Δες πώς μια μητέρα ηρέμησε και ξαναβρήκε τον εαυτό της μέσα σε ένα χρόνο!

By

Μετά τον θάνατο του πατέρα της, την αποφοίτηση των παιδιών της από το κολέγιο και τη νέα δουλειά του συζύγου της εκτός πόλης, η Joan Anderson πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα από όλους και από όλα και να βρει χρόνο για τον εαυτό της.


Μάζεψε μερικά ρούχα σε μια βαλίτσα και μετακόμισε για έναν ολόκληρο χρόνο σε ένα χωριό δίπλα στη θάλασσα – χωρίς την οικογένειά της. Η Joan μετά από αυτόν τον χρόνο βρέθηκε στην εκπομπή της Oprah όπου και μίλησε για το χρόνο που τη βοήθησε να ξαναβρεί τον εαυτό της και να ηρεμήσει. 

Πολλές φορές στη ζωή χρειαζόμαστε λίγο χρόνο με τον εαυτό μας. Η καθημερινότητα και οι ευθύνες μας δίνουν την αίσθηση πως δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να τον αφιερώσουμε σε εμάς, αλλά μόνο αν το κάνουμε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε μια πιο συγκεντρωμένη και όμορφη ζωή.

Μπορεί να είναι αδύνατον να φύγεις για έναν ολόκληρο χρόνο από το σπίτι σου, αλλά τι θα έλεγες για ένα Σαββατοκύριακο ή μια εβδομάδα; Πήγαινε στο χωριό σου, έλα σε επαφή με τη φύση και τον εαυτό σου και επέστρεψε γεμάτη όρεξη να συνεχίσεις.

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Αυτές είναι οι υγιεινές συνήθειες της βασιλικής οικογένειας που πρέπει να υιοθετήσεις κι εσύ!

Δεν υπάρχει μέλος της βασιλικής οικογένειας που να έχει παραπάνω κιλά από το κανονικό. Αυτό οφείλεται στις διατροφικές και...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Mind & Soul Σεξ & Σχέσεις

Τι είναι το “series cheating” που μπορεί να οδηγήσει εσένα και το ταίρι σου στον χωρισμό;

Λέγεται πώς το 15% των ζευγαριών πλέον χωρίζουν λόγω αυτού. Τα πράγματα αλλάζουν και εκεί που οι περισσότεροι χώριζαν...
Διαβάστε Περισσότερα