαετίες υπάρχει ριζική αλλαγή στη νοοτροπία των ανθρώπων πάνω σε αυτό το θέμα. Κάτι που παλαιότερα θεωρούταν αξιοπερίεργο και κατακριτέο, σήμερα είναι αρκετά σύνηθες.

Σήμερα όλες οι γυναίκες έχουν την ελευθερία της επιλογής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι δεκτική στην ιδέα και έτοιμη για παν ενδεχόμενο – όπως σε όλες τις σχέσεις ανεξαιρέτου ηλικίας!

Να είσαι ανοιχτή στην πιθανότητα

Για να βγεις με έναν νεότερο άνδρα, πρέπει πρώτα να είσαι ελκυστική γι αυτόν. Πώς; Με το να είσαι ανοιχτή σε αυτή την πιθανότητα! Μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις σκοπό στο μυαλό σου. Αν θέλεις πραγματικά να βγεις με έναν νεότερο άντρα, πρέπει πρώτα να το πιστέψεις η ίδια πως θα συμβεί. Δε χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο που ντύνεσαι, ούτε να αλλάξεις τα μέρη όπου σου αρέσει να συχνάζεις. .

Να είσαι έτοιμη για το αναπάντεχο

Ένας νέος άνδρας είναι συνήθως πιο αυθόρμητος και πιο περιπετειώδης απ’ ότι έχεις συνηθίσει. Θα σε μάθει νέα πράγματα, θα δεις καταστάσεις με νέα οπτική.

Αυτό που ελκύει έναν άνδρα σε μια μεγαλύτερη γυναίκα, είναι ότι δεν παίζει παιχνιδάκια. Αυτό που λέει το εννοεί και αυτό που θέλει είναι ξεκάθαρο. Δε χρειάζεται να αναλύει κάθε κίνησή σου. Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη και ειλικρινής μαζί του.

Μη συγχέεις τη νιότη με την απλότητα. Μπορεί να υπάρχει σε αυτόν πολύ περισσότερο απ’ αυτό που περίμενες. Αυτό που ξεκινάς ως κάτι χαλαρό για να περάσεις ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου, μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση και αληθινή αγάπη.

Θα υπάρχουν απίστευτες διαφορές

Ένας νεότερος άνδρας σε ωθεί να ωριμάσεις. Θα δεις τη ζωή με νέα προοπτική. Μπορεί να ακούει διαφορετική μουσική, να έχει μεγαλώσει μέσα στη τεχνολογία, να μην ξέρει πως ήταν η ζωή μόνο με δημόσια τηλεόραση, αλλά θα δεις τον κόσμο με νέα ματιά.

Θα υπάρξουν αρκετά κοινά που θα σας ενώνουν, αλλά πολλές διαφορές. Να είσαι έτοιμη για νέες εμπειρίες.

Μπορεί να μην έχεις εσύ τον έλεγχο

Μη θεωρείς πως ένας νεότερος άντρας είναι εύκολη λεία ή παιχνίδι!

Οι νέοι άνδρες μεγάλωσαν σε έναν κόσμο που εξελίσσεται. Μπορεί να σε εμπνέει περισσότερο απ΄ότι περίμενες. Να χειρίζεται τομείς της σχέσης σας που εσύ αδυνατείς. Να είσαι και να είναι ο εαυτός του. Να είστε αληθινοί. Αυτό δε σημαίνει πως παραδίδεις τον έλεγχο. Αποκτάς τον πραγματικό έλεγχο της συνδημιουργίας.

Μαζί θα φτιάξετε το μοντέλο της σχέσης που δουλεύει για εσάς. Εκεί είναι που πρέπει να πάρεις τον πραγματικό έλεγχο. Δύο άτομα να συνεργάζονται σαν μία μονάδα, να εξελίσσουν το μοντέλο της σχέσης τους με ισότητα. Αυτό αποτελεί τεράστια εξέλιξη στο πατροπαράδοτο μοντέλο των σχέσεων. Σε αυτές τις σχέσεις υπάρχει αληθινή μαγεία.

Θα είναι περισσότερο έμπειρος σεξουαλικά απ’ ότι περίμενες!

Ενώ θα περίμενες ένας νεότερος άντρας να είναι σχετικά άπειρος στον ερωτικό τομέα, θα εκπλαγείς ευχάριστα! Επειδή είναι νεότερος, δε σημαίνει πως είναι και άπειρος.

Η σεξουαλικότητα αντιμετωπίζεται ως κάτι φυσιολογικό και υγιές. Δεν αποτελεί πλέον ταμπού. Μπορεί ακόμα και να μάθεις κάποια πράγματα από αυτόν!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News