6 πράγματα που θα μετανιώσεις αν δεν κάνεις μέσα στο 2019!

By

Και ποιος δεν θα ήθελε το 2019 να είναι η χρονιά που θα απολαύσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη! Αποφάσισε να γίνεις ο άνθρωπος που θα ήθελες να είσαι και κάν’το πραγματικότητα.

Κάνε ένα μικρό makeover στο σπίτι σου

Τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις τη χρονιά σου μένοντας σε ένα σπίτι που αγαπάς. κάνε μικρές, οικονομικές αλλαγές έτσι ώστε να χαίρεσαι να περνάς το χρόνο σου στο σπίτι. Πάρε μερικά νέα μαξιλάρια, άλλαξε τα καλύματα των καναπέδων σου και στόλισε το σπίτι σου με όμορφα κεράκια.

Απόκτησε αυτοπεποίθηση

Απόκτησε την αυτοπεποίθηση που σου λείπει και φτιάξε κάθε σχέση στη ζωή σου. Δείξε τον νέο σου εαυτό στη δουλειά, στο σπίτι και σε όλες τις σχέσεις σου. Κατανόησε τις αδυναμίες σου και τόνισε περισσότερο τα προτερήματά σου.

kl_20161

Μάθε μια νέα, πολύπλοκη συνταγή

Σίγουρα θα ξέρεις να φτιάχνεις τα κλασικά (πατάτες τηγανιτές, αυγά, μακαρόνια και μπριζόλες) αλλά τι θα έλεγες να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα και να μάθεις να φτιάχνεις κάτι λίγο πιο πολύπλοκο. Οργάνωσε ένα δείπνο για τους φίλους σου και φτιάξ΄τους κάτι που δεν έχεις φτιάξει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Πήγαινε κάπου που δεν έχεις πάει ποτέ ξανά

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα και να πας κάπου στο εξωτερικό. Μπορείς να ανακαλύψεις υπέροχες γωνιές της Ελλάδας τις οποίες δεν έχεις επισκεφτεί ποτέ.

Βγάλε την αταξία από τη ζωή σου

Ένα τακτικό σπίτι θα φέρει ηρεμία και γαλήνη όχι μόνο στα μάτια αλλά και στην ψυχή σου. Οργάνωσε κάθε γωνιά του σπιτιού σου και διατήρησε κάθε χώρο σου καθαρό για πάντα.

Φύγε από οποιαδήποτε σχέση που δεν σε κάνει ευτυχισμένη

Ήρθε η ώρα να ρίξεις μια πιο κοντινή ματιά στις σχέσεις σου. Αν δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις σε μια σχέση σου (είτε είναι φιλική είτε ρομαντική) μπορείς πολύ απλά να την τερματίσεις ή να την αλλάξεις. Μια δυστυχισμένη σχέση κάνει καλό στην ψυχή σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News