7 πράγματα που όλες οι αδερφές πρέπει να κάνουν πριν κλείσουν τα 30!

By

Αν έχεις αδερφή τότε είσαι πραγματικά πολύ τυχερή. Θα έχεις ήδη καταλάβει πως η επικοινωνία ανάμεσα σε δύο αδερφές είναι υπέροχη. Δεν χρειάζεται καν να μιλήσετε για να καταλάβετε η μια την άλλη ενώ αν το σκεφτείτε και πιο πρακτικά έχετε πάντα τα διπλάσια ρούχα να φορέσετε.

Δες 7 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε πριν κλείσετε και οι δυο σας τα 30.

Να κάνετε μαζί ένα ταξιδάκι με το αυτοκίνητο. Πάρτε ένα αυτοκίνητο (ή της μιας ή της άλλης) και κάντε ένα ταξιδάκι για δύο όπου θέλετε. Θα περάσετε φανταστικά όπου κι αν πάτε και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Κάντε ένα τατουάζ μαζί. Έχετε κάτι κοινό, κάποιο κοινό μυστικό κώδικά; Γιορτάστε τη σχέση σας κάνοντας ένα μικρό τατουάζ.

Αφιερώστε χρόνο η μια στην άλλη όταν έρθει ένας χωρισμός. Αν μια από τις δυο σας χωρίσει τότε βρείτε το χρόνο να δεθείτε ακόμα περισσότερο και να περάσετε χρόνο μαζί.

Κάντε ένα ταξίδι με κοινούς φίλους. Όταν είστε στα 20 σας είναι τέλειο να κάνετε ένα ταξιδάκι οι δυο σας μαζί με κάποια κοινή σας φίλη. Θα περάσετε τέλεια.

Πηγαίντε μαζί σε μια συναυλία ή σε ένα φεστιβάλ. Θα περάσετε τέλεια, θα διασκεδάσετε και δεν θα χρειάζεται να προσέχετε τη συμπεριφορά σας η μια μπροστά στην άλλη.

Να είστε ειλικρινείς η μια με τη σχέση της άλλης. Πες τι πραγματικά νιώθεις για τον αγαπημένο της αδερφής σου και άφησε και εκείνη να κάνει το ίδιο σε εσένα. Μπορεί να τσακωθείτε αλλά τουλάχιστον θα γνωρίζει τα πραγματικά σου συναισθήματα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News