Αυτό είναι το μυστικό για να κάνεις πραγματικότητα όλους τους στόχους που θα βάλεις τη Νέα Χρονιά!

By

Μιας και όλοι βάζουμε στόχους λίγο πριν μπει η νέα χρονιά και μέχρι να περάσει ο Ιανουάριος τους έχουμε αφήσει πίσω μας, είπα να μεταφέρω τα φώτα ενός διάσημου συγγραφέα και life coach, του Dougall Fraser. Αυτός μας λέει τι μπορούμε να κάνουμε για να πετύχουμε επιτέλους τους στόχους που βάζουμε κάθε πρώτη του μηνός και ξεχνάμε μέχρι το τέλος του.

Σκέψου την περασμένη χρονιά

Πριν βάλεις στόχους για το μέλλον, σκέψου λίγο το παρελθόν. Αναγνώρισε τα λάθη του παρελθόντος, σκέψου για ποιο λόγο δεν έκανες πραγματικότητα τους περσινούς σου στόχους και έπειτα βάλε καινούργιους.

kl_xronia02

Άρχισε να σκέφτεσαι τους στόχους σου από νωρίς

Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τον Ιανουάριο για να βάλεις τους στόχους σου. Ο Fraser πιστεύει πως το να σκεφτείς τι θέλεις να πετύχεις και πώς θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου μπορεί να γίνει από αρκετά νωρίτερα. Ξεκίνα από τώρα έτσι ώστε να έχεις αποφασίσει τι ακριβώς θέλεις.

Φτιάξε έναν πίνακα ενόρασης την 1η Ιανουαρίου

Συγκέντρωσε φωτογραφίες από πράγματα που θέλεις να αποκτήσεις ή να πετύχεις και στερέωσέ τις σε έναν πίνακα με πινέζες. Αν, για παράδειγμα, θέλεις να αποκτήσεις μια όμορφη οικογένεια μπορείς να κολλήσεις μια φωτογραφία από μια διάσημη οικογένεια που θαυμάζεις. Έτσι θα μπορείς να βλέπεις καθημερινά τον πίνακα και να μην ξεχνάς τους στόχους σου.

kl_xronia03

Δώσε στον εαυτό σου την άδεια να κάνει λάθη

Είναι αδύνατον να μην κάνεις λάθη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποδεχτείς. Δώσε στον εαυτό σου την άδεια να κάνει λάθη και κατάλαβε πως κανείς δεν είναι τέλειος. Οι πιο πετυχημένο άνθρωποι στον κόσμο είναι εκείνοι που έχουν αποτύχει, έχουν σηκωθεί και έχουν ξαναπροσπαθήσει.

Να είσαι ρεαλίστρια με τις προσδοκίες σου

Μην περιμένεις να πετύχεις μέσα σε έναν χρόνο όλους τους στόχους που δεν πέτυχες όλα τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί και να γίνει αλλά μην ξεκινάς τη χρονιά σου με αυτή τη σκέψη. Βάλε μικρούς και επιτεύξιμους στόχους με απώτερο στόχο να φτάσεις τελικά εκεί που επιθυμείς.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
FITNESS KeepUp Like a Star

Αυτή την 20λεπτη γυμναστική κάνει η Taylor Swift και διατηρεί το απίστευτο σώμα της (video)

Σκεφτόμουν τις προάλες πόσο πολύ μου αρέσει να δοκιμάζω νέα είδη γυμναστικής, νέα σπορ που δεν έχω δοκιμάσει ξανά...
Διαβάστε Περισσότερα