Είναι τελικά το απλό φλερτ απάτη;

By

Το σκεφτόμουν τις προάλλες που παρατηρούσα μια φίλη μου παντρεμένη, να φλερτάρει με έναν νεαρό από την παρέα. Δεν μπορώ να πω πως μου φάνηκε άσχημο, γιατί υπάρχει φλερτ και φλερτ. Πότε τελικά, όμως, το φλερτ ξεπερνάει τα όρια του επιτρεπτού και γίνεται απάτη σε μια σχέση;

Οι ειδικοί λένε πως το φλερτ μπορεί να αφήνει την ίδια αίσθηση με αυτή της απάτης, γιατί προκαλεί τα ίδια συναισθήματα. Είναι λογικό ένας άνθρωπος να νιώσει ανησυχία ή ζήλεια όταν δει τον σύντροφό του να έχει την προσοχή κάποιου άλλου, ειδικά αν αυτός είναι άτομο του αντίθετου φύλου.

Από την άλλη μεριά, όμως, οι ειδικοί λένε πως το αθώο φλερτ, αν γίνεται σωστά και με υγιή τρόπο, χωρίς να ξεφεύγει, δεν είναι καθόλου κακό και είναι και απόλυτα φυσιολογικό.

kl_flert01

Πότε, όμως, παύει να γίνεται φυσιολογικό και αθώο;

Όταν-και συμφωνώ απόλυτα-το φλερτ απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μόνο τότε παύει να είναι αθώο. Το ίδιο φυσικά ισχύει αν το φλερτ περιέχει συζήτηση σεξουαλικού περιεχομένου ή αγγίγματα.

Τι κάνεις, λοιπόν, όταν δεις τον σύντροφό σου να φλερτάρει επικίνδυνα;

Ξεμαλλιάζεις και εκείνον και εκείνη, ρίχνεις στάχτη στο ποτό της την ώρα που πηγαίνει στην τουαλέτα ή γυρίζεις από την άλλη και το ρίχνεις και εσύ στο φλερτ; Όσο και να καίγεσαι να κάνεις κάτι από τα παραπάνω, συγκρατήσου. Μίλησέ του, πες του ότι σε πείραξε αυτό που είδες αλλά καν’ το όταν δεν είσαι πια θυμωμένη. Μην μιλήσεις πάνω στην ένταση της στιγμής και τα κάνεις όλα χειρότερα.

Η συμβουλή μου: Μπορεί να μην είμαι ειδική στις σχέσεις, αλλά η άποψή μου είναι να γίνεις εσύ το αντικείμενο του φλερτ του συντρόφου σου. Μπορεί εκείνος να φλερτάρει αθώα που και που, όταν δεν είσαι παρούσα με συναδέλφους του ή με κοπέλες που τυχαίνει να βρεθούν στην παρέα του, αλλά όταν είσαι και εσύ παρούσα γίνε το μοναδικό αντικείμενο του πόθου του. Ξεκίνα εσύ το παιχνίδι του φλερτ και σύντομα θα μπει και εκείνος στο παιχνίδι.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News