Ερωτεύτηκες τον κολλητό σου; Δες γιατί είσαι και τυχερή και άτυχη ταυτόχρονα!

By

Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ τον κολλητό μου αλλά μόλις μου είπε μια φίλη μου ότι της έχει συμβεί, ζήτησα να μάθω όλα όσα χρειάζονταν για να σου τα μεταφέρω. Τι γίνεται όταν ερωτεύεσαι τον καλύτερό σου φίλο; Ποια είναι η πρώτη σου αντίδραση; Τι ακολουθεί μετά;

Σίγουρα η πρώτη σου σκέψη είναι ότι όλα έγιναν πολύ ξαφνικά και ότι ο τύπος στον οποίο έστελνες συνεχώς μηνύματα για τα ερωτικά σου κατορθώματα τώρα θέλεις να γίνει ο τύπος που θα φιλάς και θα αγκαλιάζεις μέρα-νύχτα. Ξαφνικά αισθάνεσαι πως σύντομα όλα θα αλλάξουν μεταξύ σας και αυτό σε τρομάζει και σε ενθουσιάζει ταυτόχρονα.

Όταν αρχίζεις να βγαίνεις με τον καλύτερό σου φίλο ο οποίος είναι πλέον το αγόρι σου βλέπεις ότι κερδίζεις πολλά αλλά χάνεις και άλλα τόσα. Δες ποια είναι αυτά…

kl_kollitos01

Ξέρεις πάντα τι σκέφτεται συνεχώς (γιατί απλά τον ξέρεις τόσο καλά)

Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία να τον ρωτάς συνεχώς τι σκέφτεται γιατί πολύ απλά μπορείς να τον διαβάζεις. Έτσι, παρόλο που η σχέση με κάποιον άλλον θα σου δημιουργούσε άγχος σχετικά με το τι σκέφτεται και θα σε οδηγούσε σε αγχωτικά μηνύματα και συζητήσεις, τώρα όλα αυτά είναι περιττά.

Εύχεσαι η μέρα να είχε και άλλες ώρες

Στην αρχή δεν θα χορταίνετε ο ένας τον άλλον. Θα θέλετε να είστε συνεχώς μαζί γιατί θα επιθυμείτε να κάνετε και όλα όσα κάνατε μέχρι τώρα μαζί ως φίλοι αλλά και όλα τα άλλα που κάνουν οι άνθρωποι όταν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Πρόσεχε να μην ξεχνάς τους άλλους φίλους σου αλλά και την οικογένειά σου. Υπάρχουν και αυτοί.

kl_kollitos02

Το σεξ είναι στην αρχή πολύ αστείο

Προφανώς δεν είχες σκεφτεί ποτέ ότι θα έκανες με τον κολλητό σου όσα του έλεγες ότι έκανες με άλλους. Είστε, όμως, τόσο άνετοι ο ένας με τον άλλον που μπορείτε να γελάτε με αυτό αλλά και με το πόσο άβολα αισθάνεστε στην αρχή.

Έχεις έναν συνεχή φόβο μέσα σου με τον οποίο μαθαίνεις να ζεις

Θα μπορούσες να χάσεις τον πιο σημαντικό άνθρωπο από τη ζωή σου αν κάτι δεν πήγαινε καλά μεταξύ σας. Προσπαθείς να μην σκέφτεσαι τι θα συνέβαινε αν δεν τα πηγαίνατε καλά ως ζευγάρι, αλλά μερικές φορές το κάνεις και νιώθεις πως δεν μπορείς να αναπνεύσεις. Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις τους δύο πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου… τον κολλητό σου και το αγόρι σου.

kl_kollitos03

Ο πρώτος τσακωμός γίνεται πολύ νωρίτερα από ότι περίμενες

Δεν φοβάσαι να πεις σε αυτό το άτομο πώς νιώθεις και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα που είναι το αγόρι σου. Αν είσαι θυμωμένη με κάτι δύσκολα θα το κρύψεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τσακωμό. Ο καλύτερός σου φίλος ήδη ξέρει τι σε ενοχλεί και πότε πρέπει να σταματήσει να σε πιέζει. Και αν τυχόν το ξεχάσει εσύ είσαι εκεί για να του το θυμίσεις.

Αξίζει τον κόπο

Η τελευταία ερώτηση που έκανα στη φίλη μου ήταν αν άξιζε τον κόπο. Η απάντησή της ήταν “ναι”! Μπορεί να υπάρχει ο κίνδυνος να πάνε όλα στραβά και να καταλήξεις να τον χάσεις από τη ζωή σου (όπως συνέβη και με τη φίλη μου) αλλά αυτό το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ σας, η κατανόηση, η υποστήριξη και η αγάπη είναι μοναδικά συναισθήματα.

Υπάρχουν πολλές τρελές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις στη ζωή σου. Αν βρεθείς σε μια παρόμοια κατάσταση και ερωτευτείς τον καλύτερό σου φίλο, τότε το να αποφασίσεις να τα φτιάξεις μαζί του είναι μια από τις πιο τρελές αποφάσεις που πραγματικά αξίζει να πάρεις!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News