Δες πώς μια μητέρα ηρέμησε και ξαναβρήκε τον εαυτό της μέσα σε ένα χρόνο!

By

Μετά τον θάνατο του πατέρα της, την αποφοίτηση των παιδιών της από το κολέγιο και τη νέα δουλειά του συζύγου της εκτός πόλης, η Joan Anderson πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα από όλους και από όλα και να βρει χρόνο για τον εαυτό της.


Μάζεψε μερικά ρούχα σε μια βαλίτσα και μετακόμισε για έναν ολόκληρο χρόνο σε ένα χωριό δίπλα στη θάλασσα – χωρίς την οικογένειά της. Η Joan μετά από αυτόν τον χρόνο βρέθηκε στην εκπομπή της Oprah όπου και μίλησε για το χρόνο που τη βοήθησε να ξαναβρεί τον εαυτό της και να ηρεμήσει. 

Πολλές φορές στη ζωή χρειαζόμαστε λίγο χρόνο με τον εαυτό μας. Η καθημερινότητα και οι ευθύνες μας δίνουν την αίσθηση πως δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να τον αφιερώσουμε σε εμάς, αλλά μόνο αν το κάνουμε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε μια πιο συγκεντρωμένη και όμορφη ζωή.

Μπορεί να είναι αδύνατον να φύγεις για έναν ολόκληρο χρόνο από το σπίτι σου, αλλά τι θα έλεγες για ένα Σαββατοκύριακο ή μια εβδομάδα; Πήγαινε στο χωριό σου, έλα σε επαφή με τη φύση και τον εαυτό σου και επέστρεψε γεμάτη όρεξη να συνεχίσεις.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα