8 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ google!

By

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως υπάρχουν μερικές λέξεις ή φράσεις που δεν πρέπει ποτέ να googlάρεις; Το σκεφτόμουν τις προάλλες που έψαχνα κάτι συμπτώματα που είχα για να δω ποια θα ήταν η “διάγνωση” που θα έκανε το google και αφού κατέληξα στο ότι μπορεί να είχα τα πάντα, το έκλεισα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναπατήσω σύμπτωμά μου στην μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο.

Ποια είναι, όμως, τα 8 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις google;

Πρώην σχέσεις σου: Τι ψάχνεις άραγε να βρεις πατώντας το όνομα του πρώην σου στο google; Ότι του λείπεις πολύ και ότι έχει φτιάξει ένα blog με όλα τα λάθη που έκανε στη σχέση σας; Το μόνο που μπορεί να βρεις είναι πως είναι καλά και ευτυχισμένος με τη νέα του αγαπημένη.

Υποθέσεις σειρών που παρακολουθείς: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαβάζεις τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς. Γιατί να σου το χαλάσεις;

kl_google02

Οτιδήποτε έχει σχέση με τις Kardashian: Καλύτερα να φτιάξεις τη λίστα για το supermarket παρά να ψάξεις τις τελευταίες εξελίξεις στη ζωή των πιο διάσημων αδερφών στον κόσμο.

Θερμίδες τροφών που είτε έχεις ήδη φάει είτε πρόκειται να φας: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην απογοητευτείς και δεν έχεις τίποτα να κερδίσεις. Εκτός αν κάτι τέτοιο σε αποτρέψει από το να τις φας.

Τιμές προϊόντων που δεν πρόκειται να αγοράσεις ποτέ: Πρέπει όντως να ξέρεις πόσο κάνει αυτή η ζώνη Dolce & Gabbana; Υπάρχει περίπτωση να την αγοράσεις ποτέ;

Κρητικές για εστιατόρια που θέλεις να επισκεφτείς: Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που θα τα μισούν και εκείνοι που θα τα λατρεύουν. Το θέμα είναι πως δύσκολα θα βγάλεις άκρη.

kl_google01

Ερωτήσεις που δεν έχουν κανένα νόημα: Μπορεί να πάρεις άπειρες απαντήσεις στο ερώτημα: “Πώς να χάσω 4 κιλά σε μια μέρα” αλλά μήπως έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις; Ακόμα και οι Kardashians αποτελούν καλύτερη επιλογή.

Ιατρικά συμπτώματα: Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν πάντα το ίδιο: Έχεις μια σπάνια μορφή ασθένειας την οποία έχουν το 0,005 του πληθυσμού. Πήγαινε καλύτερα σε έναν γιατρό και άφησε την google στην άκρη.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News