“Αφυπνίζοντας τον Πραγματικό Εαυτό – Οδηγός Επιβίωσης σε Ώρα Κρίσης”

By

Καλλιεργώντας τον Εσωτερικό Παρατηρητή

Η ευτυχία σε γενικές γραμμές είναι κάτι που όλοι επιθυμούμε. Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για να είμαστε ευτυχισμένοι είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, και το πως επεξεργαζόμαστε εσωτερικά, τα εξωτερικά ερεθίσματα που μας προσφέρει η ζωή. Το πως βιώνουμε μια κατάσταση επηρεάζεται από τα πιστεύω μας και τους προγραμματισμούς μας.

Το ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης, είναι το ταξίδι ανακάλυψης των βαθύτερων επιθυμιών της καρδιάς μας, μέσα από τις σκιές μας, που μας δίνει σοφία και μας οδηγεί προς την πραγματική ελευθερία και ευτυχία.

Στο διήμερο βιωματικό σεμινάριο «Αφυπνίζοντας τον Πραγματικό Εαυτό – Οδηγός Επιβίωσης σε Ώρα Κρίσης» που διοργανώνει ο Θεόδωρος Κυριακός, Διαπροσωπικός Ψυχοθεραπευτής και η Αιμιλία Αξιωτίδου, Οικογενειακή Σύμβουλος–Ψυχοπαιδαγωγός, μπορείς να μάθεις λίγο καλύτερα τον εαυτό σου και να καλλιεργήσεις τον εσωτερικό παρατηρητή!

Το σεμινάριο περιλαμβάνει διάλεξη, μοντέλα που “χαρτογραφούν” τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, εμπειρικές ασκήσεις εστιασμένης περισυλλογής και οραματισμού χρησιμοποιώντας ενεργά την φαντασία (active imagination), και εξήγηση του μηχανισμού αυτών των ασκήσεων έτσι ώστε να μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν από τους παρευρισκομένους σε δικό τους τόπο και χρόνο.

Επίσης θα δοθούν και προχωρημένες τεχνικές που συνδυάζουν διαλογισμό (mindfulness), αναπνοή (breath) και σύνδεση με το σώμα (body awareness) για επεξεργασία δύσκολων συναισθημάτων αλλά και σύνδεση με την προσωπική δύναμη και την εσωτερική φωνή καθοδήγησής μας.

Weekend workshop Plain Banner Kyriakos

Μέσα από αυτές τις τεχνικές θα μάθεις να αναγνωρίζεις τους δυσλειτουργικούς ρόλους που παίζουμε μέσα στην καθημερινότητά μας, να βλέπεις διαφορετικά τις καταστάσεις που σε δυσκολεύουν, αλλά και να δουλεύεις με δύσκολα συναισθήματα.

Η καλλιέργεια του εσωτερικού παρατηρητή είναι το πρώτο βήμα προς την πραγματική καλλιέργεια της προσωπικής μας ευτυχίας και ελευθερίας και μας φέρνει σε επαφή με μια ευέλικτη δύναμη που κανένας και καμία κατάσταση δεν μπορεί να μας στερήσει.

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για το ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης, την αφύπνισης του αυθεντικού μας εαυτού, καθώς και σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές κλπ. που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν την πρακτική τους.

Το KL2Real σου εξασφάλισε μία δωρεάν συμμετοχή, αξίας 180 ευρώ! Δήλωσε το ενδιαφέρον σου εδώ https://www.facebook.com/kl2real/posts/1592790447660724 και μπορεί να είσαι εσύ ο νικητής!

Info

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Αφυπνίζοντας τον Πραγματικό Εαυτό, Οδηγός Επιβίωσης σε Ώρα Κρίσης»

13-14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, 10:00 – 15:00
Αθήνα, ΘΕΑΤΡΟ 104 | Open Space
Ευμολπιδών 41, 118 54 Γκάζι (Μετρό ‘Κεραμεικός’)

Προεγγραφή, έως 15 Μαΐου > 150 €
Κανονικό κόστος εγγραφής > 180 €

Για εγγραφές και πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε
με την κ. Αιμιλία Αξιωτίδου | τηλ: 6999 521206, e-mail: [email protected]

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε και μέσω PayPal www.paypal.com

https://www.facebook.com/events/1387100324952176/

www.theodorekyriakos.com
www.allazw.com

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News