Coaching Days: “Ανακάλυψε το πάθος σου” με την «Γκουρού της Ευτυχίας»

By

Μια ζωή χωρίς πάθος δεν είναι ζωή…  Πολλοί έχουν μιλήσει για το πάθος και τη χαρά του να το ακολουθείς.  Τι γίνεται όμως αν δεν έχεις ιδέα ποιο είναι αυτό;

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: να μην ξέρεις τι είναι αυτό που σε παθιάζει ή να το ξέρεις και να το έχεις καταπιέσει. Για τους τυχερούς που έχουν ανακαλύψει το μεράκι τους τα πράγματα είναι πιο εύκολα (αν και όχι πάντα!).

unnamed

Για τους υπόλοιπους από εμάς που δεν γεννηθήκαμε γνωρίζοντας, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανακαλύψουμε αυτό το ένα (ή περισσότερα) πράγματα που κάνουν την καρδιά μας να χτυπά πιο γρήγορα και το χρόνο να σταματάει! Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία θέλω να σας παροτρύνω να αρχίσετε την αναζήτηση ΤΩΡΑ! Κι αν την έχετε ξεκινήσει αλλά δεν έχετε ακόμη βγάλει άκρη, μην τα παρατάτε και μην απελπίζεστε! Άλλωστε, πόσο σίγουροι είστε ότι έχετε δοκιμάσει τα πάντα;

Τι έχετε κάνει μέχρι τώρα για να το βρείτε; Πόσο έτοιμοι είστε στα αλήθεια να το ακολουθήσετε; Τι προτίθεστε να θυσιάσετε για να το ανακαλύψετε;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντήσουμε στο Coaching Days στις 12 Απριλίου, και θα ανοίξουμε έτσι το δρόμο προς την ανακάλυψη αυτού του μοναδικού πάθους που αναζητάμε στη ζωή μας!

Ναι θέλω να ανακαλύψω το πάθος μου!

Αγοράστε το εισιτήριό σας εδώ

Επωφεληθείτε της μειωμένης τιμής μέχρι τις 8 Απριλίου

Κύκλος σεμιναρίων Coaching Days στη Life Clinic Group
Αδριανού 4, Ν. Ψυχικό 15451, τηλ. 210 6772222
Επωφεληθείτε από την προαγορά των υπόλοιπων ενοτήτων του κύκλου
Προαγορά 3 ενοτήτων (Μέχρι 8 Απριλίου): 150€

Χαρίστε στον εαυτό σας ή σε κάποιον που αγαπάτε δύο ώρες κάθε μήνα. Επενδύστε σε εσάς και στην ευτυχία σας. Είναι ό,τι σημαντικότερο έχετε να κάνετε!

Ακολουθούν:

Ενότητα 5η – Τρίτη 10 Μαΐου: “Χτίσε την καλύτερη εκδοχή του Εαυτού σου”

Ενότητα 6η – Τρίτη 14 Ιουνίου: “Ξεπέρασε όλα τα εμπόδια”

Για αγορές μεμονωμένων ενοτήτων πατήστε εδώ
https://www.eventora.com/en/Events/coaching-days-kyklos-seminariw

Η Εισηγήτρια: Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, PCC

slide35

Με περισσότερες από 1.500 ώρες coaching σε ιδιώτες, στελέχη και επιχειρηματίες στο ενεργητικό της, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι από τους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Έχει την πατρότητα του όρου “Εσωκεντρισμός©”, ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching.

H «Γκουρού της Ευτυχίας» όπως τη αποκαλούν τα ΜΜΕ, ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της, έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Συνεντεύξεις και άρθρα της έχουν φιλοξενηθεί στα σημαντικότερα ΜΜΕ ενώ συχνά εμφανίζεται και στην τηλεόραση.
Διαθέτει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Μεταπτυχιακό σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές. Είναι κάτοχος πτυχίου Coaching από το CoachU ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά σχετικά σεμινάρια από το Harvard Medical School.

Έχει 14 χρόνια εμπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών σαν στέλεχος Επικοινωνίας κι έχει διδάξει Μάρκετινγκ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία. Είναι Πρόεδρος του International Coach Federation (ICF) – Greece και Coach των ομιλητών του TEDxAthens.Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται. Ο 1ος Ελληνικός Οδηγός Life Coaching» (εκδ. ΦΕΡΕΝΙΚΗ 2009) και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!» (εκδ. Ι.Σιδέρης 2006).

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News